- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
válasz
Gabesz87 #612 üzenetére
Nekem is v2 van. Nekem először mozgott elég rendesen. Aztán elolvastam a magyar használati útmutatót, abba írták hogy összeszerelve stabilabb, érdemes úgy használni. A kábelt be kell gyömöszölni ami nem könnyű és a két csavart meg kell húzni, a joystick alján (nem a gázkar) van 1 kis imbusz kulcs. Azzal tudod meghúzni a csavarokat és akkor nem jön szét. Nekem összeszerelve még nem ért hozzá a jobb kezem balhoz, így is hagyom.
-
CAB85
tag
válasz
Gabesz87 #622 üzenetére
Érdekes a dolog, nekem volt egykét necces manőverem, de a joy teljesen stabil maradt, nem bukott előre egy alkalommal sem. A kábel sem jön ki a helyéről. Ár érték arányban nekem bevált. A Saitek X52-ese lenne a következő lépés 60 környékén, de már nemnagyon lehet kapni sajna.
A gombok minegyike jó nálam...
-
CAB85
tag
válasz
Gabesz87 #608 üzenetére
Szia!
Pont tegnap hoztam haza a Thrusmaster T-Flight Hotas X-et ED-hez. Régebben volt jó pár játékvezérlőm, de ez messze jobb mint bármi amit eddig próbáltam. Kezdésnek ez, aztán jöhet a Saitek X52
Élményre nagyon jó, minden kézre áll. Van sok gomb (de ugye abból sosem elég) és pontos is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest