- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1705 üzenetére
Gratula!
Érdeklődéssel várjuk a tapasztalatokat! (külön gázkar hiánya nem okoz majd gondot a HOTAS után?) -
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1686 üzenetére
A licencelt változat neve Jacore Javelin. Az eredeti pedig VKB Gladiator. Ez így egyértelműnek tűnhet, de láttam már Gladiátorként hirdetni Javelint. Mondjuk a Javelin forgalmazása azt hiszm véget ért már.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1684 üzenetére
Ha eredeti Gladiator (tehát nem a Javelin), akkor az is egy minőségi termék. Én azért, nem ajánlottam, mert az nem HOTAS, az csak egy stick, tehát nincs külön gázkar. És sajnos a VKB-nek mai napig nincs a kínálatában sem. Persze később vehetsz mellé másfajta gázkart is, nincs olyan megkötés, hogy azonos gyártótól kell legyen. Viszont így még drágább lesz a szett.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1680 üzenetére
Nem tudom, milyen árat fizetnének vissza, mert az utóbbi hónapokban nagyon felmentek az árak, tehát ha korábban vetted, akkor nem járnál jól. Így nehéz belőni, mi a következő lépcső. Kb. hasonló szint az X52Pro, de nem nagyon kapható, Alzánál jelenleg 70k, de nem tudom van-e raktáron. Új termék Tm TCA, aminek a stick részéhez a T.16k-t használták donornak, de a throttle része nem igazán SC-hez való, ez dedikáltan egy Airbus replika, ennek megfelelően polgári repszimekhez ajánlott inkább. X56-ot már írtam, hogy neked nem a legjobb lenne SC-hez. Innen már csak a Warthog van, és az igazi csúcsot jelentő Virpil, melynél már valóban full fém a mechanika, de ezeknél már nagyon zsebbe kell nyúlni (170k-tól 300-350k-ig).
-
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1676 üzenetére
Nem javaslom a pénzfisszafizetést most, mert hiány van joyokból, főleg HOTAS nincs se égen, se földön. Többen panaszkodtak már itt is, hogy hónapok óta nem tudnak venni semmit mert nincs, vagy ami van, az irreálisan drága. A T.16k egy jó vezérlő, ez egy sajnálatos típushiba benne, de együtt lehet vele élni, mert amúgy nincs vele sok gond. Ebben az árkategóriában nem nagyon van más, talán csak az X52Pro, aminél szintén előjöhet ilyesmi idővel (bár ott ilyen sokszor nem látjuk, főleg nem iilyen hamar). Sajnos amiben poti van, ott a porosodás és kontakt hiba lehetősége megvan. A T.16k-nál sajnos átlagon felül jön ez elő, vélhetően hibás konstrukció miatt (könnyen bejuthat a por), vagy gyengébb minőségű alkatrész miatt. Jobbat azonban nem tudok ajánlani ezen az áron...csak sokkal drágábban.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #1676 üzenetére
Logitech X56 Rhino. Mást nem is nagyon lehet kapni (itthon meg semmit).
-
Vesa
Topikgazda
válasz
likeaRAINBOW #1673 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, vagy rákeresel a fórumban, számos esetben volt már róla szó. Típushiba, az RZ axis potija sz*r, porosodik, kontaktos lesz. Ha garis, vissza tudod küldeni. Ha nem, és érzel magadban némi barákács hajlamot, megpróbálhatod a tisztítást. Ehhez azonban szét kell szedni, és kontakt spray-el befújni. Az esetek 90%-ában orvosolja a problémát.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #1673 üzenetére
Na az már gáz.
Nekem kb 10 éve az akkori kormányom viselkedett hasonlóan, de már nem emlékszem, hogy mitől javult meg. A helyedben még elvinném kipróbálni egy szomszédhoz/haverhoz egy másik PC-re. Ha azon se jó, akkor szerviz. Bár valóban kérdéses, hogy a készlethiány miatt mikorra lenne kész a javítás. Német ebay-en és amazonon van még pár darab hotas (Thrust és Logitech). Semmivel sem olcsóbb, mint az itthoni árak, de legalább lehet kapni őket.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #1671 üzenetére
Első körben mindenképp lehúznám az utolsó drivert/firmwaret/TARGET-et hozzá. Szükséges lehet továbbá magában a játékban is megfelelően beállítani a joyt. Ha kalibrálás után se működik megfelelően, mehet a szervizbe gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged