Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLi

tag

Nekem kb 2 hónapja van iPod (blue)minim,amit németoból szereztem kb 64K-ért ujjonan. ELég sokat vaciláltam,hogy megéri-e vagy sem. :F
    Szerintem a design az kiváló. A menü kifejezzen jó,a playlsit is jó. Amit adnak hozzá fülest,az is egy tök korrekt darad,sőt a fehér szinét előbbb utobb meg lehet szokni,és akkor már nem azavró :DD
    Visszatérve, az a 4GB zenére,mp3 ra bőven elég.Ső,pont jó is.De ha pl:azon akarunk tárolni cuccot kevés. A mási kamit hiányoltam,lehetne rajta vmivel több és jobb játék,illetbe szines kijelző,a konkurencia rájött erre. Vhogy zavaró ebbe na színes világban,de ha ugy nézzúk a célnak bőven megfelel. A vinyó hangtalan,max bootolásnál lehet kisebb hangot hallani,de ahhoz is füll kell. A gombok,egyáltalán nem kopnak. Egyedül, a fülesrw,ha rárakjuk a kis fekete 'zokinját'',akkor hamar lekopik a fülesen a jelölés. Másik dolog,akisival vigyázni kell,ha kiirja hogy lemerült,de mi vandálok vagyuk :DDD , és ennek ellenáére ujra meg ujra bekapcsoljuk,akkor szépen nem fog reagálni semmire,se gomb se semmi,sőt usb 2.0 kábelre se,mindaddig,amig nem kap a hálózati töltőröl áramot.
    ''Napi használat'' fel se tünik,kényelmesen elfér a zsebben,az övcsipesz pedig tökéletesen rögzit. Összeségében én nagyon meg vele elégedve. Kicsit fáj,hogy a Creative kb ioylen ártban kicsit többet ad tartalomra,de designban sztem messze iPod. Minőségben pedig 1értelmű.Csak arra leszek kiv,hogy az aksit mikor kell cserélni :D Ahogy figyeltem:8 óra az kicsit kamu, kb 5-6 óra.
    Szerintem Sulinetben bőven megéri ráádolzni,amugy már kicsit elgondolkodtató 20GB os bátyusa,ami ''alig'' kerül többe(persze ha GB / árban számolunk).
    iPod 4 ever!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák