Hirdetés
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- One mobilszolgáltatások
- Drága és vékony lesz az iFold
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Hitman74
csendes tag
Köszönöm a választ.
A vázon lévő tárcsa tökéletes, gondolom a legtágabb rekesszel kell felrakni, ahhoz, hogy a gépen tudjam állítani. Azért gondoltam, hogy a D és a G obik között csak ez a különség (rekeszállító gyürű), mert mást nem találtam. A mélységélesség nem gond, a fényerő és a képminőség a lényeg. A mostani kit objektív nem a fényerejéről híres, főleg nem 50mm-en. Az 1.8 sokszor jól jönne. Az analóg dolgot értem a mostanit is próbálgattam manuálban, de vagy lassú vagyok, vagy türelmetlen. Viszont az élességet visszajelzi a gép a D, G objektívekkel (ami CPU obi.), ami jó dolog, ezért nem szeretnék teljesen manuálisat, meg persze a fénymérés miatt. Azért gondoltam, hogy a végtelen állás jó lehet, mert tájképekhez pl. nem kellene állítgatni. De gondolom ez igaz is valamilyen szinten. Azt hiszem valahol kipróbálom majd és döntök, persze jobb lenne féláron használtan venni egyet, de eddig nem találtam sehol.
Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest