-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
bepe79 #47645 üzenetére
az okés de nekem homenet l van, és nincs telenoros mobilom sem, szerintem egy telefon méretű csak netre kihegyezett ketyerének jobb kell legyen legalábbis remélem, plusz még ottvan a plusz antenna csatlakoztatási lehetőség, ezért keresek ilyet mert online játszom és ott nagyon nem mindegy. ezzel az asztali modemmel meg vagyok elégedve, viszont mivel hordozom így jobb lenne kompaktabb, amit rádugok a gépre kapja az áramot és a netet is, és nem kell a nagy dobozt lan kábelt meg a töltőjét hordoznom
-
CsodaPOK
senior tag
-
okib4100
aktív tag
Azt kéne megnézni milyen szolgáltatóból van legtöbb a kontaktjaid között:
- ha pannon, akkor sztem az 5 perc után 0 miatt a pannont érdemes megnézni (hálón belül az 5 perc utáni beszélgetések ingyen vannak 60 percig, idén ingyenes, jövőre 590 Ft/hó)
pannonnál kétféle csomag van, 37/37, ill 39/20 perc/SM
- t-nél van a domino nap, ami alap esetben hálón belül 34, hálón kívül 39, ehhez lehet 250 / hó-ért plusz csomagot venni amivel este 6 után (asszem) és hétvégén 20 a percdíj és az sms mindenhová. Van még a dominó aktív ami 450 / hó ennek kicsit komlexebb a díjszabása, sztem akkár éri meg ha többet beszélsz vele, mert kb a 450 percre leosztva erősen megdrágítja a díjakat.
- vodát nem tudom, annyit tudok róla, h a korábbi vitamax uno/uno plusz nemrég lett 41 Ft-ra emelve, eltűnve ezzel a versenyképes ajánlatok sorából. van a school csomag, ami hálón belül marha olcsó, de azt csak gimis/felsőoktatásos diák kérheti, ha van ilyen ismerős, akkor esetleg.
ilyen csomag a pannonnál is van: http://www.djuice.hu/tarifak/kartyas/smart/ de ez is csak max 26 évig jó, ilyen vén rókáknak mint mi (a 79 gondolom az évjáratod), max rokon/ismerősön keresztül érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest