- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
puttputt #4520 üzenetére
Nekem este fél11kor mondta Gerzsi folyamatosan h E-E-E.
Későn jött haza a párom és akor evett Gerzsi meg próbált volna kunyerálni és csak nyögte folyamatosan h EEEEEAmúgy én 1x hajnali 3kor vágtam ki a macskát a picsbe.
Feljött az ágyra, azt hittem lefekszik a lábam mellé. A túrót szépen rápisilt a takarómra!!!!
Sík ideg voltam, Cserélhettem ágyneműt. Persze utánna meg már elig tudtam aludni!
Hál ég ez csak 1x fordult elő!Rozsdi meg akkor jön nyávogni, de ő kintről, h ha zsákmányt hozott és addig nyávog még ki nem megy az ember és meg nem nézi, utánna megnyugszik. Én ezt megoldom azzal h becsukom az ablakot, csak akkor meg megfulladok a melegtől
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest