- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
gabika318 #49307 üzenetére
uhh.. szóval jól értem?
A hello datás csomag gondolom eleve natolt ip címet kap, nem publikusat. Ezt megosztva a telefon is routerként funkcionál és mégegy natolást csinál. Majd ezt egy egy routerrel tovább osztva az is csinál egy natolást. Azért a 3szoros natolás lehet egy kicsit már túlzás
Már a dupla natolás is okozhat problémákat. -
Diák66
őstag
válasz
gabika318 #49291 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Hello Data (ha jól emlékszem) csak olyan eszközben használható, aminek van kijelzője, hívás indítható vele stb.... vagyis elvileg csak mobilban használható?
Amúgy a mobilos wifi megosztásnál nem kell csodálkozni, ha lassú és szakadozik. Sajnos nem internet megosztásra vannak kitalálva a telefonok.
-
válasz
Érdekes ez a hiba nálad is. Azért csodálkozok rajta, mert nálam még mindig hibátlan a megosztás. Nemrég volt egy hosszú kirándulásom (8 óra vezetés), ez osztotta a netet és erről ment a navigáció, meg erről szólt a netrádió, illetve egy laptop kapta róla a netet durván 6 órán keresztül (igaz ezen nem sok forgalom volt, normál böngészés). Az időből is láthatóan elég hosszú út volt, pár helyen jártam ez idő alatt és nem hogy szakadás nem volt, de kimaradás sem semmi.
Nem lehetséges, hogy vagy nagyon zsúfolt helyeken próbáljátok így a mobilnetet azok, akiknek problémás? Vagy (nem bántásképp) alsóbb kategóriás eszközökkel? -
válasz
Szia!
Nálam is pontosan ugyanilyen a probléma. Annyit tapasztaltam ki, hogy megosztás előtt érdemes ki-be kapcsolgatni a repülőmódot, valamint tényleg egy dolgot csinálni egyszerre.Siofok000
Én Lellén vagyok most, közvetlen a parton, de a lakáson belül marha gyenge a jel, és a város többi részén HSDPA-t, edge-et vagy sima 4G-t ír ki, ezek közül a HSDPA rettenet, meg sem mozdul rajta adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest