- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1750 üzenetére
Igen, itt a másik! Nagyon szép darab! Rá is ugranék, ha lenne rá keret...
gubabela
Nem kell komplett cikket írni, csak pár mondatban is elég, hogy milyennek érzed a minőséget, a kialakítást, hogyan funkcionál a játékokban stb. Ha lesz rá érkezésed és írsz majd róla, belinkelem az összefoglalóba.
Nagyon jó választás volt, ezek a legjobb cuccok jelenleg! Sajnos nekem még nem volt hozzá szerencsém közelről, csak teszteket néztem róla. Lehet lassan én is eladom a Warthogot -a sticket legalábbis, mert a gázkart nagyon szeretem- és cserélek egy Virpil vagy VKB gripre. -
CoroStar86
senior tag
válasz
4580693 #1665 üzenetére
Ha még pár tízest hozzá tudsz tenni (és nem ódzkodsz a külföldi rendeléstől), a német ebay-en van Thrustmaster 16000, postával 200 öjróért. Nem olcsó, de legalább lehet kapni. Amazonon van Logitech Rhino is, de az már 270. Itthon kb semmit nem kapni amúgy sem.
Vesa: karácsonyra azért ide érhetne, majd jól meglepődnék.
Amúgy szerintem a "hajós" megoldásban utazik a darabom, mivel nekem "csak" 170K-ba fáj a mutatvány.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1629 üzenetére
Szvsz de.. Persze a piac árazza be a termékeket, tehát ha el tudja adni, akkor annyit ért!
Egyébként a Cougar egy kiváló termék volt a maga idejében, mai napig sokan szeretik, de koros fejlesztés már. Mondjuk ha jó állapotú, vagy keveset használt, akkor nincs vele gond. Ez egy fém mechanikás megoldás volt. -
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1626 üzenetére
Ha nincs az Ms Fs2020, kb. senkit nem érdekelne a joystick.
Ez persze túlzás, mert korábban is volt egy stabil vadászgépes/polgári repszimes réteg, illetve az űrszimulátorok is megdobták a keresletet pár éve, de nem annyira, hogy a gyártók különösebben megerőltessék magukat fejlesztések terén. A Thrustmasternek eleve nem volt nagy választéka, a Logitech Saitek felvásárlása pedig csak arra volt jó, hogy ugyanazt átcímkézve 30%-kal drágábbal adják, pont a középkategóriában feltolva az árakat.
A forint bezuhanása meg feltette az i-re a pontot. 270k egy warthogért??
(most láttam egy eladót aprón, 170-ért
)
jozsi252
A Gladiator elég jó joy, de ahogy olvasom, ez sincs raktáron, majd csak novemberben. A keretedet is kimeríti, és nincs gázkar hozzá. -
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1600 üzenetére
Hotas X-et is sokan használják ED-hez, nincs vele különösebb gond, de azért az egy belépő szintű darab. Sajnos nagyon gyér a kínálat, ennek persze oka van, mert volt egy 15-20éves szünet, amikor a főleg joyokkal játszható játékok nem nagyon voltak hype-olva, így nem is foglalkoztak a gyártók fejlesztéssel.
Most jobban pörög az ED, a Star Citizen, az Fs2020, az X4 és a DCS miatt (az új SW játék ráadásul még csak most jön, bár nincs infóm a Hotas támogatottságáról), viszont a beborult forint/Euro árfolyamok miatt az árak sajnos az egekben,irreális mértékben. -
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1596 üzenetére
Szerintem warthogot csak egyben érdemes megvenni, mert külön-külön sokkal drágábban jön ki. Ráadásul a Throttle a legjobb az egészben, legalábbis az én szubjektív véleményem így a sokéves használatot követően, ez. Egyébként jópont a Virpilnél, hogy van olyan stick a kínálatban (de lehet, hogy az összes, ezt most nem tudom), ami kompatibilis a Warthog Base-el, tehát elég megvenni a botot. Más kérdés, hogy a Warthog esetén pont a Base az, ami hagy némi kívánnivalót maga után a műanyag gimbal miatt.
X52 Pro jó lesz ED-hez, én is használtam vele! Arra azért készülj, hogy nem egy súlyos darab, de vannak hozzá tappancsok amivel viszonylag jól tapad. Ha mégsem, akkor le is csavarozható.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1589 üzenetére
Nem akarom rontani senki üzletét, de én erősen meggondolnám! A Logi első és egyetlen ilyen típusú (saját) fejlesztése volt, nem is volt folytatása, évek óta nem gyártják, és kimondott sikersztorinak sem mondható. Azon ritka darabok egyike, mely még FFB támogatással bír(t), ha ez fontos, akkor sok választásod nincs, mert ma már szinte senki nem alkalmazza. (más kérdés, hogy mivel az MS egy ideje már nem támogatja hivatalosan az FFB-t, így a játékok többsége sem)
Nem túl jó minőségű potis rendszer, számos beszámoló van arról, hogy a stick, de főleg a pedál, igen nagy hiszterézissel bír, tehát finom korrekciókat végezni velük nehéz, vagy lehetetlen. Állítólag 2018-ban!!?? (9évvel a megjelenést követően) kijött egy új firmware, amiben a hiszterézis problémát úgy ahogy javították, de arról nincs konkrétabb infóm, hogy ez mennyire oldotta meg a gyakorlatban.
Persze a döntés mindig az ártól, a lehetőségektől, az állapottól és az igényektől függ.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1586 üzenetére
Valóban hirdettem egyszer, de már elég régen. Akkor nem kapkodtak érte, így maradt, bár nem is nagyon erőltettem, csak 30napig ment a hirdetés. Már nem eladó.
Egyébként láttam Alzán 55k körül akciósan a Pro verziót (csak azt szabad megvennei egyébként is), az még elég jó ár.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1583 üzenetére
Ahogy előttem írták...A Warthog Hotas 120k-ról indult, még 1 éve is annyi volt. Aztán tavasszal/nyáron már 190k küörül ment, most meg...Nagyon durva.
Ha nem szeretném annyira, eladnám az enyémet és elővenném az X52 Pro-t. De nem adom el semmi pénzért egyelőre. Talán majd egy Virpil stick leváltja egyszer valamikor, bár a Throttle biztosan marad!
-
Vesa
Topikgazda
-
Vesa
Topikgazda
válasz
4580693 #1569 üzenetére
X56-ból nincs Pro!
X52-ből van, és csak azt szabad megvenni, a sima X52 felejtős.Illetve X56-nál még arra kell tekintettel lenni, hogy a gázkar elég lomha, harci szimekhez nem ideális.
Breaker
Ez ügyben a kereskedőket kell megkérdezni. Egyebekben, az új FS miatt átmeneti hiány van Joy-okból, de a hype majd szépen lecseng.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged