- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
-
Xantomas
őstag
Örülök neki, meg nem is egy ilyen topic felröppenéséért. Szvsz, nem ide való a PH!-ra.
14-16 éves koromban foglalkoztam modellvasútépítésse, szigorúan TT méretben, és gőzmozdonykorabeli stílussal. 2 sík terepasztal is munkálat alatt volt, bár nem egy időben (100*150cm, 150*300cm), de se idő se pénz nem volt a folytatásokra. Pár házikót, tervek tömkelegét, sőt, még kisebb dombokat és alagutakat is, azonkívül váltórendszerrek elektronikáit készítettem.
Képek sajnos nincsenek, de következő nyáron szeretnék nekiállni, és megépíteni végre egy értelmes asztalt.
Modingként csak annyit foglalkoztam vele, hogy a szerelvényekbe világítást raktam, vagy a motorok szénkeféit, kondijait kicseréltem, esetleg a vázat újrafestettem, és a farekeszekbe dúrva fűrészporbol és sulifixből fát raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest