Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Google Pixel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Hitman74
csendes tag
Köszönöm a választ.
A vázon lévő tárcsa tökéletes, gondolom a legtágabb rekesszel kell felrakni, ahhoz, hogy a gépen tudjam állítani. Azért gondoltam, hogy a D és a G obik között csak ez a különség (rekeszállító gyürű), mert mást nem találtam. A mélységélesség nem gond, a fényerő és a képminőség a lényeg. A mostani kit objektív nem a fényerejéről híres, főleg nem 50mm-en. Az 1.8 sokszor jól jönne. Az analóg dolgot értem a mostanit is próbálgattam manuálban, de vagy lassú vagyok, vagy türelmetlen. Viszont az élességet visszajelzi a gép a D, G objektívekkel (ami CPU obi.), ami jó dolog, ezért nem szeretnék teljesen manuálisat, meg persze a fénymérés miatt. Azért gondoltam, hogy a végtelen állás jó lehet, mert tájképekhez pl. nem kellene állítgatni. De gondolom ez igaz is valamilyen szinten. Azt hiszem valahol kipróbálom majd és döntök, persze jobb lenne féláron használtan venni egyet, de eddig nem találtam sehol.
Aktív témák
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Elromlott? Lassú? Bővitenèd? Mi segítünk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest