- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheKresh
csendes tag
válasz wexford881 #89129 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám ,sajnos.
Rtings.com: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Kresh
-
TheKresh
csendes tag
válasz Maxell014 #89121 üzenetére
Én a félig nyitott verzióját használom (AVA-400) ,szerintem a váza ugyan az.
Hangja nekem bejön ,félig nyitotthoz képest enyhe V karaktere van ,szerintem jobb a hangja mint amit kifizet érte az ember ,cserébe kicsit nyekergős műanyag váza van ,de nem gagyi és egyáltalán nem frusztráló ,na meg persze ebből jön az hogy könnyű.
Én nekem kicsit elcseszett fülem van ,ezért én fülkagyló(?) hátsó részét nem érzem kellően méllynek ,de ha neked nincs kiálló füled ,akkor ezzel nem lesz problémád vagy esetleg orvosolható hátul emelt fülpárnával párnával ,mint pl ez: [link]
Picit erősnek érzem a szorítását ,de legalább nem csúszik le a fejemről ha lefele nézek ,jelenleg egy Bose QC35 gen2-t használok ,aminek 0,69 lbs a szorítása ,ez jelenleg a viszonyítási alapja a személyes véleményemnek.[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
válasz Spíler #68215 üzenetére
Sajnos de, az nyomta most rátettem a Hyperx Cloud II velür párnáját picit nagyobb a foglalat neki ,de ráment, hangya fingnyival jobb így ,de még így is kicsit nyom. Azért gondoltam a Brainwavz párnákra ,mert az jó a cloudra és az legalább 3 cm vastag
Érdekes hogy szerintem a Sennheisereknek se vastagabb a párnája mégse ért hozzá sehol se a fülemhez vagy azoknak homorú a kagylójuk(?) ?[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Üdvözletem.
Vettem egy Audio-Technica AVA-400 fejhallgatót Amazon warehouse keretein bellül akcióssan bár most szerintem a különbözetet ki is fogom adni párnára ha kell, kegyetlenül kényelmetlen ez a tölcsér szerű párna, hozzá ér a fülem a driverhez pedig szerintem nincs nagy se elálló fülem és kb 1 órán után szó szerint fáj használni pedig több órás használatra vettem. Szóval az lenne a kérdés ,hogy van e ennél vastagabb párna vagy csak valami más kialakítású párna ami kompatibilis ezzel a fejhallgatóval ,hogy ne érjen hozzá a fülem a driverhez?
(kb 2 cm vastag ,a párna foglalat(?) 10,2 cm magas és 9 cm széles)
Brainwavz párnák között nézzek szét vagy van jobb ötletetek?Nagyon szépen köszönöm ha bárki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser Urbanite XL-re tudnátok ajánlani valami normális csere párnát ?
A mostaniaknak a felső "bőr" felülete már lefoszlott.Illetve a kinézett Sennheiser HD579 nél mennyire gyakori ez a mélyebb hangoknál zizegő hang ?
Pár ilyen véleménybe belefutottam már.
Esetleg helyette valami hasonló kialakítású fejhallgatót tudtok ajánlani?Üdvözlettel: Kresh
-
TheKresh
csendes tag
válasz Dorien #67266 üzenetére
Kipróbáltam volna ha lett volna kitéve Fejhallgatóplázában, vagy lehet hogy csak én vagyok vak Viszont ez elbizonytalanított amit Spíler írt az [AVA400 -ról] és én sokat hallgatok heavy metált
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok.
Ebben kellene továbbra is segítség sajnos [link]
Pár napja végre feljutottam Bpre a Fejhallgatóplázába és felpróbáltam pár fejhallgatót ,sajnos nem volt sok időm így csak párat kapkodtam fel kényelem miatt Sennheiser HD559,569,579,599,600 Audio-Technika AD700X még 1-2 Audio-Technikát, Shure 440 ,840 -et...
Szorítóerő és a párna kényelme tényleg nem rossz az AD700X nek ,viszont szerintem ez nagyobb fejű/más fejformájú embereknek van kitalálva, a párna felső része alig illeszkedett a fejemhez és majdnem hogy csak a füleim tartották a párnákat (ezt nem tudom ,hogy a gumis megoldással orvosolni lehet-e) és eléggé bele is melegedett pár perc után a fülem, viszont a hangja tetszett ,talán egy picit sok volt nekem benne a magas ,bár csak telefonról próbáltam ki és ez az egyetlen amit ténylegesen ki is próbáltam zenével, nem csak felvettem a fejemre. A Sennheiserek kényelmes formájúak voltak ,a HD579 már annyira nem szorított mint az 559 ,el is fért a fülem normálisan, viszont keménynek éreztem a párnáit és sajnos a hangját ennek nem tudtam kipróbálni nagy jack miatt ,mert nem volt nálam átalakító, de gondolom a 579 nek kiegyenlített hangja van (most is egy Sennheisert használok, pontosabban Urbanite XL személyében).
Az bebizonyosodott hogy nekem csak nyitott/fél nyitott lenne jó ,különben beleizzadok. Ha vakon kellene vennem megint belefér az új,használt,külföldről...stb.
Szóval nem tudom hogy mitévő legyek ,sajnos kicsi a keretem és finnyásak az igényeim...megpróbálok megint hozzátok fordulni hátha tudtok segíteni szegény fejemen
Előrre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Szia, esetleg picit többért szerintem egy ilyet tegyél a listádra ha belefér.
Mikrofonját és a hangerő szabályzóját gondolom csak telefonnal lehet használni vagy egy Y átalakítóval.
[Pioneer SE-MS5T]Üdvözlettel: Kresh
-
TheKresh
csendes tag
válasz emiki6 #66353 üzenetére
Sejtettem ,már mióta regisztáltam a fórumra látom hogy milyen ember.
Dorien : Köszönöm az informálást
Ha felhord a szél Bp-re nem tudjátok véletlen ,hogy pl Fejhallgatóplázában kivan e rakva 500x vagy bármelyik fejhallgató a felsoroltjaim közül ?
[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
válasz Dorien #66349 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget
Mi az a crossfeed ?
Láttam aprón az úriember hirdetését ,gondolkodtam azon is ,de sajnos paranoiások a "szponzoraim" de még ki tudja lehet megtudom őket győzni.
ATH-AD500x kamrái mennyire méllyek ? Cloudnál hozzáért a szivacshoz a fülem de ott szerencsére vastag ,viszont a Sennheiseremnél egy idő után már fájt a fülem a driver miatt, pedig nincsenek Dumbó füleim.[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok.
Már jó ideje rágódom a témán ,mert a mostani kényelmetlen és már gallyra is mentek a párnái... Kellene egy fejhallgató kb 30-40.000 Ft-os kategóriában ,ami főleg rock és metálhoz passzolna, de mivel mást is hallgatok gondolok itt pl a jazzra nem tudom hogy a kiegyenlített hangzás jó e nekem vagy inkább egy kicsit V. De a legnagyobb gondom hogy most egy Sennheiser Urbanite Xl-t használok és annak a műbör szerű de inkább hibrid párnájában is megsült a fülem ,főleg öcsém Cloud 2 jének (Takstar pro80) a műbőr párnáiban .
Szóval megoldás lenne csak az hogy következő zártamhoz valami szöszmösz párnát szerzek ,hogy ne izzadjak bele vagy térjek át a nyitott fejhallgatókhoz, esetleg csak félnyitott a "zajszigetelés" miatt?
Zárt lenne a legjobb ,mert zavaró tud lenni mikor mindenki egyszerre próbál beszélgetni a másikkal a földszinten mikor én az emeleten próbálok zenét hallgatni,de ha mindenképpen nyitott ajánlott hát majd megoldom.
Illetve ha nyitottat kellene keresgélnem mit ajánlotok ,amiben nincs túl sok magas (Cloudban zavart a túl sok karcolós magas és a Sennheiserben is úgy tűnt mintha több lenne a többi tartományhoz képest) és elég basszús hogy élvezhető legyen a metál ,de annyi nem kell mint egy elektronikus dubstep és társai műfajhoz ?
Sajnos megvagyok áldva egy viszonylag széles szárú szemüveggel ezért a kényelem/szorító erő is szempont.
Tudom hogy bekellene mennem pl egy Fejhallgatópláza/Extremeaudio üzletbe hallgatózni ,de ott szerintem nem derülne ki hogy több óra használat után kényelmes lesz e. Az lenne a legjobb ha valaki hozzámvágna pár napra/hétre egy nyitottat tesztelni ,de sajnos nincs olyan ismerősöm akinek lenne komolyabb fejhallgatója szóval marad a vakon vásárlás.
Csakis otthol használnám ezért se annyira nagy baj ha nyitottra kellene váltanom.
Forrásom telefon (Oneplus 3t) és PCben sima alaplapi hangkártya ,ha megtalálom a megfelelő fejhallgatót utána forrás lesz a következő projectTudatlanként ezek tűnnek képek és elmondások alapján kényelmesnek:
- Audio-Technica ATH-AVC500
- Audio-Technica ATH-AVA400
- Audio-Technica ATH-AD500x /700x -et külföldről
- Sennheiser HD559
( - Sennheiser HD569 ,tudom zárt és 50.000 Ft-os kategória de hátha elkapok valami akciót mostanában )Elnézést a nagyon hosszú litániáért és ha valami fontos infot kihagytam ... köszönöm ha bárki tud segítni rajtam.
-
TheKresh
csendes tag
Köszönöm a válaszod.
Jó lenne kipróbálni, de hol tudnám?
Max Budapesten tudnám de oda se egyszerű eljutnom
Párna csere nem igazán izgat ,ha maga a fejhallgató kényelme és hangja bejön
Megtörődött alatt mit értesz ,megrepedt a pánt ?
Ha a Shure se jönne be mit ajánlasz ebben az árkategóriában ami talán tetszene ?[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok!
Ismét zavarnám a közösség tagjait- Hyperx Cloud 1 vagy 2 helyett tudnátok "jobbat" ajánlani ha van ebben a kategóriában az igényeimre ?
kipróbáltam egy Cloud 2 őt de a hangja annyira nem jött be de ha nincs más az marad
- kb 30.000 ft a plafon, zártat preferálnám a kiccsaládtól származó zajok /késő esti filmnézéseim miatt.
- Főleg zenehallgatásra (főként metál,rock de szinte mindenevő vagyok), film, youtube videók nézése mellé lenne használva ...néha játékra.
- Sajnos egyelőre még nincs hangkártyám se hasonló finomságom.
- Szorító ereje ne legyen nagyobb a Cloudénál ha lehet ilyet mondani ,sajnos szemüveges vagyok és ez miatt megvagyok lőve ilyen tekintetben.Shure SRH440 -at néztem ki. Esetleg olcsóbban láttam hogy nagy sláger a Pioneer SE MS5T.
[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Német Amazonhoz visszaszeretnék küldeni egy csomagot ,Magyarországról inverzként viszont kellene hozzá egy kis segítség mert gondom akadt vele, ha bárki csinált már ilyet írjon privátba rám légyszíves.
-
-
TheKresh
csendes tag
Pioneer SE-MS5T -hez tudnátok valami jó Y adaptert/hosszabbítót ajánlani (ami a 4 pineset szétdobja 2db 3 asra) amivel reményeim szerint tudom használni majd a mikrofonját is?
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok!
Jókat olvastam erről a Pioneer SE-MS5T termékről és érdekelne ,hogy innen, ennyiért szerintetek megérné megvenni ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest