- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
sztivo #25248 üzenetére
Nem a jelet dobja el vagyis nemtudom pontosan..
így van felrakva az elosztó az asztal aljára:és ilyen kis harapás szeru bemelyedesek vannak a dp kábelen:
Bár a legtöbb dolgot beraktam harapás biztos csatornába pl az elosztó 220 ás kabelenek a harapásvedo burkolata totál szét van rágva de szerintem az sértetlen. Ideiglenesen atdugtam egy mezei elosztoba az egész gépet és jobb volt a kép mintha eltűnt volna az a zavaró kis jelenség és közbe az állat is a gép elé telepedett egész pontosan a monitor elé és nem kapcsolt le a monitor (nem mindig szokott). Van ilyen kábelem több is de ami most van egy hama aranyozott 8000ft os dp kábel nem szívesen cserélném amúgy is már próbáltam de ez a kábel 1.4 és és úgy veszem észre élesebb és szín gazdagabb képet ad mint egy mezei dp kábel.
-
-
válasz
sztivo #24706 üzenetére
Ki van kapcsolva az auto select.
Túrtam a netet és régebben ezt a sleep dolgot lehetett menüből állítani, sajnos már nincs rá lehetőség. A letöltött Dell Display and Peripheral Manager (DDPM) szoftverrel sem..
Ezek régebbi modellek, de a Dell fórumán nem először jön elő a téma:
With the release of Apple OS Mojave 10.14.3, Apple introduced a hardware incompatibility issue with our TPS6598E power delivery controller in the U3419W and U3818DW. When connected to the U3419W and U3818DW via the USB Type-C to C cable, if you update the Apple OS to Mojave 10.14.3 or later, you will see the following issues =
* Fully charged Apple MacBook constant "charm" sound due to waking and sleeping
* The monitor will display, "Scanning for Signal"Megpróbálhatom még Type-C to DP kábellel összekötni, csak akkor a HUB funkció miatt kell még egy Type-C to Type-C is majd pluszban. Franc essen bele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest