- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok,
ennél a Hello Data díjcsomagnál mennyire veszik szigorúan, hogy havi minimum egy hívás? Mert általában Facetime/Skype/Viber/stb. van használva. (De telefonban lenne végig használva) -
Viktor77
titán
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Az én előfizetésemmel jelenleg a galaxy j3as 0ft-ért elhozható az lenne a kérdésem hogy kb 6 hónapja vettem rá készüléket, ha most szeretném elhozni kell valamit fizetnem érte ? amivel az előfizut vettem s6 edge bár kétlem hogy ez számít milyen telóval vettem.
Előre is köszönöm a választ.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
zseko
veterán
válasz radio100jozs #47957 üzenetére
Nem kéne tovább etetni. Ha valaki nem hajlandó megérteni
(és mondjuk betartani a törvényeket, rendelkezéseket, szerződéseket, stb), úgyse fogja megtenni.HR24.hu
-
azbest
félisten
válasz radio100jozs #47956 üzenetére
közben neten keresgéltem, nem szolgálatatói és más szolgáltatós képernyő képek alapján is vegyes a helyzet, hogy van-e vagy nincs voip a menüben (huawei logósat láttam voip nélkül, német szolgáltatósat meg voippal). Gondolom nem dinamikusan jelenik meg, ha csak be van dugva eszköz.
Mondjuk nem tervezek ilyen készüléket rákötni, inkább csak érdekességképp tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
-
pellesmartin
tag
Üdv! A MyChatnél hogy működik ez a Deezeres dolog? Csak letöltöm és nyomom a zenéket korlátlanul vagy kell még valamit csinálnom?
-
bozont
veterán
Üdv
Nekem minden hónap 7-ével van zárás. Ha csomagot akarok váltani, akkor még mindig érdemes kivárni a következő zárásig? Létezik már valami részarányos elszámolás ha jóval a zárás előtt váltok? -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy független 4g-s androidos teló, amit eladtam. Én Vodafoneos vagyok, tökéletesen ment rajta a net a kártyámmal. Aki megvette Telenoros, és az a problémája, hogy hihetetlenül lassú a net a telón az ő kártyájával.
Mivel független, és nekem jó volt, ezért úgy gondolom neki is jónak kell lennie.
Azt mondja, hogy működik a net, csak olyan szinten lassú, hogy egy Messenger üzenetet elküldeni 2 perc, egy egyszerű weboldalt betölteni meg van vagy 10 perc, és állítólag nincs lefogyva se a nete.
Mi lehet a probléma, és mit lehet tenni? Előre is köszönöm -
bepe79
addikt
válasz azbest #47967 üzenetére
3G-n sem 2 perc elküldeni egy messanger üzenetet, hanem azonnal átmegy, és egy weboldal sem 10 percig töltődik 3G-n.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bigdigit
addikt
Kíváncsi vagyok a helo data csomag,hogy állja meg a helyét az új uniós egyezményekben. Mert ugye ugyanannyiért kellene adnia mint a belföldi mint az uniós beszélgetéseket illetve adatforgalmakat. Most nem is magára a beszélgetésre gondolok mert abban nincs különbség hanem arra,hogy unióban csak 5gb adat "ingyenes" utána meg fizetős ellenben itthon korlátlan. Szerintem ha valaki betámadja simán bukta lesz belőle.
Tegnap olyan fülest kaptam a myminute hamarosan már nem vásárolható mert gondolom túl olcsó lenne unióban a 19ft..... -
8
senior tag
válasz bigdigit #47970 üzenetére
"Mert ugye ugyanannyiért kellene adnia mint a belföldi mint az uniós beszélgetéseket illetve adatforgalmakat."
A korlátlan vagy "nagyon olcsó" (7.7 EUR/GB alatti árú) adatforgalmú csomagok kivételt képeznek, ezekhez minimum ingyenes eu roaming adatmennyiséget határoztak meg a szabályozásban (vagyis a szoláltató ennél többet is adhat), ami az előfizetés nettó, EUR-ra átszámolt összegével egyenesen arányos. A telenor a szabályozásnak megfelelő minimumot adja, egy kicsi (pár száz MB) ráhagyással az EUR/HUF árfolyamingadozás miatt.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bigdigit
addikt
válasz #08205312 #47971 üzenetére
Magát a szabályt én sehol nem olvastam csak amiket cikkeztek róla. Ha mégsem így van akkor a média sincs tisztában vele hogy is van ez.
Csak egy példa:Az EU tagállamainak kormányait tömörítő Európai Tanács keddi ülésén megszavazták, hogy június 15-től az EU állampolgárai valóban a belföldiekkel megegyező feltételekkel telefonálhassanak, sms-ezhessenek és netezhessenek mobilelőfizetésükkel az EU teljes területén.
Egyetlen kivétel van a szabály alól, az ún. visszaélésszerű használat, amely évenként négy hónapnál hosszabb külföldi mobilhasználatot jelent. Ebben az esetben a szolgáltatók nagykereskedelmi árat számolhatnak fel pótdíjként. Ezek amúgy kedvezőbbek az eddigi roamingdíjaknál:
hanghívásoknál percenként 3,2 eurocent, ~10 forint;
sms-enként 1 eurocent, ~3 forint
1 gigabájtnyi adatforgalomra pedig 7,7 euró, ~2400 forintpótdíjat számíthatnak fel.
beavis83:így persze érthető csak a szokásos nem teljeskörű tájékoztatás...
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz radio100jozs #47956 üzenetére
Hogy lehet választani, hogy a kimenő hívás GMS-en, vagy VOIP-on legyen?
-
Ksix
tag
Osztoztok itt teljesen feleslegesen, hogy router, vagy telefon, közben meg a Hello Data csomagokban NINCS is korlátozva a routerben való használat, és nem tiltja semmi! El is kellene olvasni az ÁSZF-et, nem csak beidézni. "E tarifacsomag HANG- ÉS ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSAIT tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, …", azaz ez az internetre egyáltalán nem vonatkozik! Ez nyilván csak a korlátlan beszédet és SMS-t tartalmazó Hello Data Premium miatt van benne, hogy azt ne lehessen mondjuk egy számítógép és egy mobil stick segítségével automatizált SMS/telefonhívásos reklám és spam célokra használni.
Ha korlátozni akarnák a routerben való használatot, akkor simán beleírhatnák, mint ahogy pl. a Blue csomagoknál benne is van: "Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, …". De ez a Blue, a Hello Data csomagokra semmi ilyesmi nincs leírva az ÁSZF-ben, nincs korlátozva a routerben használat, csak a havi 1 hívás kötelező! -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok !
"Távközlési szolgáltatások díjai" ez micsoda ?
Csak mert a Telenor az elvileg fix havidíjas home net csomagomra megint 1000 Ft-al többet számlázott és most az 1000 Ft-ot "Távközlési szolgáltatások díjai" -ra kérik. -
törölt tag
az hogyan lehetséges, hogy az ászf-ben egy szó sem esik a myMinute csomagról? 2 helyen épp hogy meg van említve 1- mondatban, de semmilyen infó nincs a tarifára vonatkozólag.
-
8
senior tag
válasz bigdigit #47973 üzenetére
"Magát a szabályt én sehol nem olvastam"
Egy 2 másodperces google keresés kidobja a szabályozásról szóló press release-t, és akkor nem kell félinformációkra hivatkozva felháborodni meg példálozni, mert most is bőven volt helytelen infó a "csak egy pédádban".
"ún. visszaélésszerű használat, amely évenként négy hónapnál hosszabb külföldi mobilhasználatot jelent"
Ez nem így van. Meg sok más sem, amit leírtál."csak a szokásos nem teljeskörű tájékoztatás..."
Hol kellett volna téged teljeskörűen tájékoztatni? a média azt és úgy ír meg amit akar.Egy szó mint száz, szerintem ha panaszkodsz / értetlenkedsz valami miatt, példálozol valamivel, akkor előbb nézz utána, és ne csak a szóbeszédet meg az ilyen-olyan média cikkezést vedd alapul
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz #08205312 #47978 üzenetére
Nézd meg a mellékleteket, abban van
-
wetomi
aktív tag
válasz Darth_Revan #47977 üzenetére
E-Komfort csomag nem teljesítési díja lesz az. E-Komfort csomag: elektronikus számlázás, elektronikus számlafizetés és határidőre történő számlafizetés. Melyik nem volt meg ezek közül?
-
8
senior tag
válasz #08205312 #47981 üzenetére
Telenor akciók ÁSZF 4. melléklet 30. oldal
-
Bferibörs
addikt
válasz Darth_Revan #47977 üzenetére
A Hom Netet véletlenül nem papír csekken fizeted és szerződési kitétel, hogy e számlával annyi amit fizetnél?( - 1000 Ft )
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Lazika
senior tag
Akkora egy szar az adategyeztetős oldal, hogy nem igaz. Nem
fogadja el a lakcímet, hiába úgy írom, ahogy a kártyán is van.MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
válasz Lazika #47987 üzenetére
Ami nem is biztos, hogy a szolgáltatók sara.
"Szintén többször adtunk tájékoztatást az azonosításra használt központi adatbázis problémáiról, amelyben például a régi papír alapú személyikkel nem is lehetséges az adategyeztetés. Nehézségeket okoz az is, hogy a rendszer nem ad pontos visszajelzést az elrontott adatkitöltésről, így akár 40 percig is eltarthat, mire az ügyfél végigmegy az összes ponton és kitalálja, mi lehet a baj, hol kell másképp beírni az adatot"
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Lazika
senior tag
Apam kartyaja. Amikor rendeltuk neki, akkor meg a regi szemelyievel rendelte. Ezert van a szerzodeskotes mivel uj a szama. At is enged de az utcat nem fogadja el. A telenoros ugyfelszolgakatos kiscsaj azt mondta h naluk nincs baj a rendszerben. Akkor monom miert nem fogadja el az utca nevet? Probaktam geprol is a reget es telorol is. Ervenytelen lakcimet ir ki.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
MODERÁTOR
Akkor kér lakcímet, ha nem azon a néven van a kártya, amire az adategyeztetés elindításra kerül.
Ekkor egy tulajdonjog-tisztázás nevű folyamatot vihet végig, aminek része a cím beírása.
Ezt a címet valami adatbázisból ellenőrzi, visszaélések megelőzése végett nem fogad el "akármit".
Elő szokott fordulni, hogy nem fogadja el a címet (új, átnevezett utcáknál pl.), ilyenkor személyesen folytatni talán egyszerűbb -még, ha körülményesebb is talán.Xiaomi 13T
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #47993 üzenetére
Ahamm. Mondjuk az ilyenek részbeni megelőzésére jó, ha nem a júzer pötyögi be az utcanevet, hanem ott van neki pull down menüben. Akkor már csak az ilyen 6/b, 6/b., 6/B, 6 /b dolgokon lehet elhasalni
Viszont akkor a kolléga úrnál nem a régi személyi miatt fut tisztázásra, hanem mert rossz személlyel próbál adategyeztetni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
Csak szólok, Pusztazámor település jelzőtáblánál M7 felé halott a telenor, tmobiléről írok.Telenor 2G ,Telekom 4G
Telenorra váltanék,hmm.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest