- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
-
6030D
addikt
-
totron
addikt
Mert nincs és alapvetően tényleg fals a kérdés. Ezért volt jó a gazdálkodó paraszt ember, egy teljesen más mátrix szerint keletkeztek problémáik. Valami változás van, mert ismerős nádtetőjében emberes lyukak keletkeznek újabban, visszatérően, az azért már ciki. #új_kihívások
-
Stylewars_kp
őstag
Végleges megoldás nincs rá. Macska+kutya kombó a szárazföldi legénységet jól elhárítja, de a légi hadosztály szőnyegbombázására nincs megoldás.
Ultrahangos risztók egy darabig jók csak. Fészkelő helyekre szánt éles hegyes drótok jók. Amit még nem próbáltam, de többen ajánlották az a varjú vagy sas hungarocel imitáció.
Amúgy a galamb ami teleszarik mindent ami zavaró tud lenni és szerintem a léte se nagy segítség. Viszont a cinege, rozsdafarkú, fakopáncs stb elég hasznosak.
Teraszunkra évek óta visszajár egy rozsdafarkú. Pusztítja a pókokat. Haverok vagyunk. -
6030D
addikt
Elfagyott?
Nyírd vissza a zöld részekig. Úgyis formára kell nyírni, és hozza az új hajtást. Én szeptemberben ültettem, eleve úgy kaptam, hogy kb 20 centis hajtásokra vissza volt vágva. Most szépen megindult, 40-60 cm új hajtásai vannak, vissza is vágtam mindet 40 cm-re, hogy legyen formája, meg kezdjen elágazni.
-
6030D
addikt
Nálunk van egy 2 m-re oltott csüngő eperfa, illetve egy japán fűz, ezek akár megfelelhetnek a kritériumoknak. Azt nem tudom, hogy cserépben hogy viselkednek, de nagy ládában (50x50x50) gondolom elvannak pár évig. Magastörzsre oltott virágzó cserjék? Nyári orgona, selyemmirtusz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged