- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #295 üzenetére
Na,ez már felismeri az alaplapomat.De akkor is 70 fokot ír ki a CPU-ra.És sok helyre adatok helyett annyit ír,hogy [Evaluation]..Pl.:bővítőhelyek,Hyper Transport órajele..meg még sok másnál.
Ja és nem csinál memória-sebesség teszteket?Mert ha rákattintok az olvasás tesztre,vagy bármelyik másikra,akkor csak egy kész táblázatot ad ki,de nem méri az én memóriám sebességét.
[Szerkesztve]Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #298 üzenetére
Wááá...pedig erről még olvastam nemis olyan rég,Inteles korszakomban.És akkor még mosolyogtam is ezen.Most már csak magamon.De thx
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #295 üzenetére
Leszedtem,csak nem tudom használni.Mivel nem tudom kitömöríteni..Mostanság sok filenál ez van,hogy CRC hibás.Más gépen ki lehet tömöríteni őket,ott jók.Nálam nem jó.Akkor is,amikor alapon van a proci és akkor is ha húzva van.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Sir Riccio
addikt
válasz >Borisz< #281 üzenetére
''Szerintem elég nagy bátorság manapság 3-4 évre előre így gondolkozni.''
Ebből kiindulva ahhoz is nagy bátorság kell, hogy bármit is vásároljon, ugyanis egy -két év mulva ugy is elavult lesz, tehát legjobb az ha semmit nem vesz és nevet másokon hogy avul el a redszerük, és vele együtt a pénzük.
Ha veszed a fáradtságot, és vissza olvasol, a kiinduási pont a következő volt:
'' a 3D1XL megveri a 6800GT-t'' nos ez az ami nevetséges, miután a 3D1 is csak helyenként közeliti meg, és 2db SLI-ben üzemelő GB 6600GT is mindenben gyorsabb a 3D1XL-nél. Egy csipetnyi matek: Ma egy 6600GT 39.000,-Ft ez egy év mulva nem lesz több 17-18 E Ft-nál a kettő együtt 57.000?- FT most ennyibe kerül a 3D1XL is. Mire nem elég ma egy GB 6600GT?? legfeljebb a ''vakitásra''
viszont nem áll benne a pénzed 1-2 évig, és elhiheted azért 1-2 év múlva a Venice- még nem kell leirni. A 2x 6600GT mindig erősebb lesz mint a 3D1XL és ha cserélni kell, mindenkor könnyebb értékesiteni két olcsóbb kártyát, mint egy drágábbat, legalábbis kevesebb a veszteség rajta.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
válasz >Borisz< #273 üzenetére
''Ez amit leírtál mind igaz lenne, ha az elkövetkezendő 2 évbe semmilyen új utasításkészlet nem kerülne be a procikba ''
Nem emlékszem hogy bárhol azt irtam volna, hogy a megvásárolt SLI-s lapot, és a Venice procit le kellene 2 éven belül cserélnie, és ez esetben a ''semmilyen új utasításkészlet'' aggodalmad érvényét vesziti.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 2042
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...