-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Marci79 #2154 üzenetére
Köszönöm, de nem stick-et rendeltem, hanem az új airliner szériából a Boeing FMC-t és MCP-t, feltételezem, nem azt árulod
. Áprilisban még azt írták, hogy május vége, most már 45day ETA. Örülök, ha őszre itt lesz. A Global site-on van raktáron, de ha onnan rendelem akkor sajnos + Áfa + még tán vám is jönne rá, mert több mint 250EUR.
Szőrös
Nekem is ez a tippem. -
Vesa
Topikgazda
válasz
Marci79 #2108 üzenetére
Összefoglalóból azért maradt ki, mert amikor készült, még nem volt a piacon. Frissíteni kéne, csak most nincs rá időm. Nem a terméket kritizáltam, hanem a supportot! Kínai termékeknél azzal szokott gond lenni, mert az a hozzáállás, ha egy termék lejött a gyártásból, akkor vegyél másikat, vedd meg az újat. Throttle-ből is már harmadik vagy negyedik verziónál tartunk.
-
xtremist
őstag
válasz
Marci79 #2103 üzenetére
Újból mindenképp célszerű EVO-t venni, szerintem nincs is a régiből raktáron. De használtan most csak sima nxt-t van, ez féláron az újhoz képest még akkor is nagyon jó vétel ha nem evo. Még ha nem is jön be amit kétlek, el lehet adni ugyanennyiért. Az újat meg csak bukóval.
Érdekesség; Volt nemrég egy gladiator pro használtan 85-ért, az belül gunfighter mechanikás.
Most akciós áron az Ursa Minor tényleg nagyon jó vétel, teli áron már nem ilyen egyértelmű. Kialakításra tényleg egy az egybe másolata a vkb-nak, de minőségre- tartósságra nem biztos, ez még később fog kiderülni. Olvastam a vkb fórumán hogy mennyi kutatómunka volt azt a műanyagot jól eltalálni amiből a csukló van a belsejében, azt nem biztos hogy sikerült lemásolni. -
xtremist
őstag
válasz
Marci79 #2099 üzenetére
Ezért szuper, hogy nem muszáj megvennie, csak ha azt akarja hogy minden áron golyóscsapágyas legyen rajta a forgáspont. A régi megoldás is örök életű, elkopni soha nem fog, az meg hogy régi típus- 2020 ősztől kapható az nxt. Mi történt azóta, ami miatt használhatatlan egy megkímélt példány az új árának a feléért?
-
xtremist
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest