- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
sutykuru #9799 üzenetére
végső válaszom: grrrrr hrrrrrr váóóóóóóóó na idefigyelj .... hrrrrr bdgnagjnaeonba ...márpedig én agf csakazért is ... arrrghhhh!!
képzeld, láttad volna, írás közben még a kezeimmel is hevesen csapkodtam összevissza. vinnyogni most nem vinnyogtam, sőt, a magamban beszélést is lefojtottam.ilyeneket csinálok. na jó, azért nem így van teljesen,látod, az ápolt később egész lehiggadt.
köszönöm Mester a Szerénységet és Bölcsességet. ilyenre csak a legnagyobbak képesek.
Te egyébként mindig higgadtan, kimérten, szavakat megválogatva reagáltál életedben, bármilyen valós/vélt sérelemnél 80-as pulzussal? Sosem vesztetted el önkontrollod, nem élted bele magad egy helyzetbe nagyon? (Most nem egy netes hozzászólásra , vagy arra adott válaszra gondolok.)
Ha igen, elismerésem, gyémántfokozatú buddha vagy, elérted azt a szintet, mikor az Égi Mezőkhöz és az Örök Béke szigetéhez közelebb jutottál, feljebb léphetsz egyet, hamarosan platina lapkát is megkaphatod, meg a 3 csillagot a váll-lapra.
Már csak egy lépés van hátra a küldetésből: kérlek válassz: fekete vagy fehér, észak vagy dél? Gondold meg jól, egyszer választhatsz!Ja, én a vanília fagyit szeretem jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest