- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
tozso76 #49797 üzenetére
nyugi, nekem is van amit nem rawba lövök, mert minden egyes családi összejövetelen előkerül vmelyik váz és csak halmozódna a gépen a sok raw, miközben az új vázaknak teljesen jó a feldolgozó rendszere, z6ii esetén a zaj is elfogadható jpg esetén kb iso 6400-ig, a mobilos képnél pedig még mindig jobb. Meló van, van hobby fotózás, akkor persze raw, mert a flat profilt én hanyagolom, inkább neutrálra teszem.
Viszont ajánlott oldalon vannak egész jók, de sajátot is tudsz csinálni bármikor.
https://nikonpc.com/
Ezeket szépen a fényképezőre is tudod telepíteni, aztán átállítod és abba lősz amibe szeretnél. Nálam kb 4-5 van telepítve amiket szeretek, ebből 2 innen leszedett, mert egyszerűen bejött -
m3ss
veterán
válasz
tozso76 #7793 üzenetére
hmm az jol hangzik. auto isot, jpeget nem hasznalok. vaku, fenymeres? mondjuk az nem artana ha ttl-ben azert eltalalna a dolgokat
d90 fenymerese amugy teljesen jo, arra nem panaszkodom...jo lenne vkit talalni 5d-vel es felszerelst cserelni par napra mondjuk
de uvegek ott is lehetnek pontatlanok, gondolom en. vaz az nem erdekes, mert bekalibraljak. de ha veszek mondjuk egy kicsit frontos 50 1.4-et, meg egy pontos 85 1.8-at akkor mar meg is vagyok love...
"+1 ,én még a d300s -is belepakolnám a listába..."
engem nem erdekel a d300/d300s. annyi penzert olyan szenzoru aps-c gepet venni. miert jo az? mert kicsit jobb a fokuszrendszere, fogasa mint a d7k? fps szinten nem erdekel engem. ez is boven sok amire nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest