- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Valószínűleg (sőt szerintem biztos) vmilyen farontó gomba lesz. Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, ez már benne van a fás szövetekben. Vagy balta, esetleg megpróbálhatod, hogy adsz neki vizet, tápanyagot rendesen + tricho immun. Vagy felszívódó gomabölővel, illetve kontakt szerrel (réz, kén) lekezeled, majd 1-2 hét múlva tricho immun.
Feltéve, ha számodra értékes a fa.
-
Stylewars_kp
őstag
Amikor ilyen tanácstalan vagyok, akkor elszoktam ballagni a helyi fűtésszerelési boltba. Szerencsére kedves az eladó. Általában szokott segíteni, hogy mit mivel hogyan lehetne összehozni. Volt olyan, hogy kiderült van is mindenem otthon hozzá, így megköszöntem a segítséget. Nem szokott ezen problémázni, hogy végül nem vásárolok semmit. Ők napi szinten képbe vannak a fittingekkel. Néha olyan cuccokat mond amikről még életemben nem hallottam.
-
inf3rno
nagyúr
Tudod szaporítani, ha leszeded, ledarálod pl. turmixban, aztán szétlocsolod a levét mindenhol. Lehetőleg meleg esős időben, akkor több esélye van terjedni. Illetve árnyékosabb vizesebb helyekre. Szerintem érdemes lehet, ha azt vesszük, hogy az erdei gombák mennyire sokba kerülnek. Kávé zaccon lehet még próbálkozni termeszteni, csak macerás egy kicsit tartani a nedvességet és a hőmérsékletet addig, amíg kifejlődik. Lehet kapni ilyen gomba termesztő szetteket, amikkel talán fűtött szobában megoldható mindkettő.
-
-
A gyári eszköz is mezei lukaccsal kezdődik, csak a vége membrános fejben végződik, amihez ugye komolyabb szivattyúteljesítmény kell.
nyilván nem a lukaccsal akarok öntözni, hanem egy (pontosabban kb 20db) kézileg szabályzott fejjel
. Ránézésre ez is pont olyan, mint a gyári rendszer (ld fenti kép), távolról+kikapcsolt rendszernél uis meg nem mondod, hogy egy fej membrános-e
.
A fejet tartó "nyél" így csatlakozik a gerinchez. Annyi, hogy a képen láthatónál valószínű jobbat akarok, mert a gerinccső lyukai nem feltétlen értékes föld felett lesznek = kicsit se csöpögjön.
-
Rive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged