Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Látom megy a topikom
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Mivel és hogyan lehet korrekten megjeleníteni az alaplapi chip és a vga hőmérsékletét?
erre minden esetben a bios a legfrankóbb, de korántsem a legkényelmesebb megoldás...a legegyszerűbb egy gyári hőmérőprogi alkalmazása...
A Motherboard Monitor 5.3.7 nem támogatja a lapot (úgy láttam, semmilyen K8-as Giga lapot)
ez anno nekem sem sikerült...sőt sokszor meg is fagyasztotta a rendszert...
A SpeedFan 4.28 mutat egy ''temp1'', ''temp2'', ''temp3'' nevű hőmérsékletet. Az első 25 fok, ez nem tudom, mi lehet, sok értelme nincs. A második 32 fok, ez csak a CPU lehet. A harmadik 70(!) fok, ezt tippelem a chipsetnek. Kézzel megfogva sem a VGA sem a chipset bordáit nem lehet tartósan fogdosni, bár nem éget. A chipset a forróbb, néhány másodpercnél tovább nem lehet fogni. (olyan 55-60 fokra saccolnám a bordát, így reális a benti 70 fok)
ez sajna igaz...
Szóval, az NF4 chipset baromira melegszik -ahogy sokan írták-, és nem akarom hogy az egyszer csak instabillá váló lap hazavágja az adataimat is. Eddig nem volt instabil, amikor 1 órája szimultán futott DVD-kódolás és egy 3D-s játék, 70-ről felment 72-re a SpeedFan által mutatott érték, és ennyi. Viszont melegebb is szokott lenni a szobában
Korábban én is gondoltam, hogy szükség esetén majd ráteszek 4 cm-es ventit a chipsetre, de a gép összerakásakor derült ki, hogy ez lehetetlen: a VGA kártya ugyanis rálóg a chipset hűtőbordára, szinte milliméterre.
Mi a megoldás?
a megoldás baromira komplex...én speciel annyit szívtam a lapommal (giga k8nxp-sli), hogy lecseréltem egy passzív-heatpipe-os asusra...
A chipsetre a legjobb, ha leveszed a gyári hűtőt és felteszel valami komolyabb példányt...vannak egész korrekt kis bordák aranyos kis ventikkel (egy cseppet sem magasabb, mint a mostanid) és azok valódi rézből vannak, a mostani sárgára festett aluval szemben (nálam ez volt, pedig egy csúcsnak mondott giga laptól nem vártam ekkora blamát)
Összefoglalva: a giga nálam felejtős lap...
Ja, húzva nincs a gép, meg se nyekkent 200as fsb felett.2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Nos...
Mint mindíg ismét egy újabb problemoval sz*pok...
Giga K8NXPsli (F11 bios) és induláskor megáll a procihűtő venti...
Utána elindul ismét, de ez aggasztó...
Venti kaputt?
A vezérlője szarakodik?
C&Q, vagy mi a sz*r???2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Dragbajnok #772 üzenetére
Milyen biosod van? csak nem az F6-tal kiadott alap?
Ha igen told fel az újabbakat szép sorban és próba cseresznye...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Cimbim HC gondjai megszűntek...hülye volt a gyerek és 1-3 slotba nyomta őket
Amúgy a bios-flash után nyeltem egy szépet...leírom, hogy kacagjatok:
-nemmegy a játék/vinnyog a lapom/tele a windóz
-bios-flash
-újraindít (aho írja) és még fülsüketítőbb vinnyogás
-kész vagyok (gondolom a lapom is)
-elem ki, kocsmáig el, két sör legurít, fél doboz cigi elpörköl, haza
-uzsgyi fel elem be
-ima
-bekapcs
És tutti!!! F11 -tyűazannya mondom de nagy spíler lettem
-cod2 izzít
-tdm ezerrel
-egyszer csak vinnyog...
-na mondom ez kész...(hosszú sípolások, mint egy kib*szott sziréna -> a lap könyve valami cpu/kúlingfán errorról habrigált)
-végső elkeseredés: ízitún
És basszus ez a mocsok az alaplapi bípörre volt lőve (a reinstall miatt) és ez visított nekem...
Tudvalevő az egyik 12-es ventim (sys) jeladója elég ratyi és mindíg beriaszt miatta...
Nos ennyi...látjátok...majdnem nyitottam egy topikot: ''procit vennék'' címmel, mire ez a sz*r kiderült...
Jó lap...jó proci, csak az ízituna fejlesztőivel ne kerüljek össze...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Na...
Túl vagyok életem első BIOS-flessén...
F11 és minden oké...
Annyi lenne a kérdésem a K(NXP-sli tulajoktól (vagy bárki hozzáértőtől), hogy lehetséges-e alap gond a kingmax HC 500-as memókkal???2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Oké...bocsi, de kissé le vagyok amortizálva...
Értem és tudom mi a gondod, ugyanis az én lapomon is dettó ez van...
Eleinte tervezésbeli gondokat sejtettek e mögött, de végül rá kellett ébrednünk, hogy ez több lapnál is így van...
Érthetetlen...
A Revoltec szerintem (mivel középen kivágott) szerintem alkalmas lehet erre a célra, vagy házibarkács, vagy esetleg az általad említett ventis megoldás!
Nálam a ház chipset hűtő felőli oldaján egy 12-es monstrum kavar (ami nyomja a vga-ra is a levegőt), s a másik oldalon épp a chipset környékéről pedig szívó üzemben egy 8-as (csökkentett fordulattal) dolgozik...
Ezt tudom javasolni, da he leméred a vga pontos elhelyezkedését (nálam még véletlenül sem a középvonalban van) ki lehetne egy zalmant faragni, ami még szerintem elfogadható hatásfokkal bírna...
Persze a legelemibb megoldás ha tuningban nyomod a víz...
Usb: az én lapomon több helyről is ki lehet vezetni (nálad is szerintem) próbáltad mindet?
Ha igen akkor lehet, hogy gajjra ment, de ezt kétlem...
[Szerkesztve]2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Hűtésre:
Zalman:
vagy
Revoltec:
Egyébiránt vannak olyan kisebb ventik is (4-esek), amelyek egész korrekt hűtést képesek produkálni...(mellesleg egy passzívra feltenni egy kisebb ventit a könnyebik dolog)
Az USB-nél lehet vezetékszakadás is (bármilyen hihetetlen nekem egy régebbi házikómban ez volt de akkorra már mindent kipróbáltam...mire rájöttem)
És végül idézlek:
''ja és tudom sajnálni a ''szerencsétlen'' K8NXP-sli tulajokat''
Nekem ilyen lapom van, s majd egy éve volt 29(!!!!!!)k, de ma is 35-40-ért mennek...
Ha az sli-t nem használod ki (én erre rájöttem) tök fölös, mert amúgy dettó ultra!!!
-
ESP
őstag
válasz Kiskutya #741 üzenetére
Az nef4x egy ún. referencia-chip, ami alapvetően még a s754-es platformra készült...
Az ultra egy teljes értékű s939-es chipset, ami már egy fjlettebb technológia és többek között tartalmazza a teljes gigabites hálózati vezérlőt, az nVidia hw-es tűzfalat, a sata II. szabványt az IEEE 1394b (firewire) továbbfejlesztett változatát...
A lap, illetve aúgy általában a mai lapok integrált hangkarija tökéletesen megfelel az általad említett (film/játék) célokra...
Jómagam rengeteg filmet nézek gépen és a játékokat is sokat gyűröm...
A későbbiekben ha igazán vájtfülű vagy belepréselsz egy SB Audigy-t és kész a kánaán...
Ha jkól veszem ki a szavaidból (főleg a hang miatt) Te egy MSI-vel állítottad szembe...
Megnyugtatlak, hogy a Giga lapok fényévekkel jobbak, stabilabbak és értéktartóbbak az MSI-nél...
Összefoglalva: ha van rá pénzed vegyél egy ultrát (s ha nem horror az árkülönbség), de egy 4x-el is jól jársz és meg leszel vele elégedve...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Nos...
Akkor vegyük sorra:
az alaplapi chipset passzív hűtést kapott. Akinek ilyen lapja van hogy oldja meg a hűtést? Tudtok rá valami jó hűtőt? (nekem most egy 8cm-es venti van ráirányítva, de ez nem a legjobb megoldás)
Tutti a passzív hűtésed és nem is lesz vele semmi gond meglátod...
A magamfajta ''szerencsétlen'' K8NXP-sli tulajok meg azon agyalnak, hogy miként lehetne letépni ezt a kis visító fömredvényt a chipsetről...
Az előlapi kivezetésekkel pedig -ha nem jók a színkódok- el kell egy kicsit játszani...nekem egy ratyi codegányban volt a cuccom, s ott minden jól ment ám amikor beköltöztettem a mostani chieftec-be egyszerűen nem akart működni (ez csak a ledekre igaz), tehát a lapod kézikönyve alapján kell játszadozni a vezetékekkel...
-
ESP
őstag
válasz #88920576 #731 üzenetére
Háááát...
Tényleg nem kifejezetten Gigabyte téma, de sebaj (a kapcsolat egyértelmű)...
Nos...
A prociról nem szóltál, pedig ki tudja mi lapul a lapodban???
A plussz 512 ram soha sem lehet baj, sőt a rendszered meg fogja hálálni!!!
És...idézlek...
''Mégis a patch feltelepítése után nem kicsit kezdett döcögni.''
Most feltenném a kérdést:
Mi lehet a megoldás és mi lehet a hiba/döcögés oka????
Remélem sokat segítettem...
Ui.: ...bocsi, de vicces kedvemben vagyok...rántsd le a patch-et, vagy várd meg a következőt...a cuccodnak szerintem semmi baja...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Sziasztok!!!
Először is gratula...szépen dagad a topikunk és sokan leltek segítségre...
Ez jó...
Ami viszont nem jó...
Az a nyomorult EasyTune 5 terhelésen folyton beriaszt (tudjátok: déndzsör-déndzsör)
VCoreA : 1.420
+ 3.3V : 3.310 / 3.320
+ 12V : 11.980 / 12.040
CPU Vid : 1.70
Ventik a helyükön...hőfok rendben...
Mi a rákért csinálja???2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Segítséget kérnék...a hibajelenség a következő:
Régebben már előfordult, hogy nem tudtam elindítani a gépem, mert egyszerűen nem volt hajlandó bootolni a winyóról...
Előfordult az is, hogy egyszerűen újraindult, bár ez egy win reinstall után nem jelentkezett...
Mostanában is előjött ez a ''nem vagyok hajlandó bootolni'' szindróma...
Ezek a problémák egy kis ''piszka-miszka'' és kábelcsere után valahogy megjavultak és nem jelentkeztek...
Egészen a tegnapi napig...
Tegnap szintén nem volt hajlandó semmit sem reagálnia bekapcsra...a vinyót nem látta...
Szétkaptam szinte mindent és újra meg újra összeraktam, de semmi...
Ezután levettem a szar dvd-íróm a rendszerről éss láss csodát elindult (volna)...
mindenféle raid-szart kezdett el keresni (nyomjon F10;F4-et, stb.) de még mindíg nem indult a win.
Ezután minden raiddel kezdődő baromságot letiltottam a biosban és elindult...
A win persze tetű és kb. 25-ször elmegy az a csík, ami eddig csak négyszer...érdekes...
S ami a legvidámabb, hogy most a sata vinyóm ide master ch2-őn csücsül a biosz szerint...
(közben több elem ki - cigiszünet - elem vissza volt)
A biosz-frissítéshez hülye és beszari vagyok...
Fenn van a @bios...arra klikk és kész?
Persze van egy letöltött bioszom a netről, de mi a pontos módja?
Aki tud segítsen, mert holnap újra nyomom a wint és ha nem lesz jó, kihajítom az alaplapom a gányba...
Előre is köszi...Tomi
-
ESP
őstag
Üdv!
Az lenne a kérédsem, hogy csinált-e már valaki Giga lapon bios-frissítést???
A Gigabyte lapján vannak a bios-fileok...
Ha letöltöm, adott egy *exe és ezt kell csupán elindítanom???
Valami trükk, okosság???
A lap: Giga K8NXP-sli
előre is kössze: tomi2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Gőzöm sincs a tuningról, de ezen a téren a DFI a befutó...
Bár az az igazság, hogy egy csomó olyan paraméterezési lehetőségekkel van felturbózva, amelyeket soha nem használunk...
A Giga lapok szerintem nagyon jók, mivel minden földi jóval felszereltek, stabilak és az ún. ''dual-cuccok'' a mindennapokban is használhatóak...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #140 üzenetére
Figyu!
Ezt láttad? (#121)
Mi a véleményed, illetve mit lehet(ne) helyette???
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #138 üzenetére
Tudom, meg a ctrl+F1 már megvolt, de valahogy lelankadt az egész...
Igazából nem tudom, hogy a gyári hűtővel meddig mehetek el, mivel semmi esetre sem szeretném a cuccost lefüstölni...
Meg aztán a Q-Tec 400w-os (hiába a 12cm-es venti) tápom sem túl jó alap, meg aztán mit ''éreznék'' egy kis biztonságos tuningtól, amit nem ad meg egy 3500+???
Továbbá a kunyhóban két db. 12-es és egy 8-as zúzza a levegőt, ami kisebb fajta szélvihart kelt, a procim az EasyTune szerint (nem tudom mennyire adhatok rá) egy-másfél óra game után is max. 33C-os...
Összegezve: érdemes nekem húzgálnom a procit?2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz code1005 #127 üzenetére
Nekem a lapomon (K8NXP-sli) az usb-kivezetések elég ratyik...
USB-s eszköz csatlakoztatásánál olykor előfordul, hogy meg kell mozgatnom a portot, hogy felismerje az eszközt!
Próbáld ki mit mutat ha előlapi cstlakozót használsz...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
A chipset hűtésére egy lehetséges alternatíva, ami talán jobb hatásfokkal bír, mint a Zalman-házibarkács, de egy biztos:
Nagyon szép!!!
Bővebben: link
Ja és nem is drága...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Sziasztok...
Kis kényszerszabin voltam, de itt vagyok egy csomó új ötlettel:
Nekem a dobozban ilyen kábelek voltak:
8db sata
1db ide
1db floppy
4db molex->sata táp
2db 'Y' a ventikhez
alaplap
DPS, a kerettel
Sli-híd+leszorító
w-lan kari
könyvek
matricák(!)
reklámok(?) mindenféle Gigabyte szórólap
cd-k2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Vikipizsama #85 üzenetére
Nos...
Nem vagyok egy guru, de lehet, hogy tudok segíteni...
1. a DPS-egy tök fölös cucc...akinek kell, az használja, akinek nem az fogja és lekapja...nincs túl sok különbség a két verzió között...
Esetleg egy ellenállással tudsz rajta halkítani, magyarul csökkented a fordulatszámát...
2. szintén fölös piszkálni, de ctrl+F1 a biosban és kész a csoda
3. erre a kérdésedre én is szeretnék választ kapni, de ha megnézed:
Bővebben: link ezen segít egy kis házi barkács, ami megmondom semmilyen(!!!) teljesítményvesztéssel nem jár...
Bár én már hallottam kifejezetten ennek (ezeknek) a meggondolatlan és ostoba tervezésű chipseteknek gyári passzív hűtőjéről...ez valami olyan cuccos lehet, ahol ki van vágva a vga helye...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
-
ESP
őstag
Az lenne a problémám, hogy ha húzom a procit (Easy Tune 5) a visszaállításnál lefagy a windows...
Mitől van ez és mi a másik (lehetőleg egyszerű) módja a tuningnak???
Illetve létezik-e olyan táblázat (vagy valami ilyesmi), ami összefoglalja a stabil beállítások adatait?
A lapom: Gigabyte K8NXP-SLI
A proci: A64 3500 (winchester)2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #78 üzenetére
Mivel húzod a procit?
EasyTune 5?
Illetve a memótuningra kellene nekem 5let...(500-as kingmax HC)2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Szerintem Ő lesz az...
Bár nem ástam bele magam túlzottan...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #73 üzenetére
Májer vagy Riccio
Fogalmam sem volt róla, hogy az mire való...mivel az a satu kézikönyv nem mutatja...
Bár nem volt könnyű beszerelni...de megvan...
1.Ház oldalpöcök visszahajlít...
2.Befőttesgumi elfelejt...és elrak emlékbe...
mégegyszer köszi...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Grrrrr....
Lötyög ez a sz*r DPS-kártya...
Amúgy meg majdnem elér egy kondit...
Normális ez?2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
3DMark03
A teszten simán befalcoltam...
3800-valamennyi pont...
AMD A64 3500+ (winchester)
Gigabyte GA-K8NXP SLI
2x512Mb 500MHz Kingmax HC
Gigabyte X600pro
Persze tudom, hogy a VGA, -ami ugye egy sarkalatos pont- nem nevezhető komolynak s minden alapon megy, de nem kevés ez egy kicsit???2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Riccio!
Újdonsült sli tulajként csak nézek mint jenő a moziban...
Fogalmam sincs egy csomó dologról:
-hol tudom megnézni megy-e a c&q ?
-miért ''vinnyog'' az easy tune 5, mikor csak az ún. rendszerventire nincs kötve semmi, ez ugye nem baj?
-miért inaktív at ET5 ben a középső két modul (MIB, meg a másik)???
Előre is köszi...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Ha gondolod segítek megszerválni a cuccokat...mármint adhatok egy igen jó tippet...
-
ESP
őstag
Korrekt...
Annyit előre mondhatok, hogy a laptól behidalsz...mármint először vizuálisan...
A prociról, meg annyit, hogy Te kb annyit fogsz kiadni a 3000+-ért, amennyibe nekem került egy dobozos Winchester magos 3500+2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Szóval DPS...
Ez egy teljesen külön modul...a kézikönyv szerint valamiféle feszültség-stabilizáló áramkört és nagyobb biztonságot jelent...
Ránézésre brutális, külön hűtővel ellátott csupa-kondi modul...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
GA-K8NXP SLI
AMD 3500+
2x512 Kingmax Hardcore 500
Seagate B. 160Gb SATA
és a vga...
Köszönet a cuccokért...
Tudja kiről van szó...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Angolul...a Gigabyte oldaláról...
Dual Power System (DPS)
Driven by strong design philosophies and innovation, GIGABYTE new developed technology known as the Dual Power System (DPS) is introduced for 6-Dual series motherboard. The DPS technology is an ingenious design that gives you a power circuit with a total of 6 phases - providing 3 extra phases power circuits which is twice the amount recommended by the standard motherboard design guideline. In a DPS (Dual Power System) designed motherboard, an additional 3-phase power circuit DPVRM (Dual Power Voltage Regulator Module) daughter card is added on the motherboard. This effectively provides a more durable and stable power circuit to sustain a larger electric current of up to 150A. The DPS (Dual Power System) technology is conceived and specially designed for future processors that demand a higher working frequency and a more stable and durable power circuit.2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Tulajdonképpen a DSP egy Dual Power System néven futó eszköz(!), ami egy bővítőkártya...
Előnyei:
-növeli a stabilitást
-könnyebb és megbízhatóbb tuning
Bevallom Neked, hogy még nem volt alkalmam a DPS-hez, de ha megtudok valami bővebbett azonnal jelzem...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Riccio!!!
Mint azt írtad pécsi vagy... Tudsz valakit Pécsen, aki úgymond a ''megbízható bazár-tulajdonosok'' táborába tartozik???
Én ha minden összejön Pepe G-től veszem március elején a konfigot...
Giga lappal és vga-val...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Tehát...
Mint látom vannak, akik rendelkeznek Giga SLI-s lappal...
A kérésem az lenne, hogy osszák meg velünk -leendő vásárlókkal- a tapasztalataikat...
Persze tudom, hogy a tulajdonosok kicsit elfogultak a saját dolgaikkal, éppen ezért objektív véleményeket várok...
Legyenek negatívumok is, a konkurensek jellemzőivel...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Bartátom!!!
Egy kis segítség...jó csemegézést...
Ui.: ez nem semmi lap annyi szent...
-
ESP
őstag
Alapból nem értek az Intel-rendszerekhez (sem)...
Ez a lap ha Gigabyte, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon jó minőségű és meg leszel vele elégedve...
A részletekről pedig keress valamelyik fórumban véleményeket a konkrét lappal kapcsolatban...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Mármint itt???
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #21 üzenetére
Szerinted ha Gigabyte alapokon (alaplap+vga) gondolkodom, kit érdemes keresni???
-
ESP
őstag
Az a helyzet, hogy ebben a sokat hallott kis árkülönbségben lehet valami...
Elképzelhető, hogy a Gigabyte nem jól kalkulált és szinte egy áron van az ultra és az sli lap...
Ilyen esetben pedig nem kérdéses a választás...
Melyik kereskedő tudna eladni egy ''szimpla'' nF4 ulrát majdnem sli-s áron...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Sir Riccio #13 üzenetére
Már annyi jót hallottam erről a lapról...
100%, hogy ez lesz...
Ha megvan majd számítok a segítségedre...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Akkor végül azt mondod maradjak az sli-nél?
Persze itt is van kettő:
1.GA-K8N Ultra-SLI
2.GA-K8NXP-SLI
Az A*iennél a 2. van bruttó 50k-ért...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
Bocsi még egy kérdés...
Gigabyte lapot veszek, de nem tudom, hogy :
''sima'' nF4x-es, vagy az sli legyen...
Két videókártyám még nem lesz egy ideig az biztos, de mégis ez a jövő...
Amúgy van még ezen kívül különbség???
nF4x vs. nF4ultra/sli2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
-
ESP
őstag
-
ESP
őstag
Ja és még annyi, hogy a Gigabyte lapot tudják-e az MSI-nél (is) alkalmazott ún. D.O.T.-t (Dynamic Overclocking Technology)???
-
ESP
őstag
Az első kérdésem, illetve kérésem a következő lenne:
Adott egy A64 (s939) rendszer építésének terve...
-alapnak a:Gigabyte
GA-K8NF9 (nF4x)
GA-K8Nultra9 (nF4ulra)
-esetleg egyGA-K8N ultra-SLI
Szóval ezek lennének a jelöltjeim...bár az sli még elég távoli jövő számomra, de ki tudja...
Viszonylag olcsón jót!!! Ez a jelszó...2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest