- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mAtThEw0319 #52268 üzenetére
Inkább JUPIO-t vennék a kettő közül, akkuban meg gyárit. Most adtam el a D750-em, a gyári akku tökéletes volt jó másfél év állás után is, JUPIO-ból az egyik 10 kattintás után már 86 százalékra esett úgy, hogy a gép szerint nullás állapotú volt, a másikkal nem volt gond. Jelzem, néhány havonta elővettem őket, megjárattam, nem hagytam rommá merülni. Szóval, drága, de inkább gyári. Z6II-höz már eleve azokat vettem. Amazonról ki lehet fogni olcsóbban.
-
VivienR
tag
válasz
Pattonat mégegyszer soha. A sárga szeriás EL-18D akku hulladék, képtelen megtartani normálisan a töltést. Inkabb vettem eredeti EL-18c-t draga volt, de meg lehet bizni abban hogy feltöltés után hettekkel is használható marad.
Utángyártott markolattról nem tudok nyilatkozni, gyári van. Arra meg annyit mindott az ismerősöm anno, hogy jé ez nem lötyög... -
Lex Icon
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #52272 üzenetére
Ezért írtam, hogy elektromos autóba szerelve adják. Magyarul ennyiért kapsz egy elektromos autót.
Na. A vicc halála a magyarázat.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #52270 üzenetére
Az ár jó csak a többi adat nem. 81kWh-s aksit adnak elektromos autóba szerelve.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Van itt Jupio aksi "picit" drágábban.
Ezek a weboldalak hogy jönnek létre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest