- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem a support a baj, hanem az érzet. Régi C64 joy-okból a jobbak mikrokapcsolósak voltak. 4 mikrokapcsoló a 4 iránynak. Érezted, hallottad. Analógnál ugye nem érzed, hogy hol ér véget a deadzone, nincs semmi visszajelzés.
Kevered a két dolgot. Egyik a szenzor, másik a géppel való kommunikáció. A szenzorok minden régi és új joy-ban analógok. Hisz ez a lényege. Nem csak on/off, hanem skálán mozog. PC-s joy-oknál a digitális a géppel való kapcsolatra utal, hogy nem közvetlenül vannak a gép "game/midi" portjába bekötve a potméterek, hanem azt a botkormány elektronikája digitalizálja és általában USB-n kommunikálja a gép felé.
Nyilván működni fog, de ha a retro a lényeg, az élmény nem lesz ugyanaz. Sőt... Én ezért csináltam, amit csináltam, mert faterom, akinek a játék zömmel C64-et jelentett, nem tudta megszokni. Sem az analógot, sem a billentyűzetet.
Jobb is úgy, hogy 3m USB--n odatesszük a gamepad-et, ahol a C64 szokott lenni, bedugjuk a joy-okat és toljuk a nagy TV-n a régi játékokat.
-
Vesa
Topikgazda
"DOS, C64 szintűek. Azoknak az irányításához nem kell sok minden."
Igazából, ha már a minőségről érdeklődtél, akkor nem ez a lényeg! Hanem az, hogy bármit csinál, azt meddig fogja tudni csinálni vele, értsd: mikor esik darabjaira a vezérlő, mászik el a center stb.stb. Hiába nem kell neki sok gomb és egyebek, ha a játék hevében rángatja a kart...Azt bírnia kell a mechanikának. Jó hír, hogy ebben a szegmensben tök mindegy mit veszel. Egyébként az elektronika esetén sem mindegy, miből épül fel, láttam én már nem is egy olyan olcsó (OFF) PC kormányt (ON), ami egyetlen hétvége játéktól megszűnt működni, egy másik verziónak meg 2 hónap után letört az egyik gombja.
"Elvileg a modern USB-s Thrustmaster, Trust, stb. joytickok mind digitálisak"
Mi értesz digitális alatt? Ha a szenzorokat, akkor az sajnos nem lesz igaz...Többek között a T.Flight.X sem HALL szenzoros, a Trust meg végképp nem az.
-
z0ty4
csendes tag
a Trust joy-tól az isten mentsen.
nálam 3 percet üzemelt és ment is vissza.
Csak megmozgattam a joyt hogy a tengelyek hogy működnek fel is borult egyből
úgy lehet vele repülni hogy egyik kezeddel tartod a joyt hogy ne boruljon fel.Thrustmasternél a Hotas-os elég jó. Sajnos a gomb kevés a joy-on de a gázkar része elég pontos volt.
Logitech 3d-t is szerettem elég sokáig bírta.
lassan breck frájdéj bele lehet futni 1-2 jó akcióba -
Vesa
Topikgazda
A joyok piacán sajnos nincs nagy termékdömping. Az általad említett van 10k körül ami már nem noname és a Logitech Wingman, de az már bőven 10k felett van. Alatta csak noname gyártók indulnak, de erős a sejtésem, hogy még azokat sem kapja meg 5k-ért. Inkább 6-8. Esetleg használtat lehet még nézni HA-n, de ott meg ugye rizikós, hogy mennyire van lelakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest