- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Jarod1 #25210 üzenetére
Az eredeti (már fent lévő, pontos verzióra nem emlékszem) és az új driver sem változtatott. HDMI 2.0 miatt sem érdemes azt használni DP helyett, illetve a gyári kábellel is hibátlanul kell üzelemelnie. De megnézhetem van-e nála megfelelő HDMI kábel...
Az is érdekes, hogy van USB kapcsolat és a Gaming Intelligence működik is, de FW frissítés nem lehetséges mert az MSI FW update program nem érzékeli a kapcsolatot. -
Kernel
nagyúr
válasz
Jarod1 #18486 üzenetére
240 V ot transzformálja le 12V ra
Nem mondanám, hogy 240 V-ot transzformál, ez elég laikus megközelítés, egy szakmai topikban. Egyszerű, vasmagos trafóknál lehet így mondani.
Itt viszont a primerre 230V x gyök2 = 325V DC-t kapcsolgat egy tranzisztor, többször 10 kHz frekvencián.
-
AtHoS
nagyúr
Egy srác intézte a ph!-ról, akkor majd őt zargatom, de majd csak a jövőhéten.
Melóból elhoztam egy normális digi fényképezőt, azzal talán jobb minőségben tudok majd képet készíteni. De persze akkuja teljesen le van merülve, így tölteni kell és hétvégén sem igen leszek otthon. Mindenesetre megnéztem a jótállási jegyet, 2009. szeptember 22.-től él a jótállás. Talán beleférek még a 12 hónapba -
AtHoS
nagyúr
Melyik a gyorsabb megoldás? Boltba vissza vagy Samuékat keresni egyből?
Miskolci vagyok, errefelé véletlenül nincs Samu szerviz? Nem lenne rossz, ha nem Pestre kellene küldözgetni. Amúgy meg nyíregyházi üzletbe szól a gar. Még 11 hó gar van rajta, mivel múlt hó végén vettem vadi újan.
Mindenesetre megkeresem a srácot, aki intézte a monitort. Gondolom örülni fog nekem.Ez már a második monitor, mivel az első amit hozott imitt amott pixelhibás volt, de le a kalappal a srác előtt egy héten belül cserélte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest