- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakto
őstag
válasz
Sir Riccio #481 üzenetére
hali! Adata 1024\400 és ebböl ketö... dualba megy!
-
válasz
Sir Riccio #479 üzenetére
sima ddr-ből 566mhz-es a max?
Az egyébként nálam is müxene? -
Balage85
tag
válasz
Sir Riccio #471 üzenetére
Akkor pl. neked is sima DDR Ramod van? 512/566 sima DDR?
-
Heavy D
csendes tag
válasz
Sir Riccio #425 üzenetére
Heló!
F13-as BIOS-t honnan lehet leszedni Gigabyte K8N-SLI laphoz?
Tudnál adni egy linket? Előre is köszi! -
desolator
senior tag
válasz
Sir Riccio #425 üzenetére
Hát ez sajna nem segít, úgyanúgy nem indul 240-en, esetleg más ötlet?
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #420 üzenetére
Ennyit a GB lapok fantasztikus kiforrott BIOS-áról és stabil feszültségeiről, hogy CnQ bebasz nekik. Az RMClock-ot én is felraktam egyszer. Abból lettek csak fagyások újraindulások! Ha nem bootol a winfos, akkor fel se lehet rakni, BIOS-ban meg nem lehet a CnQ-t kikapcsolni. Újabb GB okosság: még elállítja az ember és működni fog rendesen a gépe! A Ctrl+F1 meg egy nagy f@szság!
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #417 üzenetére
hagyjuk....
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #407 üzenetére
1-et árulj el. aki x2-be gondolkodik,azt mennyire érdekli,hogy valami költséghatékony-e vagy sem.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sir Riccio #407 üzenetére
Hát mire azt a 2.5Gigán röpködő sempit fejleszteni kell, addrigra már régen itt lesz az AMD új platformja a DDR2vel, arra meg így is úgyis váltani kell egyszer majd. Najo lehet a S939es tagok fél évvel tovább húzzák az X2 vel....
apropó, a nagy S754 vs S939 es hsz csatánkra mikor válaszolsz? Igérted hogy írsz, ugye nem felejtetted el? -
SystemRoot
őstag
válasz
Sir Riccio #399 üzenetére
''s754-es Sempron tudásban nem azonos kategória egy s939 A64-es Venice-el''
''Sőt meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy a kettő közötti 12-13.000 Ft nem tükrözi hüen a külömbséget'' Hát nemértem mér nézed le ennyire azokat a S754 es Sempronokat. Szerintem ezek nemhogy csak pusztán jó processzorok hanem, kiemelkedően jók, egyenesen Best Buy-ok! Tudásban már mér tudnának sokkal kevesebbet az említett Venice magos A64től? A dual ch-t valóban nem tudják, de minden mást igen! Már ők is 90nm es technológiával készülnek, és megvan bennük az SSE3 as utasításkészlet is! Az hogy kisebb másodszintű gyorsítótárral rendelkeznek alig lassít rajtuk (átlagban véve max 10-15%), hanem hiszed el olvass utána az xbitlabson! Tuningpotenciálljuk pedig egyenesen a legkiemelkedőbb! Átlagban elmondható hogy a legkisebb darabok is mind viszik a 2.2Ghz et de nem egy darab (2600+) vitte a 2.5GHz et, ezzel pedig mérések szerint a 3500+ os A64 fölé tudott kerekedni sebességben! Szóval egyáltalán nem hülyeség ilyen Sempronokban gondolkodni fejlesztésnél, és bizony ezek csak S754es tokozásban vannak jelen egyenlőre -
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #400 üzenetére
Szerintem nem a 3dm03/05 pontszám esés zavarja Szilchi-t,sokkal inkább a 3d-s alkalmazásokban szemmellátható teljesítményesés. GB ET4-et adták a lapomhoz is,de egy rakás szar,ET5 sem jött be. Utoljára Gigabyte gyári tuningprogram,ami bejött az a Maya II Radeon 9000np-hoz adott V-tune volt.az működött rendesen.
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #399 üzenetére
a pap lányában egyet tudok veled érteni,Sir. A többit illetően én elfogadom a te véleményedet,de a saját érvelésemet továbbra is tartom. Igen,természetesen amikor 20k-s prociról beszéltem,nem a semókról volt szó.
Ismerősi körben 4embernek van 2800+a,mindegyik meg 9x265-ön,sőt Vigneau-é 9*285-ön,igaz az övé clawhammer. Valamelyik kolléga épp az a64 topikba panaszkodik,azt hiszem épp egy Venice-ra,hogy 200mhz+-nál többet sehogy nem tud kihozni belőle. Hagyjuk sztem a témát,olyan embert,akinek pl. van cuzammen 35-40k-ja (mint nekem volt anno májusba) egy lap+proci kombóra,ugysem tudsz meggyőzni,hogy az az s939 megéri azt a + tizen ezerFt-ot,azér inkább ramot,vagy combosb vga-t vesz. Zárjuk le ezt a témát,és foglakozzunk inkább a gigabyte lapokkal.
Kéredezném a K8NS tulajokat,hogy van-e még valaki,aki f11-nél korábbi biossal hajtja a masinériát,hogy van-e olyan menüpontjuk,hogy CNQ enabled/disabled? -
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #392 üzenetére
Én egyik csoportba sem tartozom.Sz.gép felhasználókat nem lehet 2 csoportba sorolni.Elég kevés sz.gépes embert ismerhetsz akkor...Kizárásos alapon tényleg az ET5 a hibás,nemde?És pont azért,mert az installálása után jönnek elő a hibák.De ha nem az,akkor mi??Mi okozza az akadozást?Erre próbálok rájönni kb. 1 hete.Vagy mivel bizonyítod így látatlanba,hogy nem az ET5 az?Ja és persze ne azzal,hogy másnak ment ezért nálam is mennie kell.A régi driver meg azért lett feltéve,mert sok AMD-s topikot nézve olvastam,hogy pár emberkénél az újabb driver roszabbul ment,mint a régi.De úgy nézem,nálam mindegy melyik van fennt,nem az Nforce driver a hibás.Vagy csak én nem veszem észre..ki tudja.A Leadtek kártyám jó volt az Inteles gépemben,most is jó az AMD-s gépemben(ha nincs feltelepítve az ET5) és jó a haver S754-es PCI-E-s lapjában is.Szal még mindig nem értem,miért akarod mindenáron a vidkártyámat kihozni a hibaforrásnak
AMD-s haveroknak tényleg nincs GB lapja,de pont azért,mert eladták.Az utolsónak én cseréltem le 3 hete,mikor az én cuccomat vettem meg.Kb. 1,5 hétig volt nála,de azt mondta,köszöni nem,soha többé GB.P4-ben az esetek többségében Abit-ot használtam.Először itt is azt akartam.De sajna nem volt olcsó Abit SLI lap.De mivel egyik gyártóhoz sem kötődöm,ezért vettem meg a GB lapot.Viszont most,hogy az ET4 sem megy megfelelően,továbbra is fennmarad a kérdés,hogy miért.Ha biosból húzom 10Mhz-el,amennyit enged,akkor semmi akadozás nem tapasztalható.Tehát a proci is bír valamennyi tuningot.Ja és miért lesz nekem jobb 2Ghz-en mint 1,8Ghz-en?Mert jobb....ennyi.
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #383 üzenetére
kinek a pap,kinek a papné.viszont mondjál nekem olyan s939-et,ami 20kba van kb újan és +500mhz-et ki lehet lazán,erőlködés nélkül csalogatni belőle egy 16,5k-s lapban.
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #385 üzenetére
Figyeljél már vazze.....Újratettem a winfost,új driverek meg miegymás.A gép rendesen működik.Minden program megfelelően fut.Nyomom a teszteket.Minden ok.Tuningolom a videokártyát,minden ok.Három órán keresztül 3DMarkok és minden rendben.A proci továbbra is alapon.Két nap lemegy,semmi hiba.Majd ma felteszem az Easytune-t és akadozik a grafika 3DMarkokban.Proci alapon és videókártya is alapon!!!Érted!!Semmi tuning!!Semmmi!!!!Vili??És akadozik a grafika!!Fent van az Easytune,akadozik.Uninstalálom és már nem akadozik.Megint felteszem és frissítem,de továbbra is akadozik.Megint leszedem és az akadozás megszűnik.Érted végre??Semmi videokártya és semmi video-driver gond.Mert a probléma csak akkor jön elő,amikor az ET fenn van.Ebbe mi a nehéz megérteni??Áruld már el,hogy jött neked az eszedbe,hogy videokártya a hibás,mikor tisztán és érthetően leírtam,hogy a probléma csak akkor jön elő,amikor az ET-t felteszem.
Mi köze van az ET5-nek a videokártyához vagy a driverjéhez??Hogy miért nem a 7.7.7.2-es drivert teszem fel?Mert pl. a PH-s AMD alaplap teszteket olvasva láttam,hogy ők is ezt a 6.53-as drivert használják probléma nélkül.
''Ez a számitástechnika,itt semmi sem megy tutira mindenhol.''
''Nem, ez a Te számitástechnikád.''Akkor te egy álomvilágban élsz.Mivel több,mint 15 éve foglalkozom a számitástechnikával,tudom azért nagyjából,hogy miről beszélek.Rengeteg ilyen esettel találkoztam,ahol alkatrészek nem mentek rendesen egy gépen belül,holott más gépében mentek.Azt ne mond,hogy ez neked ujdonság.Ne akard már nekem azt mesélni,hogy sohasem találkoztál még inkompatibilitással.Lehet,hogy eddig csak tökéletesen működő gépekkel találkoztál,de képzeld el,van olyan,ami nem olyan.És nem a tuning miatt.
''és a tuning nem ''megy tutira mindenhol'' és erre garanciát sem nyújt senki.
Nekem alapon csinálja az akadozást.Alap procival és alap VGA-val.És azért azt elvárhatom,hogy alap beállításokkal működjön a gép megfelelően.De amíg az ET fenn van a gépen,nem működik megfelelően.Az,hogy a Gigabyte mekkora gyárto,nem sokat jelet.Engem nem érdekel a márka.Az semmire sem garancia.Sőt.Akiknek AMD van baráti körben,mind le akart beszélni a Gigabyte lapról.Sokaknak volt,relativ rövid ideig.Mindegyiknek volt probléma vele.De ettől függetlenül nem dobom ki a lapot.Majd találok rá megoldást.Ha meg nem,akkor meg viszlát AMD,hello Intel.Érdekes módon ilyesmivel sosem találkoztam az elmúlt 8 évben,amíg Intel konfigot használtam.Nem volt olyan,hogy minimális tuningnál már POST után újraindult a gép.Nem volt olyan,hogy felteszek egy az alaplaphoz adott gyári programot és már nem megy rendesen a gép.Szal 3.hete AMD-vel,de még mindig visszasírom az Intelt.Lehet,hogy gyengébb és jobban melegszik meg több áramot zabál.De ott nem voltak ilyen gondok.Pedig nem 2 Inteles konfigom volt és nem egy fajta alaplap.Lehet,100 AMD-s felhasználóból egyedül nekem vannak ilyen gondok.És 1000 Gigabyte lap tulajdonos közül egyedül nekem okoz gondot az ET5.Nem érdekel.Mert ettől függetlenül a gond továbbra is fennáll.
[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #381 üzenetére
...szerinted az elmult 2 napban mit csináltam??Vagy 10 fajta órajelen leteszteltem a videókártyát 2003-ban és 2005-ben.Néztem 3 fajta video drivert.És amint írtam,a 6.66-os Nforce driver helyett az egyel régebbit tettem fel(asszem 6.53-as).Mert eddig a 6.66-os volt fennt.Alapórajeltől kezdve a maximumig néztem.És minden egyes alkalomkor jó volt.Egy minimális akadozás sem volt tapasztalható.Sőt..alap procival és max. VGA-val megdöntöttem a 3,4Ghz-es P4-es rekordomat 2005-ben
.Feltettem az ET5-öt és vége is volt.A kép akadozott tesztek alatt.És még nem is tuningoltam a procit.Ja és a kártyát is visszavettem akkor alapra.Alap proci és alap vga.De nem nyert.Honnan gondolod,hogy nálam tutira nincs gond az ET5-el?Volt régen egy Leadtek Ti 4200-am egy Abit P4-es lapban.Akitől vettem,nála jól ment a kártya.Haveromnál jól ment,szomszédomnál jól ment,a sarki számtechbolt tesztgépében jól ment...csak éppen nálam nem.Lehet,hogy 10 másik gépben jól ment.De nálam akkor sem.Ez egy elég érdekes felfogás,hogy 100-nál ment,akkor nálad is muszály,hogy mennyjen.Miért?Ez a számitástechnika,itt semmi sem megy tutira mindenhol.Ha mindig minden tutira menne,akkor nem lenne ez a fórum sem.Mert akkor senki sem jönne,hogy ez nem megy-az nem megy.
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #374 üzenetére
És mi van,ha mégiscsak frissítettem ?Mivan,ha továbbra is szar?
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #376 üzenetére
az igaz,hogy a konfigját nem néztem meg,mielőtt válaszoltam volna. viszont általánosítva egy hozzám hasonló nem túl lóvés embernek jó lehet alternatíva a váltáshoz. jó,jó,nem egy prescott p4-ről,de pl. egy kisebb socketA-ról, p4 cerkáról,p3-ról igen.
mert: pl vesz egy 2500+-ös 64bites semót,egy pcie vga-val (ami olcsóbb,mint hasonszőrü agp-s társa), azt ha esik be della az ablakon,mehet bele nagyon semó,neadjisten jófajta cg steppinges newcastle,vagy vga fronton egy 6600,6800 és még sorolhatnám. A véleményem ezen részénél elfeletjettem írni,hogy nem csak neki szól.hanem általánosságban.
no offense, písz!
Bali -
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #365 üzenetére
Ha-ha-ha...asszem meg is van a hiba forrása.Reggel feltettem az Easytune5-öt a CD-ről.Gondoltam nyomatok alapon is egy 3DMarkot,mielött nekiállok tuningolni a procit.Teszt indul,kép meg akadozik megint.....durva.Le is vettem egyből az Easytunet.Megint teszt,minden rendben volt.Szóval biosból nem megy a tuning,mert nem indul a gép.A gyárilag hozzáadott tuningprogrammal meg szar.Hmmm...
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #361 üzenetére
Na,megvolt a reinstall.Eddig működik minden,biosban minden defaulton maradt.Működik most a C'nQ is.Viszont valamiért nem 200Mhz-en megy a proci,hanem 206Mhz-en.Pedig induláskor POST közben 200Mhz-et ír ki.Így a proci 1853/1029Mhz-en megy.
.A prime is ment 2 órát gond nélkül.A videókártyát néztem eddig,a 3DMarkok jól futottak le.Most egy régebbi Nforce drivert tettem fel,a 6.53-as verziót.
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #359 üzenetére
Thx...lehet hétvégén neki állok.Bár már 2x biost cseréltem és 3 windowst tettem fel a gépre ebben az 1,5 hétben,amióta AMD-m van.
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #357 üzenetére
Akkor most már tudom,hogyan is megy C'nQ.Terhelésnél onnan tudom,hogy pl. nekiállok tömöríteni egy 700MB-os filet,feldarabolva.És baromira lassan megy,szinte alig megy.És a 3DMarkok szintén vánszorogva mennek.Nem az Easytune-ban nézem,hanem a CPU-Z-ben.És ott marad 1000Mhz.De ha fix 9x-es szorzóra teszem,akkor egyből elindul és sokkalta gyorsabban tömörít.Easytune nálam csak tuningra jó,de hiába mentek egy stabil beállítást,következő indulásnál megint default.
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #334 üzenetére
Lehet én tévedek, de az Ultra-9-en is 8 SATA van! (Pontosabban 4 SATA+ 4 SATAII) Márpedig ha én tévedek, akkor a Gigabyte viszont hazudik:Bővebben: link!!!
-
válasz
Sir Riccio #334 üzenetére
aham.. tehát egy egyszerű felhasználónak még sok felesleges dolog +-ba...
Szerintem akkor a GA-K8N Ultra-9 et simán tanácsolhatom havernak..
THX Riccio! -
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #322 üzenetére
alap a boot sequence átállítása. hdd,cd-rom,flopy. ezekre van most belővel,meg úgy általába,kivéve mikor unalmas perceimbe ujrarakom az xp-t.
-
szilchi
őstag
válasz
Sir Riccio #289 üzenetére
De akkor mi az a 70fok?Az alaplap 29 fokja pont annyi,mint a CPU-é EasyTune-ban mérve.Szal arra már én is rájöttem,hogy a procié nem lehet a 70 fok.
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #283 üzenetére
Hát nem tom.De azért a 6600GT-n is hasít minden...
a 3D1XL most 55k körül van. -
>Borisz<
tag
válasz
Sir Riccio #276 üzenetére
A proci utasításkészletére gondoltam, jelenleg SSE3 a Venice-ban, de semmi nem garantálja, hogy a következő foglalatokkal kijövő procik nem fognak tartalmazni egy SSE4-t vagy 5-t az elkövetkezendő 3-4 évben
És akkor lehet neked bármilyen videókártyád a proci utasításkészlete miatt akadni fognak az új játékok, többek között ezért nem tartom jó megoldásnak amit leírtál.
idézet :
''Ha SLI-s lapod van akkor vásárolj egy 6600GT-t , az ma mindenre elegendő, és ha ugy 1-2 év mulva a mostani ár feléért tudsz venni hozzá egy ''párt'' SLI-be kötve további 2évre megoldja a VGA gondjaidat. De ha használni akarod, és nem ''versenyezni'' vele, akkor a 3D1XL-t is mindenre elég lesz 2-3 évig.''
Szerintem elég nagy bátorság manapság 3-4 évre előre így gondolkozni.Gondolj csak bele, hogy milyen géped volt 3 éve
-
bzsazsa
csendes tag
válasz
Sir Riccio #278 üzenetére
végül is nem az a lényeg hogy milyen teszteredmények születnek hanem hogy mennyire megy a game
-
>Borisz<
tag
válasz
Sir Riccio #268 üzenetére
Ez amit leírtál mind igaz lenne, ha az elkövetkezendő 2 évbe semmilyen új utasításkészlet nem kerülne be a procikba
Sajnos láttam már csodákat amikor legelőször megjelent az SSE, az addig erőgépnek hitt Tualatinom olyan szépen akadozott, hogy öröm volt nézni. -
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #268 üzenetére
Full ezt gondoltam én is...
De azé lehet majd evvel is feszíteniNa meg karácsonykor venném addig mrn sokminden változhat!
-
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #266 üzenetére
Hát akkor nem tom.Mindenki mást mond...
-
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #261 üzenetére
Hát nem tudom.Ezért jó lenne ha valaki vene ilyet és mondana eredményeket.
de ez a dual 6600 viszont van olyan szinten mint 2 6600GT SLi-ben.Úgy értelmeztem...
Szerinted nem éri meg Lappal együtt a 80k-t? -
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #252 üzenetére
Akkor a Gigabyte oldalán ami van azkamu?
Bővebben: link
Vagy van PH-n is teszt róla... -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Sir Riccio #251 üzenetére
A moduloknak semmi bajuk, kipróbáltam.
A két kék slot működik(dimm1,dimm2),a Dimm3-as narancssárga is, a Dimm4-es narancssárga nem lát semmit. -
almi
senior tag
válasz
Sir Riccio #247 üzenetére
Az XL az csak 2db 6600 egy nyákon.És ez így 6800GT szinten van kb.
és csak 55k körül lesz remélem.Valakinek van már esetleg? -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Sir Riccio #248 üzenetére
A modul rendesen benn van,kipróbáltam mással is, cmos reset-et is csináltam, mégse megy.
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #189 üzenetére
Remélem nem vetted sétrésnek, nem annak szántam, hanem poénnak. Mondjuk ez egyértelműbb lett volna, ha használok smiley-t.
Egy valami miatt minden tiszteletem a Tiéd: ez pedig az elvhűséged! Remélem nincs harag, annak ellenére sem, hogy már többször is összecsaptunk.
jepeto már napok óta kérdezget a K8NF-9-ről, lényegében mindent elmondtunk már neki, de a jelek szerint nem igazán értette meg. Én például pontosan leírtam neki hol tudja állítani a HT-szorzót. Nézz be az A64-esek topicjába, ott láthatod. Ott azt is láthatod, hogy mennyire nem bírja/akarja tagolni a mondanivalóját! -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Sir Riccio #188 üzenetére
Ööööö..úgy vannak állítva, hogya gépház jobb oldalán van egy 9cm-es venti, ami közvetlen a winyóra fújja a levegőt, a chieftec házban keresztbe van a vinyó. A másik 9cm-es a bal oldalon az NF4 chipre fúj. A ház hátulján van egy 12cm-es, ami kifele fúj, meg ugye a táp is kifele. Ezenkívül a freezer 64 is mozgatja a levegőt a házban, na meg a HIS ventillátora. Ezek ellenére meglepően csendes a gép. Nincs olyan program, ami az nf4 chip hőmérsékletét méri? Kísérleteznék a ventikkel, a kézzel csak azt érzem hogy forró a borda.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Sir Riccio #183 üzenetére
Köszönöm. Egyébként az aliencomputersnél is ezeket mondták el a gb lapokról, bár mikor az első lap kifeküdt, a második sem ment a legújabb biossal, kísértésbe estem hogy más márkát nézzek. Eddig stabil minden, biost ezek után nem frissítem. A chieftec ház oldallapján van két venti hely, egyik nagyjából az nforce chip felett van. Ide tetettem tegnap egy 9cm-es ventit, ugyanis iszonyú meleg volt a passzív hűtés. Az x800xl-es kártya szinte hozzáér a bordához, ami iszonyú forró, még így is, hogy venti fújja rá a levegőt.
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #169 üzenetére
A PCI Slot=PEG nem igaz! A PCI Slot az sima PCI-os VGA-t (pl Trio 64) takar, a PEG pedig PCI Express-est! (PEG=PCI Express Graphics)
-
Uzmany
őstag
válasz
Sir Riccio #169 üzenetére
Köszönöm. Esetleg tudnál adni egy linket, ahol rálelhetek a fent említett opciók magyarázatára?
-
Uzmany
őstag
válasz
Sir Riccio #165 üzenetére
Szia, a BIOS-ban van pár menü, amit nem igazán értek
- Top Performance
- Init Display First - ezt melyikre állítsam? PCI Slot - PEG - PEG(Slot2)?
- PCIE Spread Spectrum
- SATA u.a.
- CPU u.a.
- Robust Graphics Booster
- Err94 Enh
- Interrupt Mode - APIC vagy PIC?
- H/W memory hole Remapping
- Linear R.G.B clock %
Ha esetleg lenne időd ezekre a kérdésekre, akkor előre is nagyon szépen köszönöm -
Uzmany
őstag
válasz
Sir Riccio #165 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. DPS marad, megcsinálom ezt a bizonyos szilikonos zajcsillapítást.
Már csak azt szeretném tudni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a chipset hőmérsékletét megtudjam? Az Everest az sajnos nem mutatja -
Uzmany
őstag
válasz
Sir Riccio #162 üzenetére
Szia, lenne egy pár kérdésem
- Elég hangos a dps ventije. Nem probléma, ha kiveszem és nem fogom használni?
- A chipset hűtő hangja is már kezd kellemetlenné válni(apropó, hol tudom megnézni az aktuális hőmérsékletét? Mert az everest nem mutatja)
Esetleg lehet valami halkabbra cserélni, ha igen, akkor mit javasolsz?
Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
pit
tag
válasz
Sir Riccio #156 üzenetére
Rakd fel!
-
Vikipizsama
tag
válasz
Sir Riccio #149 üzenetére
Én is pont az arányositásról beszélek!!
Ahhoz hogy a RAM 200-on menjen 240Mhz-s CPU-nál 166-ra kell állítani! -
Vikipizsama
tag
válasz
Sir Riccio #145 üzenetére
Amikor 250Mhz-re teszed a procit a memóra mennyin megy vagy hol állytod be?
-
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #140 üzenetére
Figyu!
Ezt láttad? (#121)
Mi a véleményed, illetve mit lehet(ne) helyette???
[Szerkesztve] -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #138 üzenetére
Tudom, meg a ctrl+F1 már megvolt, de valahogy lelankadt az egész...
Igazából nem tudom, hogy a gyári hűtővel meddig mehetek el, mivel semmi esetre sem szeretném a cuccost lefüstölni...
Meg aztán a Q-Tec 400w-os (hiába a 12cm-es venti) tápom sem túl jó alap, meg aztán mit ''éreznék'' egy kis biztonságos tuningtól, amit nem ad meg egy 3500+???
Továbbá a kunyhóban két db. 12-es és egy 8-as zúzza a levegőt, ami kisebb fajta szélvihart kelt, a procim az EasyTune szerint (nem tudom mennyire adhatok rá) egy-másfél óra game után is max. 33C-os...
Összegezve: érdemes nekem húzgálnom a procit? -
Vikipizsama
tag
válasz
Sir Riccio #81 üzenetére
Nekem is olyan lapom van mint neked!
Az lenne a kérdésen, hogy a DPS ventilátorát, hogy lehet lehalkítani vagy esetleg le lehet-e venni?
A HT-t hol lehet állítani a BIOS-ban és egyáltalán kell-e piszkálni?
Megoldható-e az hogy a 2-es PCIE-be teszem a VGA-t és passzív bordát teszek az alaplapi Chippre?
Kérlek válaszolj mát egy hete ''üldözlek'' -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #81 üzenetére
Hahó...
-
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #78 üzenetére
Mivel húzod a procit?
EasyTune 5?
Illetve a memótuningra kellene nekem 5let...(500-as kingmax HC) -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #73 üzenetére
Májer vagy Riccio
Fogalmam sem volt róla, hogy az mire való...mivel az a satu kézikönyv nem mutatja...
Bár nem volt könnyű beszerelni...de megvan...
1.Ház oldalpöcök visszahajlít...
2.Befőttesgumi elfelejt...és elrak emlékbe...
mégegyszer köszi... -
Jufi
csendes tag
válasz
Sir Riccio #59 üzenetére
Van arra logikus magyarazat, hogy lassul a gep a nagyobb FSB -tol?
-
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #61 üzenetére
elhiszem, mert szinkronban hajtod. ezér akarok 600-as ramokat.
-
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #59 üzenetére
barétom 3000+-a 8.5*315ön asszinkronban 9/10 aránnyal 7300 fölött olvas everest szerint. szerintem az nem egy rossz eredmény. szal megéri hajhászni az fsb-t. legalábbis nekünk.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #56 üzenetére
NF7
-
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #55 üzenetére
ezt tudja a tiéd?Bővebben: link
500as fsb!!! kétlem. -
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #53 üzenetére
majd én is nyaggatlak egy csöppet valszínű ha meglesz a cucc, és nem gond.
egyébként van a deszkához valami magyar útmutató? -
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #47 üzenetére
akkor már a hűtés is legyen giga
tudsz egy linket a hűtőröl? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #46 üzenetére
Proci hütésre tökéletes az artic silencer ultra64 vagy a giga-byte PCU22SE Super Silent. Elnézést az előzőben lévő hibákért.
-
lacafaca
addikt
válasz
Sir Riccio #44 üzenetére
végre egy tulajdonos!
thx az infot.
azt szeretném kérdezni, hogy mekkora fsb-t enged adni a procnak? -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #21 üzenetére
Szerinted ha Gigabyte alapokon (alaplap+vga) gondolkodom, kit érdemes keresni???
-
Arval
csendes tag
válasz
Sir Riccio #8 üzenetére
En NF3-mal EasyTune5-ot hasznalok
Tokeletesen mukodik avval is
-
-=Berkut=-
csendes tag
válasz
Sir Riccio #7 üzenetére
Szvsz a 3. sem kapható. Amire te gondolsz és birtokolsz az a GA-K8NXP-SLI és ezt valóban lehet kapni. A kettő között igen sok különbség van.
A gyártónak összesen 5 féle Nforce4-es lapja van, ebből a kínálatból az alap és a csúcs modell kapható. Nem teljesen érthető ez számomra. -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #13 üzenetére
Már annyi jót hallottam erről a lapról...
100%, hogy ez lesz...
Ha megvan majd számítok a segítségedre... -
ESP
őstag
válasz
Sir Riccio #8 üzenetére
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest