Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
petymeg
üzenetére
X56, elég lomha a gázkar, harci szimhez szerintem nem ideális. Valóban van módválasztó gombja, de VR szemüvegben azt nem lesz könnyű kapcsolgatni. MInőségben pedig sajnos semmivel sem jobb, mint egy T.16000M.
A HORI (ahogy előttem már írták), az ipari hulladék kategória, nagyon messzire kerüld el!!!
Én a helyedben aprón nézelődnék, mert sokszor ki lehet fogni valami normálisabb szettert féláron. Virpil, VKB, WinWing, vagy Warthog. Mindegyik magasan jobb az általad felssorolt típusoknál.
-
-
Vesa
Topikgazda
Szia,
Más programmal is próbáltad? Kizárandó a joy hibáját? Nekem más fajta joy-om van, azzal nincs gondom az IL2-ben (bár 100éve nem játszottam már vele, de anno jól működött)
Ha a sensitivity állítgatása nem hoz eredményt a játékon belül, akkor nem sok ötletem van.
Ezzel be kéne tudnod állítani a megfelelő érzékenységet.
Esetleg még driver gond lehet. Meg kéne nézni a control panelben, hogy a stick mozdítására nem akad-e ki max-ra a pozíció értéke. Ilyet már láttam, bár nem joy esetén hanem kormánynál. Ott driver probléma volt, amit egy frissítés megoldott. -
CAB85
tag
Szia.
Személyes tapasztalatom nincs, egy ismerősöm használ ilyet (nemtudom, hogy pontosan ugyanez-e, de nagyon hasonló) Miután kipróbálta nálam a Thrustmaster T.Flight Hotast-t rögtön cserélt erre. Kényelmesebb, több gomb, finomabb. Az övét Pl. nem lehetett különválasztani. A Thrustmaster ebből a szempontból sokkal kényelmesebb, nem közvetlenül egymás melett van a ét irányító. Igaz, valamivel drágább.
De ha úgy érzed, hogy a fenti különbségek neked nem számítanak, akkor válaszd azt. Az ismerősömnél átlagos használat mellett ma is állja a sarat. Lepasszolta a tesójának, még ma is megy.
Én meg elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam egy Saitek X52-őt és egy X55-öt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vesa