- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manimaci
tag
Üdv! Mai nap megigényeltem a flottás Hipernet Ultimate-et. Be is aktiválódott a kártya, első mérések (igaz késő este): 130-150Mbit/s. Ott ahol a voda max 40-50-et tudott, persze éjjel. Nappal inkább 10-15 volt max.
A kérdésem az lenne, hogy kb mennyi idő után látható egy ilyen előfizetés a yettel fiokomban/alkalmazásban? -
Colos1
őstag
Egy kis off: a magentások mi a francot csináltak, hogy lett egy rakás helyen - itt nálunk is - 5G-jük, de gyakorlatilag 1,5-2X annyit mérek Yettel 4G -n, még itt a szobámban elérhető, egyetlen osztott telekomos B20-as vackon is, CA nélkül? A lefedettségi térképen is érdekes, hogy ezek az újonnan bekapcsolt cellák nem teljesen olyan színűek, mint az, ahol eddig is volt nekik. A terjedése alapján gyanítom, ezek 700 MHz -es n28 -as cellák, ezért ilyen sz@r, vagy van más oka is?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
TomPack
őstag
válasz Colos1 #99154 üzenetére
Most megy az "5G Rákapcsoltunk" kampányuk! Ki van plakátolva az egész város.
Engem a napokban tettek át 5G-re (van egy Domino kártyám, melós és autóban navigáló telefonban, eddig csak 4G-n ment), én napi 8-12 órát autózom Budapesten föl-alá, és azt vettem észre hogy folyamatosan 5G-n lóg a Telekom Domino-s telefonom, míg a Yetteles csak helyenként itt-ott.
Sőt, tegnap konkrétan a 12.-kerületben az Edvi Illés úton az erdő közepén megszakadt a Yetteles hívásom mert elment a térerő, és a Domino-kártyáról kellett visszahívnom az illetőt, amin persze akkor is fullon volt az 5G!
Igaz, sebességtesztet nem csináltam, de telefonálni tudtam az biztos. -
Manimaci
tag
Sziasztok! Tegnap este ugye aktiválódott a flottás kártyám. Hasított is rendesen a net, de ma reggel arra keltem, hogy nincs szolgáltatást ír a simre. Kis x van a térerős rublikákon, mintha le lenne tiltva a kártya. Ez mennyire normális?
-
MODERÁTOR
-
Manimaci
tag
válasz Viktor0610 #99159 üzenetére
Kipróbáltam, ott is halott. Bemegyek yettelbe, nincs messze, mert kaptam olyan infót is, hogy lehet a sim kártya hibásodott meg. Sose hallottam ilyenről még, de ha ez lenne, legalább cserélik egyből.
-
TiMoN
senior tag
válasz Zsolt,72 #99162 üzenetére
Nekem már mondta a Yettel, hogy cseréljek sim-et térerő problémáim megoldásához...
mondom oké eSimet is kell? síri csend majd mondták nem akkor máshol lehet a gond... 2x év alatt valóban cseréltek egy párszor sim kártyát mert meghibásodott.
eSim nél nincs ilyen.-TiMoN-
-
Balanna
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, vagy egy olyan fórumra irányítást, ahol - esetleg - tudnak segíteni.
Próbálom röviden (nem fog menni):
S23U-nál hívás közben - egyre gyakrabban - vagy csak a hívott fél hangja kezdett el gépszerűen torz lenni, majd halkulni -, vagy az enyém is (az ő számára). Vagy visszajött a hang, vagy le kellett tenni, újrahívásnál ugyanez.
Kaptam egy kölcsöntelefont S21 (futár elvitte az enyémet szervizbe), és bakker, azzal is ugyanez a pálya!!! Na, ezért aggódom...
Amit már megcsináltam:
- gyári visszaállítás,
- naponta újraindítás,
- naponta frissítések ellenőrzése, letöltése,
- Yettel-nél SIM-csere,
- diagnosztika lefuttatása,
- hálózatbeállítások visszaállítása. Több ötletem nincs.
Nem lakom bunkerben, térerő van.
Nincs jellemzője, a hívott fél van hogy butatelefonos, van hogy okostelefonos, Vodás, Telekomos, Yetteles, rövid hívás, hosszú hívás - mindegyiknél előfordul az eset.
Mégegyszer elnézést, van valakinek ötlete.....??? -
Balanna
tag
válasz sfdrakex #99166 üzenetére
Én fix helyen vagyok, a hívott fél változó.
Ma én itthonról, a hívott mozgás közben, mindkettőnknél érthetetlen lett a hívás.
(Yettelről Yettelre, egyazon város, kb. 1 perces beszélgetés - lett volna.)
A kölcsönkészüléken kikapcsoltam (most) a VoLTE hívást, és "csak 2G"-re állítottam.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Balanna #99164 üzenetére
Sógorom hasonló problémával küszködik, csak Ő Telekom SIM-mel.
Nekem Y+T SIM is van, mikor velem beszél mindkét SIM-emről beszélve vele ugyan úgy meg van a jelenség: szakadozás, darabos hang, másodpercekig némaság adott esetben megszakad a hívás is.Miskolc, de ugye Y és T össze vannak kötve infrastruktúrát illetően ahogy olvasgattam a fórumot.
Az biztos, hogy nála és nálam is -100 dBm környéke és ettől rosszabb a T jelszintje. HD hívást jelez nálam a készülék. Ugyanott, ugyanakkor szinte azonos jelszint látható a sógor Nova 5T és az én S23 készülékemen T hálózatos SIM-en.
VoLTE mindkét telefonon be van kapcsolva Nova 5T 1-2 napja gyári visszaállításon is átesett. Ma bekapcsoltam nála Nova 5T-n a VoWifi-t, amit Wifi preferáltra raktam.
Ha otthon van bizonyára javulni fog a probléma, de városi "forgatag" és a külvárosi terület között ez nem fogja megoldani a problémáját.A jelenség pár hete kezdődött, lehet "modernizáláshoz" kötődik az eredete
read-only mode on the forum
-
TODI1111
veterán
válasz Balanna #99164 üzenetére
Nálam ez éppen tegnap fordult elő. (szintén S23U)
Az ügyfélszolgálatot hívtam (1220) otthonról (Szeged) és a beszélgetés közben panaszkodott a hölgy, hogy nagyon darabos a beszédem. Néhány mondatot meg is kellett ismételnem mert nem értette. A készülék térereje folyamatosan 3-4 pálcikát (4G) mutatott és HD hívást jelzett. A készülékben egy darab Yettel e-sim van használatban.[ Szerkesztve ]
-
Balanna
tag
Nálam is pár hete kezdődött, azóta próbálom megkeresni hogy miért, rettenet kellemetlen.
A wifit a sajátomon kikapcsoltam, mert ha a wifi és a mobiladat is be volt kapcsolva, akkor a Galaxy Store nem tudott frissíteni, csak "homokórázott", majd szerverhibát jelzett. (Ugyanekkor a Play Áruház gond nélkül frissített.) Ha a mobiladatot kapcsoltam ki, ugyanez volt a helyzet, viszont ha a wifit kapcsoltam ki, azonnal tudott frissíteni a Galaxy Store is...
Mondjuk ennek sem tudom az okát, de beletörődtem... -
Balanna
tag
válasz TODI1111 #99171 üzenetére
Sajnos nálam ebből már rendszer van...napi szinten fordul elő.
Szintén egy darab Yettel sim, de fizikai.
Miután mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott, azon gondolkodtam, hogy a csúcstelefonnak kikiáltott készülékkel van-e a gond, vagy a Yettel hálózattal. Miután a kölcsöntelefon ugyanezt produkálja, esélyes, hogy utóbbi.
Valószínűleg tök fölöslegesen van szervizben a telefonom...hurrá...
Én most kaptam tippeket itt, megpróbálom, hátha... -
Phobion
őstag
Sziasztok
A Yettel Prime+ csomagban lehet netet megosztani? (Hello Data-ról tettek át ebbe, ott nem lehetett.)
-
Atomgeszi
veterán
Srácok szerintetek az mitől lehet, hogy van egy jól működő flottás internet kártyám, átraktam egy másik telefonba, és nem megy fel az internetre?
Térerő pálcikák vannak, kiírja, hogy Yettel HU, de mégsincs internet.
Mellette egy vodafone kártyám van bent, azzal van internet, bármelyk sim tálcába rakom.Hozzáférési pontok neve:
Telenor Online
onlineEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #99180 üzenetére
Semmilyen eszköz nem simeri fel, hogy adatsim, vagy beszédcélú sim van benne, mert ez a simből magából nem derül ki sehogy sem. Ezért a telefonok beszédcélú sim-et feltételeznek, a modemek/routerek pedig adatcélút, így előbbiek online, utóbbiak net apn-t állítanak be automatikusan egy yeti simnek.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy korábbi árlistákat megtaláljak a szolgáltató oldalán?
Konkrétan a "Készülékárlista kedvezményes dolgozói és flotta számlás előfizetésre jogosult ügyfelek részére" néhány archív példánya érdekelne
-
MODERÁTOR
-
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #99183 üzenetére
Csak ellenőrizni szeretnék egy készülékárat.
Úgy néz ki van fórumtag, aki lementette ezeket, elkértem tőle. -
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #99183 üzenetére
Gondolom a korábban vásárolt de még garanciális készülék javíthatatlansága miatti jóváírás/beszámítás összegét szeretné kitalálni.
-
Orgi
addikt
válasz Balanna #99173 üzenetére
De ha már több hete ez a hiba fordul elő, nem lenne egyszerűbb venni másik szolgáltatótól egy nem előfizetéses simet és 2. kártyaként használni pár napot? Igaz hogy van egy minimális költsége, de elég egyértelműen kiderül, hogy a szolgáltatónak van gondja vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Van valakinek információja arról, hogy korlátlan vállalati kártyával – én annyit látok, hogy Megújuló Vállalati Mobilnet – van-e valami felső határ, aminél már korlátoz a Yettel? Lenne egy időszak, amit lehet, hogy egy 4/5G-s routerbe rakva vészelne át ez a SIM, és mivel otthonról dolgozom és fogyasztok minden tartalmat, jó eséllyel tekintélyes fogyasztás jönne össze havi szinten.
Olyasmi rémlik, hogy a lakossági csomagoknál egy ponton túl szólhatnak, nem tudom, vállalati előfizetésnél mi a helyzet.
Köszi előre is.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
4Grider
nagyúr
válasz akaszajanos #99188 üzenetére
Nem jellemző hogy szólnak. Jellemzőbb a qos, de azt is egyre kevésbé alkalmazzák.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz akaszajanos #99188 üzenetére
Gondolom azért nem lesz folyamatosan, napi több száz gigás forgalmad.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
Sziasztok!
A feltöltős kártyához rendelhető 1 napos korlátlan internet lejárati ideje hogyan működik?
Ha ma megrendelem, akkor holnap éjfélig, vagy a megrendeléstől számított 24 óráig használható?Köszönöm
-
szemy94
senior tag
Üdv!
Ma váltottunk egyik számon Prime Plus+ra, a másik számom is át akarták tenni, de időben szóltak, hogy elvileg a konferenciahívás nem elérhető az új csomagban. Valakinek tapasztalata, ha nem mondja le a konferenciahívást, de vált tarifát, megmarad vagy nem? Vagy valahogyan esetleg meglehet még rendelni? Bent az ügyfélszolgálaton azt mondják, hogy nem lehet most egyik csomagban sem hozzárendelni.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
kovacsmi_74
senior tag
Appos feltöltés esetleg (és a válasz)? [link]
"Töltsd le a Yettel alkalmazást, ahol 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg kiegészítő szolgáltatásainkat, továbbá minden Yettel appos egyenleg feltöltés után egy Korlátlan belföldi napi Mobilnetet aktiválunk neked díjmentesen! A díjmentes adat aktiválásáról SMS-ben értesítünk, és a korlátlan adatot az aktiválást követő nap éjfélig használhatod fel."
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #99193 üzenetére
Tehát, ha mondjuk holnap reggel feltöltöm akár a legkisebb összeggel a kártyát, akkor kapok hozzá 1 nap korlátlan netet, amit holnapután éjfélig tudok használni, ugye?
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #99196 üzenetére
Köszi
Remélem csütörtök reggelig valaki megerősíti . -
MODERÁTOR
-
Dave1984
őstag
válasz 4Grider #99170 üzenetére
Nagyvárosokban is megvan az összeborulás.
Csak jellemző a B20 nál magasabb frekvencia, ezért nem arra áll,de Elő szokott fordulni azért,ha nem sikerül a B3 cella váltás, akkor pár percig B20 on van.
Tudtommal egyedül BP a kivétel.[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest