- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
Csak annyira ingadozó a minőségük, hogy könnyen lehet hogy kidobott pénz lesz. Én vettem újat, a funkciók jelentős része használhatatlan volt, minden trükköt kipróbáltam, nem segítettek. Ha érdekel leírom részletesen de annyi a lényeg hogy azt a pénzt inkább nyomtam volna egy hajléktalan kezébe hogy igya el.
-
xtremist
őstag
A pro- nál tapasztaltam hogy win11 re csak úgy lehet a drivert felrakni ha kicsomagolod a telepítőt, simán elindítva nem. Driver nélkül nem ment a mini joystick meg a csúszka, de amúgy is használhatatlanok voltak annyira zajos volt a jelük. Ja, meg nem engedte a kijelző fényerejét beállítani. Lehet hogy a simánál is ez lesz.
-
Darkness
aktív tag
Szia!
Nézegettem az általad ajánlott Jot -t. valahogy nem vagyok megbékélve a kinézettel.
na, de ez szubjektív dolog. a gáz kar az ami igazán zavar. gondolom nem lecsatlakoztatható. Az említett játékokhoz nem is igen tudnám használni...
nagyon kézre áll az a 2-3 gomb a billentyűzeten, a többit felprogramozni a Joy -ra.
Tovább nézegettem a kínálatot, nagyon kevés olyant találtam, amibe nincsen "vibra" motor és valami kinézete is van. ami igazán bejött az már nem olcsó: THRUSTMASTER HOTAS Warthog Flight Stick.
csak még nem találtam hozzá valami jó leírást tesztet.
lehet, hogy beáldoznék rá, ha tényleg bírná a gyűrődést... -
TESCO-Zsömle
titán
Pedig még gyártják és támogatják is őket, csak itthon nem lehet beszerezni, de EU-n belül bárhonnan rendelhetsz.
Akinek nem sürgős, az esetleg megvárhatja a Star Citizen HOTAS-t. Az egy átdolgozott X52-es lesz. Mármint az olcsóbbik, mert lesz egy kigyúrt X65-ös alapra épülő, öntött alumínium cucc is, ami a Warthog ellen megy majd.
-
Gabesz87
veterán
Hm, hát ez valóban érdekes. Olyan, mintha, nem is tudom, kispórolták volna belőle a súlyt. Keresgélve találtam EZT a képet. Az enyémnek nem teljesen ilyen az alja. A kábel nem onnan jön ki, hanem kb. középtájról, ahol a felső gumiláb van. Mondjuk lehet, hogy ez egy korábbi kiadás? Az enyémnek a talpán a címkén V2 van. Már bánom, hogy az iPonban vettem meg. Azért választottam a hardverker helyett, mert 2 év gari volt rá, és kb. 500 Ft-al olcsóbb is volt. A hardverker meg itt van a szomszéd utcában! Nem kéne most rohangálnom garancia ügyintézés miatt.
-
Gabesz87
veterán
Na megrendeltem a Hotas X-et tegnap
Remélem ma már el is hozhatom. Már csak az volna király, ha lenne valami akció az ED-re...de ha már meg lesz a Hotas, akkor azt hiszem, nem fogom kibírni, hogy várjak!
Na, a mai melónak lőttek, egész nap ED-s kezdőknek szólól cikkeket, összefoglalókat fogok olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest