- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor77 #47852 üzenetére
lehet, hogy hülyeség, de a Telenor pontosan tudja, hogy miben használod és ha veszélyezteted a hálózatot ( pl. túlterhelt) simán letilt róla, megteheti, hiszen figyelmeztetett.
mindenki maga dönti el, hogy,mire használja, csak ne q..a anyázzon a végén.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Deck
titán
Telenor mytv hogy van? Igénylem a telefonomra és akkor itthon mondjuk belehet lépni rá másik telefonról/tabletről?
Mert, akkor lehet nézni több készüléken is egy időben. Vagy nem? Hogy van ez?[ Szerkesztve ]
PS5
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
VoLTE valóban megy már a Tnor hálón?
Csak akkor jelez ki bármiféle VoLTE feliratot, ha épp ilyen hívás van folyamatban?(tudom, másik félnek is VoLTE képes telefonnak kell legyen)
(Xiaomi Redmi Note 3 Pro)[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor77 #47855 üzenetére
de értem, és akár routerrel akár telóval teszed- pl. ész nélküli torrentezés - megteheti,hogy letilt.Valahol meg kell húzza a határt mert nem véges a sávszélesség.(a router még jobban szem előtt van mint a teló.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor77 #47859 üzenetére
ok,okoskodhatunk itt, majd a gyakorlat meghozza az eredményt
emlékezz, régi korlátlan net - aztán apróbetűs rész, ha napi 150 MB-nál többet forgalmazol 7 napra lelassítják a netet, ha 7 nap használat után nem forgalmazol túl vissza kapod az eredeti sebességet - nem szünteti meg a szolgáltatást csak áttesz a "számodra" megfelelő díjcsomagba
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Viktor77 #47859 üzenetére
IMEI alapjan siman megkoszonhetik a reszvetelt, ha stickezik az ember, ha meg telorol fekteti 24/24-ben a cellat az ember, akkor meg ugye lehet ki lehet rakni parkolopalyara a 2 megabit/sec-es korlattal, mint aszf-ben garantalt sebesseggel. Ez utobbit persze a nem telefonnal netezoknel is bevethetik.
-
asdf_
veterán
válasz joelke HU #47860 üzenetére
Igy igaz, majd nezzuk meg fel ev mulva, hogyan nez ki ez a grafikon, akkor is ilyen majdnem teljesen linearis, es hogy juniustol megugrik-e. Abbol latszik, hogy mennyire moccant ra a nep (plusz ismeretlen resz, hogy mennyivel neteznek tobben/tobbet ugy altalanosan az emberek), meg addigra biztos meglesznek mar az elso fecskek is, akik megneztek milyen a 2 megabites parkolopalya is
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Carline #47838 üzenetére
japp
Viktor77
Halando user is le tudja kerdezni imei alapjan mi az a kutyu, amihez tartozik. Igy nekik sem tul nagy extra ezt megtenni.
huawei LTE modem-router pl: 868031006315267
De szerintem ezt nem hiszem, hogy nezegetik, csak ha nincs rola havi 1 hivas, akkor biztos raneznek mi ut van az imeivel.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Van most ütősebb egy hello data start + iphone SE kombónál? 2 évre, a telefont is 2 évig fizetve részletben.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
hemaka
nagyúr
hello data + teloval a csomagra vallalni kell 2 ev huseget?
Eleg erdekes egy alapvetoen huseg nelkuli csomagnal, ezzel megsz*pathatja magat a telenor kicsit, mert o sem tudja kivezetni csak ugy a csomagot kedve szerint, mar ha az elso kerdesemre igen a valasz. -
K1nG HuNp
őstag
-
jel1
aktív tag
Az úgy mennyire normális, hogy H+-szal 7/2mbit a sebesség és 4G nincs?
hely: Balatonboglár. Lefedettséges oldaluk szerint:
"Itt Hipernet sebességgel netezhetsz.
A várható legjobb 4G
beltéri sebesség*:
Letöltés: 10-60 Mbit/s
Feltöltés: 3-20 Mbit/s"De nyaralóban vagyok, szóval kb csak egy palatető van felettem, meg néhány vékony fal. Kültérnek is minősülhetne Főleg, hogy egy antenna is csak néhány 100 méterre van. Bár nem tudom, hogy ez jelent-e valamit internet szempontjából.
Nem értem. Most váltottam telekomról, azzal nem volt probléma (nekik is van antennájuk ezen a tornyon), szóval a telefon is jó elvileg. Túlterheltség sem lehet, mert szellemváros az egész hely még
Talán még valami beállítási dolog? Xiaomi mi4c standard a telefon. -
Viktor77
titán
válasz hemaka #47865 üzenetére
Neked sem sikerült megérteni? Már bocsánat.
Kit érdekel az IMEI, hogy jön ide? Nem a tiltás hogyanja érdekel.
Mi a különbség aözött, hogy telefonnal vagy modemmel forgalmazok annyit, ami megfektet egy tornyot? Semmi.
Mindkét eszközt lehet tiltani, korlátozni, akármi.Akkor minek van a szabályzatban a fenti kitétel?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok.
Van valakinek Telenor webshop Kupon kódja és nem kell neki? megszánna valaki pls?
-
k-adi
nagyúr
sziasztok,
a telenor netshopban azt írja felül a készüléknél a MyChat-re hogy MyChat: Feltöltőkártyás csomag, havidíj nélkül.....de valójában 1849 Ft a havidíj? vagy hogy van ez?
-
darvinya
titán
Havidíj= havonta kötelező fizetés
MyChat díja =egyszeri, havi fordulós(tört fizetéssel)Érthetőbben:
-Havidíjat minden hónapban kötelező fizetni
-Egyszeri díj, ami havi forduló napig vehető igénybe, ha nem forduló napkor van fizetve, akkor törthónapot von leMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
k-adi
nagyúr
válasz darvinya #47882 üzenetére
Ok, köszi a gyors infót. az oldalukon nem egyértelmű, mert a MyStart-ra mentem és rögtön átdobott a MyChat-re amit elsőre nem is értettem miért..
Igazából nekem nem is kellene kártya, mert úgyis függetlenítem csak nem akarom hogy valami sunyi számlázás legyen a "lényegében-nem-is-használt" kártyámmal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
adam1400
tag
valaki küld képet hogy telenor 3G-n mennyit mér?
-
k-adi
nagyúr
válasz darvinya #47886 üzenetére
Jelen esetben nem. Huawei P9 telefon most a telenornál 92.000... sehol nem ilyen olcsó. Telekomnál 133.000 ez.
Telenornál a függetlenítés 8000ft kb. Tehát még így is 100.000 alatt jövök ki. Ennél olcsóbban nem láttam sehol, gsm boltokban sem, azokban amúgy se bízom annyira.Végül MyMinute csomaggal rendeltem, nem akarom hogy számlázzanak valamit a mychat miatt.. Gondolom ez a myminute csomag az "eldobható" kártyás csomag (mármint ha nem használom, és nem is töltök rá egyenleget)
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Tegnap személyesen üzletben váltottam smarttarifa extra 1-ről hello data startra. A mytelenorban csak ma délután jelent meg a változtatás, most már ott is hello data startot ír. Eddig jó a dolog.
A rossz viszont az, hogy nincs internet a SIM kártyán. (van telenoros home m előfizu mifi-vel, szóval netet megoldom)
Ügyfélszolgálatot csak holnap fogom felhívni, hátha addig megjavul.
APN beállítások jók, két készülékben sem csihol netet a SIM kártya, sem 2G, sem 3G, sem 4G-n sem.
Lett telefonváltás is, meg SIM kártya csere is tegnap az üzletben amikor tarifát váltottam. Hanghívás működik normálisan.
Valakinek valami tipp/tapasztalat? Lehet hogy csak később lövik rá a netet? -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest