Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ha hisztizik a macska, nem kell neki enni adni mondjuk egy napig. Gondolj magadra, vagyis nemtom te milyen vagy, azt meg hiába mondom, hogy gondolj rám
, nálam van olyan, amikor semmi kaja nem akar jó lenni, fintorgok mindenre, vhogy megcsömörlök = ez tuti hiszti. Nem eszek egy db-ig (és szó sincs róla, hogy éhenhalnék) és hopp, egyből megeszem utána a síma vajaskenyeret is, amikor előtte a sonkával megrakott változata se kellett. Macsnál sztem ugyanez, nem jó ötlet, ha mindig az van, amit ő akar, nyaffint egyet éskész. Nem kell óránkét kajával tömni. Enyém reggel és este kap, de 4-5 naponta ki kell ahgyni az estit, mert csak kering a kaja körül, hízeleg, néz rám és vinnyog.
Mindig kap kis fél női markonyi tápot és ugyanannyi konzervet + kb 1.5 tenyérnyi tejet. Vizet nem hajlandó inni, csak a csapból pár cseppet, pedig cserélem neki.Amikor megyünk vhová és viszem a táskájában, közben ő nézelődik, mindig megemlítem neki, hogy nézd csak, ezek itt utcacicák, nem dögölhetnek szerető gazdi ágyán, kaja akkor van, ha fognak egeret, üldözik őket, megrugdosság, ezért nagyon vadok stb. Nagyon jó dolga van enyémnek, de nem hatja meg, néha szemtelen, pofátlan bunkó
Pofátlan pl amikor ugyanazt kapja, mint amit én eszek, elfordulok önteni magamnak inni, visszanézek és már benne van a tányéromban
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest