- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Csak az ötlet egyetlen ponton hibádzik, mégpedig abban hogy nem megvalósitható. Ugyanis az XP után,- mivel fejlettebb, ujjabb oprendszer, nem lehet Win 98-at telepiteni. Forditott sorrendben ez elvileg lehetséges, ammennyiben a HDD-n 2db aktiv partició van, előbb telepitendő a Win 98, majd ezt követően az XP létrehoz egy boot-manager-t, de ezt is reménytelennek tartom, mivel a64-hez nincs megfelelő driver támogatás Win 98-Me -re. ( USB, Firewire problémák )
-
bzsazsa
csendes tag
-
bzsazsa
csendes tag
Szia almi!
Én nem rég vettem egy 3D1XL-t
3dmark 03ban 13840 pont
3dmark 05ben 5960 pont
szerintem az árához képest(kisker bruttó 55-57000 huf) nagyon jó!!
1280*1024 ben full texturával eddig minden game simán szépen fut.
Előtte sikerült kipróbálnom 2db 6600gt-t sliben (MSI) azok sem voltak ettől gyorsabbak,csak ha húztam őket...
ÁR/Teljesítményben szerintem per pillanat verhetetlen!!! -
Sir Riccio
addikt
Ha SLI-s lapod van akkor vásárolj egy 6600GT-t , az ma mindenre elegendő, és ha ugy 1-2 év mulva a mostani ár feléért tudsz venni hozzá egy ''párt'' SLI-be kötve további 2évre megoldja a VGA gondjaidat. De ha használni akarod, és nem ''versenyezni'' vele, akkor a 3D1XL-t is mindenre elég lesz 2-3 évig.
-
Sir Riccio
addikt
''de ez a dual 6600 viszont van olyan szinten mint 2 6600GT SLi-ben.''
Hát kategórikusan ezt sem merném kijelentei, attól függ mely gyártó 2db 6600GT-jére gondolsz, mert nem mindegy. (GPU órajel, memória órajel)
A giga-byte 2 db 6600GT-je SLi-ben sokesetben a +D1-nél is gyorsabb. -
Sir Riccio
addikt
Nem feltétlenül, de nem lehet tudni mely gyártó milyen órajelekkel futó 6800 GT -je volt az ellenfél, ugyanis külömböző mag és ram órajelekkel gyártott kártyák léteznek, azonkivül lényeges a környezet is. ( alaplap és csippkészlete, CPU, RAM stb) Külömben a 3D1 is gyengébb a 6800GT-nél, itt láthatod:
http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=112&page=4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest