- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #99353 üzenetére
Lehet idevágó téma is. Például ha be lehet kapcsolni a hangpostát úgy, hogy július 5-től július 13-ig (csak egy példa dátum) minden hívás hangpostára menjen és utánna pedig visszaáljon kikapcsolt szolgáltatásra akkor neki az lenne a legjobb megoldás. Ez viszont gondolom szolgáltató specifikus.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #99353 üzenetére
Csak agyalok rajta. Hívásátirányítással nem lehet megoldani? Mit jelez a hívónak, ha mondjuk minden hívást átirányítok az only net számomra?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #99356 üzenetére
Ki próbáltam, felhívtam a yettel otthon net-es számomat.
" A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható " :) -
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #99358 üzenetére
Gondolom, egy üzemen (telón) kívüli kártyánál is hasonló a szitu. Szvsz. kell egy feltöltős kártya és arra átirányítani a hívásokat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz TODI1111 #99338 üzenetére
Vodánál működik az hogy a minden hívás átírányítása-hoz csak annyit írok be hogy +36, ennyi. Ezt elmentem, és amikor hívom fura mód azt mondja be hogy ez a szám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem. Nem tudom ez működik e Yettel-en, ha igen megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hello,
Létezik olyan tarifacsomag a Yettelnél, ami
- kártyás
- normális mobilnet van hozzá (azaz : megveszel egy adatkeretet, és az addig megvan, amíg le nem használod?)Köszi
Mutogatni való hater díszpinty
-
MODERÁTOR
-
-
-
MODERÁTOR
-
polcsa
aktív tag
válasz #73820095 #99357 üzenetére
Fogalmam sincs.
Viktor0610 írta, hogy 0-24-ben vannak, úh. újra megpróbáltam és a lakossági üfsz.on (ja amúgy céges a számom) tudtam beszélni elő emberrel, aki MEGINT csak kódot kért a szolgáltatás bekapcsolásához. 🙂
Hát ennyi, írtam a céges kapcsolattartónknak, hogy tud-e segíteni, majd kiderül...
Köszi mindenkinek, sok ötletet kaptam! -
-
félisten
-
bopeti98
őstag
Akinek van Yetteles ZTE TV boxa, nektek nem szokta néha "eldobni" a távirányító bluetooth kapcsolatát? Vagyis nem eldobja, mert a beállításokban azt írja, hogy csatlakoztatva van, de nem működik bluetoothal csak infrával, és a távirányítón ilyenkor zölden villog a led. A box teljes újraindítása javítja csak meg. Heti 1-2x elő szokott ez jönni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Továbbra sem tudom hogy az otthon net lite csomag feltud-e menni 5g hálózatra.
A leíró táblázat szerint csak 4g hálózat támogatott. -
törölt tag
válasz polcsa #99375 üzenetére
Ja, ha az ufsz keri, akkor a szamhoz tartozik, es nem a telohoz (aszittem, azon akarsz allitgatni), akkor vmi ugyfelkod lesz, ami szerzodeskoteskor (v utana...) lett megadva, v altalad, v aki intezte, es szivas, ha elfelejtetted, de egyeb adatokkal be tudnak azonositani, foleg szemelyesen, uh anelkul is van elet, csak a flotta bekever. Meg annyi, h 2015 elott 6jegyu, utana 4jegyu ez a kod, ugy emlekszem, ezt mondta legutobb a csaj, akinek hiaba magyaraztam, h tudom a kodot, csak mondja meg, h hanyjegyu, mert abbol tudom, melyik kod, es az evszambol mar tudtam volna, de addigra elkezdte kerdezni az egyebeket
De ceges nem volt ski? Mert szoktak tudni atkapcsolni, ha kell, es bizony van, h masik terulethez nem ertenek.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #99380 üzenetére
Pont annyira tud felmenni, mint egy feltöltőkártyás csomag. Simán.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #99383 üzenetére
Megmondom őszintén, addig nem nagyon tud izgatni a dolog miértje, amíg egy olyan korlátlan adatforgalmú adatsimhez simán hozzá lehet jutni havi 6000 Ft környéki havidíjjal, aminél ilyen kérdés nem merülhet fel.
-
-
Landsmann
addikt
Na, igencsak mókolnak valamit a fiúk. 2G, 3G off, a toronyról kötelek lógnak, egy autó is áll ott.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz Landsmann #99388 üzenetére
Így első nekifutásra lett B1, B3, B8. Majd otthon megnézem a másik telefont a Netmonsterrel mit mutat. Nem tudom, hogy a Telekomos B20 megmaradt-e még, de egyelőre nem látom a listában. A térerő is növekedett egy kicsit. 88-90 dBm között változik, a Telekom 93-96, dBm. Ugyanazon a tornyon van mindkettő. Nem tudom, hogy ez a három sáv állandó marad, vagy kapcsolgatják majd mint a Vodafone és a Telekom. A két konkurensnél most csak B1 érhető el.
-
Landsmann
addikt
válasz aprokaroka87 #99390 üzenetére
Ha szabadnapos lettem volna, kaphattak volna. De így nem vittem nekik semmit.
-
Katicza
tag
Yettel Tv kampec. Eddig semmiféle problémám nem volt a szolgáltatással, nagyon tetszett, bejövős. Ma hazaértem néztem, majd nemrég szépen megállt, nagy fekete semmi. Egy csatorna sem működik, újraindítás sem segít. Ez kb. 17,25 környékén volt. Internet van, de ott sem megy semmi. Mobil alkalmazás is megadta magát. Video unavailable felirat mindenhol. Másnál működik? Vagy központi dolog lehet?
-
MODERÁTOR
-
Katicza
tag
válasz Viktor0610 #99394 üzenetére
Bekapcsoltam a boxon a youtube-t az megy. Jó lenne ha frissítés, de én is inkább egy központi hibára gyanakszom.
-
EA's hit
őstag
Központi hiba volt, idő közben elvileg elhárult.
-
Landsmann
addikt
No, lecsekkoltam mit is fejlesztettek. B1, B3, B8 és B28 lett. A Telekomos B20-at szerintem likvidálták, a Netmonster sem látja. Egyelőre a B1 és B3-on érzi jól magát, ezeket váltogatja. Hol az egyiknek, hol a másiknak nagyobb a térereje, de nagyjából egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest