- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
Jó a logi, ha csak arcade repkedsz. Stabil, tűrhető a kar, viszonylag precíz, van egy külön kis throttle karja is es nem is drága (foleg ha kifogsz egy alig használtat féláron aprón).
A TM Hotas X is jó, külön gazkar ami komolyabb élmény, de erre inkabb akkor van szükség, ha komolyabb szimekkel repkedsz. Minőségre nagyjából azonosak, a TM persze többet tud, de több helyet foglal. Van akinél ez is szempont. -
CAB85
tag
Én inkább a Thrustmaster Hotas X -et ajánlanám, nagyjából belefér a keretbe amit írtál, és élményben sokkal többet nyújt. Én az Elite-hez használom, és nagyon bevált. Kényelmesebb, több gomb, és a tolóerő szabályzó miatt sokkal nagyobb élmény. Ár / érték aránya is jó, páran írják, hogy a 4-es 5-ös gomb a gyenge pontja, de nekem és pár ismerősömnek nem jelentkezett ilyen gondja
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest