Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
4Grider #17949 üzenetére
Nem magasabban? Eltolódott a fókusz már a földművelésről, így csak páran kalapálnak kalákában. Csak nehogy a nagy igyekezetben egymástól vegyék el azt a kevés vizet a csatorna helyett. Egyébként is, van kép, amin víz látható - hát úgy könnyű! A megmaradó talajvízre/belvízre való apellálás is már egy nyerő szitu, az mit csináljon akinek kilátásban sincs ilyesmi? Kedvenc részem amikor tanyákhoz vezető csatornákból irányítják el/tartják vissza a vizet, megnézem majd a külterületre szorult vagy tudatosan kiköltöző ábrázatát amikor követeli a jussát.
-
válasz
4Grider #17925 üzenetére
Sima juhar. Van egyébként több is a környéken, azért gondoltam rá, hogy jó pozícióba helyezve megtartom.
Invazív, hozzánk is úgy került a semmiből.(#17924) Vision : Erről van szó, még ennek is vannak égési foltok néhány levelén, de ez még csak kb. kicsivel 1m feletti suhanc.
-
totron
addikt
válasz
4Grider #17457 üzenetére
Nem is állítottam, hogy mást írtál volna, csak hajlamos alapból 1 komponenses csodavárások formájában életre kelni, majd világhódító útjára indulni a minden is. Fenntartásokkal vagyok egyébként is, természetesen nagyon nem ebben a formában van jelen a cucc.
Komplex talajelőkészités az illendőbb inkább: optimális altalaj kialakítása, szükség szerint gombák a majdani gyökerekkel való, eredményes tápanyagcseréhez, elővetemény, tőzeg vagy egyszerűen csak zsákos virágföld trágyával megfejelve ha valaki nem akar szöszölni.
Na de a nap végén úgy is mindenki azt cselekszi meg amit éppen akkor jónak látott. Az optimum, a jó irány meg évek alatt tapasztalódik ki, legtöbbször ez a rejtett 'probléma' az oka mindennek, nehezen veszi be a távlatot a mai elme. Jellemzően vagy az instant eredmény kell vagy a szájtátós YoutubeVideók ahol huszon év beállási időkről regélnek 1-1 ültetvény kapcsán, hát igen. A kettő között meg a perlit és társai. Nem javaslom.
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
4Grider #17252 üzenetére
Nekem 6 tőke csemege Szőlőm van , azokat én mindég meg tudom locsolni , de most itt olyan szárazság van , hogy több háznál az ásott kutak kiszáradtak !
Sokan panaszkodnak , hogy lehull a gyümölcs , meg kicsik is , ráadásul apadtak , de ők nem locsolnak !!
Az este csináltam képet a fiatal Golden almafámra fut a paradicsom
nem kis kezem van , ez locsolás nélkül , most nem ijen lenne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Baby design smart sportbabakocsi
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest