Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike82
csendes tag
válasz
Winnie The P #6141 üzenetére
Világ életben Asus párti voltam....most összerakok egy gigabyte konfigot és szopat egy szaros SSD.
Aorus ultra z390
9900k
Aorus 1080ti
Aorus m.2ssd 512
Kingston predator RGB 2x8gb 3200mhz
SamsungEvo plus 250 SSD
Enermax rev.2 750w....stb -
Floyd80
addikt
válasz
Winnie The P #6141 üzenetére
Szia, a Giga appjai eléggé...olyanok.
Ez a SIV pl. a proci sebességét se tudja normálisan kiírni, folyton 36000 - 3900-et mutat Ryzenekkel, Intellel mondjuk nem volt gond.
Az Appcenter gondolom fenn van, elvileg anélkül nem megy. Nézd meg ezt a verziót esetleg, ez újabb, a 450-hez valamiért nem frissítették. https://www.gigabyte.com/Motherboard/X570-UD-rev-10/support#support-dl-utility
Ha új chipset AMD chipset driver van fenn, akkor szedd le, utána ha van minden gigás appot kipucolni, registryből ccleaner, Giga mappákat törölni utána mehet vissza a Appcenter, SIV és végül a chipset.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #5935 üzenetére
Megoldva!
-
Floyd80
addikt
válasz
Winnie The P #5851 üzenetére
Látom, itt más a számozás a sima M-hez képest, de szerintem mehet fel az F40 is egyből.
-
Floyd80
addikt
válasz
Winnie The P #5849 üzenetére
Szerintem F4-ig nyugodtan elmehetsz, utána voltak itt problémák a 30-32-es kiadásokkal, a 40 most jónak tűnik. Illetve chipset drivert majd frissíteni kell, ha még nem tetted meg.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Winnie The P #5846 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogyan lehet megjeleníteni a disk space értékeket a desktopon, ahogy a képernyődön van?
-
Gabady
aktív tag
válasz
Winnie The P #5718 üzenetére
Mindent úgy állítottál be ahogy mondtam és ennek ellenére sem megy?
-
Gabady
aktív tag
válasz
Winnie The P #5712 üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű, de bemásolom még egyszer. "Ha azt akarom hogy szóljon minden, akkor az előlapi panelen átállítom a jack csatlakozót első hangszóró kimenetre."
Tehát, ha a hátlapi és az előlapi kimeneteket is egyszerre szeretném használni, akkor az előlapi panel kimenetét első hangszóró kimenetre kell állítanod. És mellé legyenek a kapcsolók úgy beállítva, ahogy előző képen küldtem.
-
Gabady
aktív tag
válasz
Winnie The P #5710 üzenetére
Hàt pedig ugyanilyen realtek hangkártyám van. Hátlapi panelon egy 5.1 van csatlakoztatva, előlapra pedig egy füles. Ha azt akarom hogy szóljon minden, akkor az előlapi panelen átállítom a jack csatlakozót első hangszóró kimenetre. Ha pedig azt akarom, hogy csak a füles szóljon, akkor pedig átállítom fejhallgatóra az előlapi jack csatlakozót.
Ha nekem így működik, nem akarom elhinni, hogy másnak nem... -
Gabady
aktív tag
válasz
Winnie The P #5708 üzenetére
-
Killer01
őstag
válasz
Winnie The P #5705 üzenetére
Próbáld meg az "eszköz speciális beállításai" fülön kikapcsolni a "Az első és hátsó kimeneti eszközöket egyszerre két különböző hangforrás lejátszására állítja" opciót.
-
Gabady
aktív tag
válasz
Winnie The P #5703 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest