- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haruno
csendes tag
válasz
Piftuka #1421 üzenetére
+ (#1423) Vesa
Köszönöm a válaszokat.
A Hotas X játékélménye megéri azt, hogy nem olyan fejlett mint a T.16000M? Mi a helyzet a T.Flight Hotas 4-gyel? Azért drágább mert jobb ilyen szempontból?
Itt például alig drágább.
Vagy lehet-e külön venni a T.16000M-hez gázkart utólag? -
Vesa
Topikgazda
válasz
Piftuka #1415 üzenetére
Tudtommal ennek a joy-nak már nincs hivatalos W7 támogatása (nagyon régi cucc). Tehát driver problémának tűnik (pontosabban, a hiányának)
Mindenféle oldalakon találni W7 drivernek mondott fájlokat (32/64bites verzióban is), de hogy ezek mennyire valósak, vagy mennyiben vírusfertőzöttek, arról nincs infóm (valószínűleg ezek Vista driverek egyébként, ha egyáltalán, és még az sem kizárt, hogy működne vele 7 alatt is, de erre garancia nincs). A Logitech oldalán már semmiféle utalást nem találni erről a termékről, így az egykoron kiadott driverekről és azok OS támogatottságáról sem tudok hivatalos infót szerezni. -
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #1343 üzenetére
Nos, a Jófogásról megvettem egy dobozos "Logitech Strike Force 3D" joystick-et.
Az USB-re csatlakoztatva a Windows7 azonnal felismeri, a "Logitech Gaming Software" (avagy "profiler") is látja, de...
- A Windows, játékvezérlő tulajdonságainál nem tudom tesztelni sem a gombokat, sem a gázkart, sem a botkormányt. Bármit nyomok, tekerek, ott nem mozog a + jel, nem villannak fel a piros, gombokat jelző lámpácskák...
- Amikor áram alá helyezem (csatlakoztatom a tápegységét), nem kellene a botkormánynak középre állni? Merthogy ugyanúgy "lóg", mint kikapcsolt állapotban...
Mi lehet a probléma?
Hálás volnék a segítségetekért!
Köszi előre is! -
-
Flatron710
tag
A HAWX, egy erősen arcade jellegű, harci repülő "szimulátor", bár inkább repülős akciójáték. Főleg az akcióra és légi harcra van kihegyezve úgy, hogy az egyszerű embereknek is élvezhető legyen a repülés "élménye" anélkül, hogy minden figyelmét lekötné a gép irányítása!
Anno próbáltam a MS Flight szimulátort.. na az Szimulátor! (nekem nem is jött be a bonyolultsága miatt..de ez nem azt jelenti, hogy ha nekem nem jött be akkor az rossz ) Más emberek, más igények. A HAWX-ot csak unalom űzésre használnám és azért kellene egy olcsó joy hozzá, hogy még élvezetesebb legyen a számomra az alkalmankénti játék.
Tisztában vagyok a játék stílusokkal. Azért szimulátor nekem, mert TPS-nek vagy RTS-nek csak nem hívhatom.
Gyerekkorom óta oda és vissza vagyok a harci repülőkért, ezért jön be a játék. Mélyebben belemerülni a szimulátorok világába sem időm, sem kedvem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged