- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
sellerbuyer #25913 üzenetére
Én csak a nagy felháborodást láttam azok után, hogy többen is felhívták a figyelmedet a ház hűtésének fontosságára.
Ár/érték/teljesítmény szempontjából az én véleményem szerint egyetlen házat érdemes megvenni, az a HAF932, aztán beharisnyázni (honlapom/logout), és tökéletes lesz, ráadásul ventikkel is lehet játszani.
Ha megnézed (honlapom/logout) a Tacens Signum tesztjét, ott láthatod, hogy egy 21cm házba pikk-pakk befért a Z600, és még 1 cm hely is maradt felette, de még ha kevés lenne is, fél centit jelent a fedőlap, amely leszerelhető a Z600 tetejéről, és nem rontja a hűtési teljesítményt. Szóval keskeny házba is lehet nagy hűtőt tenni, de mint a teszt is megmutatta, bizony sokkal jobb egy tágasabb doboz.
VGA-t illetően nézd meg a fogyasztásukat és a teljesítményüket, nem biztos, hogy egy 4870X2 jó választás (no meg az AMD avultatása miatt sem feltétlenül nyerő).BMW001: Nem vitázom én, csak némi pontosítást eszközöltem.
subaruwrc: Most tényleg előfordulhat ilyen, hogy egy chip nem érintkezik a lappal egy állítólag minőségi gyártónál? Vagy a Bloodrage-nél a házi forrasztás? Komolyan mondom, ez szánalmas csúcskategóriás (értsd: X58) lapoktól.
-
cut
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25918 üzenetére
El vagy tévedve.... Nem a megjelenítésről beszéltem...
Ha nem a realtime dolgokrol.... Legközelebb figyelmesen olvasd el szerintem amit mások irnak, utánna válaszolj!A megjelnítéshez... egy Blackmagic, Ajako, Canopus, Matrox vagy Avid rendszere gondolnék..
Szoval a megjelenítés a kiirás és a vágás között különbség van.
Gondolom nem probáltál még meg XDCAM HD422 1920x1080 as mozit vágni pl.További szép napot!
Cut
ui: gondolom csak grafikával foglalkozol.... ahhoz tényleg nem jó az nvidia megjelnitésre..
-
cut
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25916 üzenetére
Sellerbuyer, hátha tudok kicsit segíteni. Játszani tökéletes a 4870... nekem is az volt.
Ha gamer valaki akkor jó az ATI is (nekem 1o évig volt az)Viszont, video vágáshoz, renderléshez csak is az nvidiát javaslom. Főleg ha HD anyagokat készítesz. Ugyan is a programok a pure hd videot támogatják (pl Cs5)
A cuda magok által sok minde realtime lesz.A ha ilyen kérdésed lenne vagy bárkinek, tudok részletes infokkal szolgálni.....
Cut
-
válasz
sellerbuyer #25910 üzenetére
Én 4870X2-vel használom az 950-et, nem értem hátrányát játékok alatt, igaz, nem a legújabb játékokkal játszom, de előfordul, hogy a régiek - sokszor épp az optimalizálatlanságuk (sikerült leírnom
) okán - jobban terhelik a VGA-t.
-
cut
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25913 üzenetére
Sellerbyer azt, hogy te mit gondolsz én mit csináltam a te dolgod... (Olyan jó, hogy az emberek átlátnak a monitoron
)
Szerinted csak az árát néztem meg....
Amugy ha valaki hozzá szol a kérdésedhez, legyen az pozitiv vagy negativ megjegyzés, nem szoktunk rögtön rárontani, lebunkozni, stb.... Mert én azt hiszem semmit rosszat nem irtam rád... Sajnálom, hogy igy látod!
Remélem sikerül az elképzelésidet megvalositani.Szerintem a többiek tudják, hogy nem szoktam bunkó lenni..????
Cut
-
katt777
félisten
válasz
sellerbuyer #25910 üzenetére
Alkalmazás kérdése. Egyáltalán nem muszáj váltanod, de a cucc elbír egy jóval erősebb VGA-val is.
BMW001: Hát a PH-s tesztek többször húztak már valamerre, szóval én kevésbé adok rájuk, mint pl. Guru3D-re. Hűtési teljesítményt illetően meg írtam, mire képes biztosan, azaz a saját kezeim között.
-
válasz
sellerbuyer #25862 üzenetére
Scythe Ninja 2 rev. B. 150 mm magas pont.
-
MPowerPH
félisten
válasz
sellerbuyer #25859 üzenetére
Tudom, írtam, hogy ismerem.
Kertszomszédnak ilyen volt, én raktam bele a belet.
Az oldalventik párhuzamos szellőzés esetében nem is jók, mert olyan légáramlatokat keltenek, ami negatívan befolyásolja a hűtést. Mindig arra kell törekedni, hogy egy egyenes vonalú légáramot tudj kialakítani a házon belül, akár szintenként. Akkor a legnagyobb a hatásfok. Soha nem a ventilátorok száma számít. 1db befújó, és 1db kifújó lapátos teljes mértékben kiszolgálja a VGA fölötti részt, +ventivel, ami ráadásul más szögben fúj, csak rontasz ezen. Nekem az volt a problémám a házzal, hogy mikor betettem az 5870-t, akkor a mérete miatt az alsó venti nem fújt levegőt a procihűtő felé, és az gyári hűtő volt, tehát megérezte, és így az alaplap is melegebb volt. Akkor jó egy házban a szellőzés, ha alapon egy processzort egy nagyobb hűtő passzívan letud hűteni. Direkt nem írok adatokat, mert a Stackeremből pakoltam át a belet, így volt viszonyítási alap. Ezt csak a pontosítás kedvéért írtam le, elég sok házzal volt már dolgom.Szellőzés tekintetében mind közül a legrosszabb a sima Cosmos...igazi baklövés.
A Corator DS jobb mint a Mugen 2. Ha lenne pont a hűtővel szemben szellőztető, akkor passzívan is elvinné a 930-adat. Ez asszem mindent elmond.
mod:A nagy hűtők között a DS a legalacsonyabb. Le kell mérni azt amit írtam, és akkor tudni fogod befér e.cut: A Mega sem rossz, de gyengébb mint a Corator és a True, és nagyobb is.
Ráadásul nem is olcsó.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Nem a magasságával van a fő probléma hanem azzal hogy 4 ventivel, sőt 2 vel is a fél alaplapot elfoglalja... Így már neccesebb hűteni az északi hidat, és a memóriákat adott esetben, amugy jó cucc!
-
cut
aktív tag
válasz
Nézd én irtam , hogy nem vitatkozom, és nem kötözködöm, és nem felvágok stb.. Te kérdeztél valamit én válaszoltam, lehet , hogy félre értettelek... Hogy ki a gizda erről beszélgethetnénk úgy érzem... de mind1
Én ezt ajánlom, én erről tudok infot: [link]én i7 hez használom.... de jo a te procidhoz is...
-
cut
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25852 üzenetére
Tényleg nem ismertem. És szép is külsöleg. De nem egy ferrari ház.
Az ára is mutatja..... (nem kötözködök...)nézd meg ezezeket: [link], [link] vagy nekem ilyen van: [link] Ez egy kicsit olcsobb...
De majd a többiek elmondják a véleményüket.... Hallgass meg másokat is... (Kicsit kihalt most a PH-er)
üdv: Cut
BMW001 ...én is ezt mondtam
ja ez a cooler master sem rossz, az egyik barátomnak van ilyen
-
MPowerPH
félisten
válasz
sellerbuyer #25851 üzenetére
Ezzel a házzal csak az a probléma, hogy kicsi benne a légmozgás. Ez tulajdonképpen a CM HAF gyengesége is. Az első befújó venti a VGA miatt a proci és tápáramkörök felé nem juttat semennyi levegőt. Így olyan hűtőben kell gondolkozni, aminek nem kell akkora légáram.
Mugen 2 az óriási, hanyagolnám. A True -nak kell a nagy légáram, megint nem jó.(és magas is) Viszont van a Coolink Corator DS, ami jó eséllyel beférhet oda. Nem túl magas, de elég terebélyes, a ventije középen van, így a memslotokat sem takarja be.
Én egyébként ismerem a házat, de a Stackeremet soha nem cserélném le rá, igaz ez nem olyan elegáns.
-
cut
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25848 üzenetére
Szerintem inkább először házat cserélj.... Nem fikázás képp mondom.
De kis házba nem fér el semmi és a tuningban sem jó... kell egyfajta légmozgás.ez csak az én véleményem...
üdv: Cut
ja és BMW-nek igaza van ... a jobb hűtők nem kicsik.....
-
MPowerPH
félisten
válasz
sellerbuyer #25848 üzenetére
Szia.
Ha tuningolsz, akkor a kisméretű hűtő felejtős egy i7 fölé, mivel még a nagyobbak is megizzadnak rajta. Fontos lenne azt tudni, hogy az alaplaptól mérten hány cm az oldallap. 200mm-t írnak a házad mélységeként, ami miatt a nagyobb hűtők lehet felejtősek. De meg kell mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest