- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kantor
tag
válasz
sharpapa #585 üzenetére
nincs kutyam. eger meg ott van ahol kosz van itt az sincs. viszont a bagzo macska van hajnal haromkor, meg teleszart, szetkapart viragagyas egesz nyaron.
ja a szomszed annyira allat, hogy a lakasban hagyja graszalni a dogoket. a multkor lattam, hogy a kaves csesze aljan a tejszint az egyik macsekjaval nyalatta ki. broaf -
kantor
tag
a szomszed nagy macsakbuzi. minden kolykot megtart. regebben en inteztem a szuletes szabalyozast egy slavia 631-el egy cirmost mindig hagytam neki
. de ma mar buncselekmeny lenne. hova jut ez az orszag???
na vettem egy macskariasztot a conrad arulja olyan pir-ultrahangos kutyu. igazabol a kertbe szarastol kis szazalekban veszi el a macskak kedvet
a szomszed hulye nem lehet vele beszelni. a kutya se jo, mert vol itt egy foxi kocsonbe es midnen reggel rakott egy veres macsakcafatot a lepcsore. egyszer el is asta a viragok koze az asszonypajti meg visitot amikor kiasta
szoval mive lehet elriasztani a macskakat? van valami szag, vagy novegy vagy mitomen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest