- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
iszoke #25232 üzenetére
Egyrészt milyen monitorral próbálod, mert én úgy értettem az ominózus OLED-et visszaküldted. Másrészt az NV panelben kapcsold be a G-Sync állapotjelzést és láthatod mutatja ha működik.
-
szasanyi
félisten
válasz
iszoke #25226 üzenetére
Ha a G-Sync nincs bekapcsolva akkor nincs G-Sync mind1 mit és hol állítasz. És igen, a fix frissítési frekvencia megoldja, de annak hiányában lesz/lehet más képi anomália (amit vagy látsz vagy nem). Ezért mondtam, hogy próbálgatni kell mindent amit lehet, aztán látod mi, hogy jobb a te szemednek.
-
szasanyi
félisten
válasz
iszoke #25224 üzenetére
Ezt nem lehet eltüntetni, bár az ASUS most olyan FW-t adott ki ami csökkeni (elvileg, nem láttam). 4K gaming VRR nélkül nagyon erős VGA-t kíván megfelelően magas és stabil FPS-hez. De ki kell próbálni mindent, hogy lásd melyik hoz jobb eredményt.
Azon csodálkozom, hogy ezért csrélik a monitort, hiszen ez a jelenség nem minősül hibának (hacsak a te monitorod mégis csak az nem volt). -
szasanyi
félisten
válasz
iszoke #25221 üzenetére
Esetleg nem iIlyet láttál? Mert ez lehetett ami egy ismert probléma: főleg ssötét jelenetnél látható jól és ha VRR van FPS ingadozással. OLED és VA paneleket ios érint. De ez nem klasszikus értelemben vett hiba, inkább sajátosság.
Ha nem ez volt akkor videó nélkül nehéz tippelni az okra (bár mivel visszavitted nem is annyiry lényeges). -
Grizzlu
tag
válasz
iszoke #24454 üzenetére
TheEvilWithin. Már telepítés után voltak gondok. Nagy nehezen elindult ablakos módban, játszottam vele kicsit, kiléptem, aztán mindent elvitt a kijelzőn. Más játékkal sosem volt gond, csak ezzel.
Nem monitor hiba, gondolom, de nem tudom, hova írhatnék.A gépre van csatlakoztatva második kijelzőként egy okostv, azon szépek a határok, nincs elhúzva semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest