Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Hitman74
csendes tag
Köszönöm a választ.
A vázon lévő tárcsa tökéletes, gondolom a legtágabb rekesszel kell felrakni, ahhoz, hogy a gépen tudjam állítani. Azért gondoltam, hogy a D és a G obik között csak ez a különség (rekeszállító gyürű), mert mást nem találtam. A mélységélesség nem gond, a fényerő és a képminőség a lényeg. A mostani kit objektív nem a fényerejéről híres, főleg nem 50mm-en. Az 1.8 sokszor jól jönne. Az analóg dolgot értem a mostanit is próbálgattam manuálban, de vagy lassú vagyok, vagy türelmetlen. Viszont az élességet visszajelzi a gép a D, G objektívekkel (ami CPU obi.), ami jó dolog, ezért nem szeretnék teljesen manuálisat, meg persze a fénymérés miatt. Azért gondoltam, hogy a végtelen állás jó lehet, mert tájképekhez pl. nem kellene állítgatni. De gondolom ez igaz is valamilyen szinten. Azt hiszem valahol kipróbálom majd és döntök, persze jobb lenne féláron használtan venni egyet, de eddig nem találtam sehol.
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Battlefield 7
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Politika
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest