-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
Mire megnéztem, eljegesedett.
Sajnos, nincs más hátra, mint rendelni. Azt hiszem, külön veszem meg, nem szettben. Először egy jó fajta joy, majd után egy jobb thruster. Meg is néztem a vkb oldalát, de ott nem lehet rendelni, csak értesítést lehet kérni, ha lesz egyszer raktáron. :( -
Frawly
veterán
-
killbull
aktív tag
Egy 9000 ft os gampaddal lehet légi utántölteni és kötelékezni is. Egyik analog rész a gázkar, azt kell lökdösni ha látod szemmel mikor esik a sebesség (nincs gyorsabb reakció időt követő opció szerintem) Gázkart nem fogod úgy rángatni mint a gamepad kis analóg részét. Gamepadra 20 curvature kell 5 ös deadzone al, Su 33 al röhögve lehet után tölteni. Joystickra (T16000) meg 10 es curvature kell, azzal még ennél is egyszerűbb egy 3 as deadzoneal. Amit láttam Hunafba 39 es curvature igen rossz beállítás, rendes kalimpálni kell a bottal hogy araszolgass akkora van rajta, ráadásul HOTAS al aminek még kétszer akkora a sensor felbontása megmerem kockáztatni még finomabb lenne mindkettőnél ugyan ezzel a 10 es curvatureal.
Bocs nem bírtam magamba tartani!
-
TESCO-Zsömle
titán
Szia.
Szétszeded és megolajozod a csúszó részeken?
De most komolyan. Keresel csavarokat, kitekered őket, aztán óvatosan feszegeted. Ha nem jön szét/feszül valahol, ott megint keresel csavarokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest