- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
TomCat85 #49887 üzenetére
igen, de tudtommal a méret uaz, csak zipzár, az lcd védő elhelyezése és hasonló módosítások voltak....tudtommal az obi és a váz is nagyobb mint a te esetedben, sztem bele kell férjen!
pcsabat: nem csak a gyári jó, de azért mindenféle hitvány kábelt ne dugj bele...illetve ha már kaptál hozzá, a ferrit gyűrűt tedd rá!
-
gab.m
senior tag
válasz
TomCat85 #49683 üzenetére
A rexton nekem kevesebb mint egy év nem is olyan aktív és megterhelő használat mellett nagyon leamortizálódott. Megkopott, de ami a legnagyobb baj, hogy a cipzárok is szinte teljesen tropára mentek. Az első kis zsebet már emiatt érdemben szinte nem is tudom használni.
De már nem használom ezt a táskát, lowepro hátizsákot vettem amibe laptop is fér, illetve a cserélgetéshez külön objektívtokot.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest