Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
Nekem kb 2 hónapja van iPod (blue)minim,amit németoból szereztem kb 64K-ért ujjonan. ELég sokat vaciláltam,hogy megéri-e vagy sem.
Szerintem a design az kiváló. A menü kifejezzen jó,a playlsit is jó. Amit adnak hozzá fülest,az is egy tök korrekt darad,sőt a fehér szinét előbbb utobb meg lehet szokni,és akkor már nem azavró
Visszatérve, az a 4GB zenére,mp3 ra bőven elég.Ső,pont jó is.De ha pl:azon akarunk tárolni cuccot kevés. A mási kamit hiányoltam,lehetne rajta vmivel több és jobb játék,illetbe szines kijelző,a konkurencia rájött erre. Vhogy zavaró ebbe na színes világban,de ha ugy nézzúk a célnak bőven megfelel. A vinyó hangtalan,max bootolásnál lehet kisebb hangot hallani,de ahhoz is füll kell. A gombok,egyáltalán nem kopnak. Egyedül, a fülesrw,ha rárakjuk a kis fekete 'zokinját'',akkor hamar lekopik a fülesen a jelölés. Másik dolog,akisival vigyázni kell,ha kiirja hogy lemerült,de mi vandálok vagyuk, és ennek ellenáére ujra meg ujra bekapcsoljuk,akkor szépen nem fog reagálni semmire,se gomb se semmi,sőt usb 2.0 kábelre se,mindaddig,amig nem kap a hálózati töltőröl áramot.
''Napi használat'' fel se tünik,kényelmesen elfér a zsebben,az övcsipesz pedig tökéletesen rögzit. Összeségében én nagyon meg vele elégedve. Kicsit fáj,hogy a Creative kb ioylen ártban kicsit többet ad tartalomra,de designban sztem messze iPod. Minőségben pedig 1értelmű.Csak arra leszek kiv,hogy az aksit mikor kell cserélniAhogy figyeltem:8 óra az kicsit kamu, kb 5-6 óra.
Szerintem Sulinetben bőven megéri ráádolzni,amugy már kicsit elgondolkodtató 20GB os bátyusa,ami ''alig'' kerül többe(persze ha GB / árban számolunk).
iPod 4 ever!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest