- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Mekibácsi #9794 üzenetére
nézd meg a 21. tesztoldalt az eizotestben, az a gradiensteszt, ahol nem ilyen korlátozott számú átmenetet van, hanem a teljes 256 fokozat látszik. (a fotózott tesztkép nem éppen erre van kitalálva), de amúgy lövésem sincs mi lehet, mert tényleg egy-két fokozat hibázhat valamelyik színnél, vagy színeknél, azért sárgul be a szürke.
(majd megnézek én is egy veterán, 6 éves 215tw monitort, hátha azon is van látnivaló)
-
El Kebir
őstag
válasz
Mekibácsi #9789 üzenetére
Nézted már a kék szín (és a többi) teljes gradiensét? (pl "eizo monitortest" , vagy aida64 monitorteszt részében)
Azokról a tesztképekről tudnál képet csinálni? (ha azokon is látsz valamilyen hibát)Amúgy milyen kábellel használod dvi vagy d-sub? (dual-link dvi-d van-e
)
(215tw tuti sz@r capxon kondenzátorokkal van szerelve a tápegysége, ha öreg simán ajánlott a tápegység kondenzátorainak cseréje is... ha még nem kellett)
-
Badi82
tag
válasz
Mekibácsi #3146 üzenetére
Ilyenkor megfogod a monitort, kihúzod, és a VGA-kábelnél fogva jól megpördeted, és diszkoszvető stílusban kidobod az ablakon, lehetőleg egy forgalmas, 10. emeleti,budapesti lakásból.
Komolyra fordítva a szót, szerintem így ne használd a monitort, mert ha nem akarsz újat venni, előbb-utóbb teljesen tönkremegy így. Nekem is volt már baja az előző, még CRT moncsimnak, elvittem szerelőhöz, mindjárt azt kérdezte a szaki, mióta használom úgy, hogy ugrál a kép széle, mért nem vittem el hozzá rögtön, mert így mindjárt 3ezerrel több lett a javítási költség, ugyanis kihalt még egy pár kondi és ellenállás.
Szeritem húzd ki, és vidd el egy szerelőhöz, jó eséllyel olcsón megúszod, ez csak érintkezési hiba lesz, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged