- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Panthera #5102 üzenetére
Magot ültettünk 6 db-ot ,de már nem rémlik pontosan mikor. Valószínűleg a föld nem megfelelő nálunk ,mert a cékla és a répa is kicsi maradt a locsolás ellenére a kukorica 1 méteres semmi pedig mindent marhajóval szórtam és csak a paradicsom és az uborka sikerült viszont a rengeteg paradicsomra amit még télen bent magról palántáztunk fél évig szórakoztunk az hirtelen oda lett a poloskáktól sajnos pedig tele volt rogyásig 20 tő.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Panthera #5087 üzenetére
Úgy lehet bővíteni, hogy megfúrod valahol magasan, beleteszel egy csövet, aztán mellé teszel egy másik hordót, amibe átvezeted a csövet szintén ugyanígy. Esetleg ezeket a lyukakat lehet sziloval tömíteni. Nem kerülnek nagy nyomás alá, úgyhogy valszeg nem fognak szivárogni.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Panthera #5058 üzenetére
Én simán összekevertem a gyepföldet a fűmaggal talicskában, aztán kilapátoltam a kopasz foltokra kicsit elgereblyéztem, aztán szépen kinőtt. Locsolni viszont tenyleg kell, ha nem esős az idő, mert ha kiszárad az egyszer már csírázásnak indult mag, akkor jó eséllyel kuka.
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Panthera #4917 üzenetére
Ez az új invazív fajta. Én kannával öntözöm, de igazából már amikor cserépben voltak, akkor láttam rajta ugyanezt a gombát. Alulról terjed felfelé, száradnak le sorban a levelek. Meglátjuk a permetezés mennyit ér. Most vettem narancs olajat és tejet, plusz van réz is, ma vagy holnap bekeverem és lefújom.
-
Dorian
félisten
válasz
Panthera #4917 üzenetére
Két helyen van paradicsomom, ugyanúgy csepegtetőből és locsolással is kap vizet. Mégis csak az egyik helyen jelentkezik a száradás, ami egyre terjed felfelé. Ugyanott a paprikáknak is lyukacsos a levele - ami ha jól tudom szintén gombától van - a másik helyen nem.
Sejtem, h a tavaly máshol használt és félretett, bezacskózott fenyőkéreg mulcs okozza, amit itt használtam, a mádik helyen nem. Picit furcsa szaga is volt amikor kibontottam, de "jóleszezmég." Hát, nem lett jóTegnap lefújtam Championnal (meg akkor már minden mást ami eszembe jutott
) meglátjuk segít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Baby design smart sportbabakocsi
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged