Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Marci79
üzenetére
Összefoglalóból azért maradt ki, mert amikor készült, még nem volt a piacon. Frissíteni kéne, csak most nincs rá időm. Nem a terméket kritizáltam, hanem a supportot! Kínai termékeknél azzal szokott gond lenni, mert az a hozzáállás, ha egy termék lejött a gyártásból, akkor vegyél másikat, vedd meg az újat. Throttle-ből is már harmadik vagy negyedik verziónál tartunk.
-
xtremist
őstag
válasz
Marci79
üzenetére
Újból mindenképp célszerű EVO-t venni, szerintem nincs is a régiből raktáron. De használtan most csak sima nxt-t van, ez féláron az újhoz képest még akkor is nagyon jó vétel ha nem evo. Még ha nem is jön be amit kétlek, el lehet adni ugyanennyiért. Az újat meg csak bukóval.
Érdekesség; Volt nemrég egy gladiator pro használtan 85-ért, az belül gunfighter mechanikás.
Most akciós áron az Ursa Minor tényleg nagyon jó vétel, teli áron már nem ilyen egyértelmű. Kialakításra tényleg egy az egybe másolata a vkb-nak, de minőségre- tartósságra nem biztos, ez még később fog kiderülni. Olvastam a vkb fórumán hogy mennyi kutatómunka volt azt a műanyagot jól eltalálni amiből a csukló van a belsejében, azt nem biztos hogy sikerült lemásolni. -
xtremist
őstag
válasz
Marci79
üzenetére
Ezért szuper, hogy nem muszáj megvennie, csak ha azt akarja hogy minden áron golyóscsapágyas legyen rajta a forgáspont. A régi megoldás is örök életű, elkopni soha nem fog, az meg hogy régi típus- 2020 ősztől kapható az nxt. Mi történt azóta, ami miatt használhatatlan egy megkímélt példány az új árának a feléért?
-
xtremist
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, láttam, hogy van már "utód" modell. Mit ajánlanál újonnan alternatívaként, ami feljebb lépés lenne a Logihoz képest (mondjuk nagyon maximum 100e Hufig)?
Vesa