- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi #22058 üzenetére
Szerintem nem fogsz sikerrel járni és teljesen érthető okokból. Az eredetileg befoglalt műtéti időpont és a mostani jelentkezésed között eltelt 1 év. Egy szolgáltatás díjjazásának változása nem fogyasztóvédelmi kérdés. Az hogy egy magán intézményben milyen tesztet fogadnak el, már érdekesebb, de még az is vélelmes szerintem pláne ha annak a dátumát nézem.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bugizozi #22058 üzenetére
A covid tesztnél én úgy tudom, hogy a kormány 17000Ft-ban maximálta az árát. Ha 70-et kérnek érte, akkor az törvény ellenes, pláne ha kényszerítenek rá, hogy az ő tesztjüket csináltasd. Ez fogyasztóvédelmi ügy szerintem. Felhívnám őket a helyedben. Az is fogyasztóvédelmi lehet, hogy visszamondták a 250k-s műtétet, amiben megállapodtatok, hogy utána csak drágábban tudd megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest