- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
tomy86 #23100 üzenetére
10 éve nem láttad az nem egy jó indok, hogy kitagadd az örökségből?
Mester árak:
Volt egy ismerős, aki a feleségem gyerekkori barátnőjének a férje volt.
Azt hittem, jóban voltunk, én barátként tekintettem rájuk.
Ő cserépkályhát épített, újított fel.
Kerek perec megmondta, hogy egy falusi kisnyugdíjasnak 15000ft-ért újrarakja a kályhát, egy gazdag vállalkozónak az új családi házába milliós nagyságrendért épít.
Ő ezt úgy adta elő, hogy az ilyen olcsó munkáit kompenzálja a drágábbakkal.
Mindig hívogattak minket síelni, hogy milyen jó, mert barátok együtt, stb... De sose mentünk, mert húzós árat mondtak. Egyszer hívott, hogy valaki a csapatból nem tudott menni, de már kifizette az utat. Mondom mennyi lenne? Azt mondta talán ingyen is. Én korrekten annyit mondtam teljesen magamtól, hogy a felét kifizezem.
Összepakoltunk, odamentünk. Addigra ott tartott a sztori, hogy aki nem tudott menni, talált állítólag valakit, aki azt mondta kifizeti az egészet.
Már ott voltunk, hülye fejemmel belementünk, kifizettük.
Annyit fizettünk másokkal közösködős apartmanra, mint amennyit kb 500m odébb egy teljesen sajátot szoktunk..
Aztán a portán egyszer kíváncsiságból elkezdtem nézni a katalógust, kiderült, hogy utcáról besétálva olcsóbban kaptam volna ott szállást. Mikor kérdőre vontam, világossá vált számomra, hogy ő összeszedett egy 8-10 fős csapatot, kapott még kedvezményt, és gyakorlatilag neki ingyen volt a sielés síjegyek kaja, stb. Mikor ezen fennakadtam (mert semmi gond, ha valaki ilyennel foglalkozik, de akkor ő nem emlegesse a "közös síelés barátokkal" mondatot.), még neki állt feljebb, hogy mit keverek, miért rontom a hangulatot, tiszta filléeb@szó vagyok.
Na ezek a mesterember barátok.Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam
Vicc ami megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest