- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
Szia,
Más programmal is próbáltad? Kizárandó a joy hibáját? Nekem más fajta joy-om van, azzal nincs gondom az IL2-ben (bár 100éve nem játszottam már vele, de anno jól működött)
Ha a sensitivity állítgatása nem hoz eredményt a játékon belül, akkor nem sok ötletem van.
Ezzel be kéne tudnod állítani a megfelelő érzékenységet.
Esetleg még driver gond lehet. Meg kéne nézni a control panelben, hogy a stick mozdítására nem akad-e ki max-ra a pozíció értéke. Ilyet már láttam, bár nem joy esetén hanem kormánynál. Ott driver probléma volt, amit egy frissítés megoldott. -
CAB85
tag
Szia.
Személyes tapasztalatom nincs, egy ismerősöm használ ilyet (nemtudom, hogy pontosan ugyanez-e, de nagyon hasonló) Miután kipróbálta nálam a Thrustmaster T.Flight Hotast-t rögtön cserélt erre. Kényelmesebb, több gomb, finomabb. Az övét Pl. nem lehetett különválasztani. A Thrustmaster ebből a szempontból sokkal kényelmesebb, nem közvetlenül egymás melett van a ét irányító. Igaz, valamivel drágább.
De ha úgy érzed, hogy a fenti különbségek neked nem számítanak, akkor válaszd azt. Az ismerősömnél átlagos használat mellett ma is állja a sarat. Lepasszolta a tesójának, még ma is megy.
Én meg elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam egy Saitek X52-őt és egy X55-öt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged