- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
petistorm #48967 üzenetére
Ezeket a gépeket úgy szánják, hogy főként a keresőt használod és nem az LCD-t. Az LCD csak bizonyos típusú fotózásoknál használandó (pl. tájkép) és kép ellenőrző dolog, de hogy folyamatosan azzal fotózz....nem szokták így használni, mert az előnye a gépnek egy telefonnal vagy kompakttal szemben pont az, hogy van keresője és nem egy képernyőt kell bámulnod.
-
VivienR
tag
válasz
petistorm #48959 üzenetére
Az élő kép alatt a live veiw-t érted? Mert az bizony eszi az akkut, plusz a hosszú záridő is gyilkol (nem is kicsit) . A SnapBridge nem fogyaszt annyit hogy egy óra alatt lemerítse, még akkor se igazán ha folyamatos kép szinkronban van. Legalábbis amíg volt D3400-am használtam, de nem fogyasztott kifejezetten sokat, ha jól tudom az 5600-asok is EL-14-el mennek. Mióta gépet váltottam azóta lényegében csak GPS szinkronja használom és szinte alig fogyaszt valamit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest