- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
A Saitek joy-ok között van szórás, az X52 elmegy, az X52 Pro jónak mondható (árkategóriában term.), X55-öt hagyjuk, X56 jobb lett, de messze nem tökéletes. Különösen a gázkar "szorossága" okozott problémát, főleg olyan játékoknál, ahol gyorsan kellett változtatni a tolóerőt (harci/űrszimek stb.). Nekem van X52 Pro, és vettem akciósan egy X56-ot is, még a kéket (az még Saitek volt). Nekem mindkettő hozta amit elvártam tőlük, bár az X52 gázkaron anno modoltam egy kicsit, hogy pöpec legyen.
X56-ot azóta módosította Logitech, elvileg javították a gyerekbetegségeit, de kezemben még nem volt ilyen. -
BoB
veterán
Ezen kívül nekem még a Cyborg joy volt tőlük, na azzal is voltak problémáim
A center mechanizmusa rettenet, túl erős a rugó és a megoldás következménye hogy amikor pont középen áll, nehezebb kibillenteni. Sajnos azon a modellen nem cserélhetőek a rugók.
Előnye mondjuk az volt hogy nekem elég ergonomikus volt, főleg hogy állítható volt a magassága és a "fej" állásszöge.
-
BoB
veterán
Igen mert helikopterhez mindenképpen kell, az előző meg annyira szar volt hogy mégegyszer nem akartam abból a kategóriából vásárolni (saitek rudder pedals).
Még csak nem is mágneses szenzoros volt, és az is belekerült 30 ezer forintba. Lehetetlen volt vele pontosan irányítani, olyan volt mint egy bunkósbot
Ebben a TM joyban viszont legalább a szenzor jó.
-
BoB
veterán
A különbség nem csak az élettartam. Keress rá hány reddit bejegyzés van amiben kenőanyagot keresnek a műanyag belsőnek mert tapad. Jobb lesz tőle de közel sem lesz olyan mint a fém.
A másik például hogy ezeknek a "komolyabb" gimbaloknak állítható a center mechanizmusa, köztük olyan opcióval is egyes g-nél hogy nincs center, vagyis a joystick ott marad ahova húzod (ez abszolút nem ugyanaz mint amikor egy olcsó joyból kiveszed a rugót, hiszen az beesik abba az irányba ahol elengeded).
-
Vesa
Topikgazda
Nem tudom, mennyire van értelme. Persze ez főleg attól függ, mennyi időt tölt valaki szimulátorozással, mert ha extrém sokat, akkor megéri egy full fém cucc, ami az idők végezetéig bírja a strapát. Egyéb esetben meggondolandó a nem kevés többletköltség, bár ha az ár nem gond, akkor nyilván nem kérdés..
-
Vesa
Topikgazda
Sok verzió nincs sajnos...
Ennyiért gyakorlatilag a Thrustmaster van, a Saitek(Logi) már drágább. Innentől csak felfelé van, pl. a kevéssé ismert CHt, és persze a szörnyetegek full fémből (VKB, RX Viper)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest