- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
QbHead
aktív tag
válasz
QbHead #99454 üzenetére
Megjött a DT990 pro, pontosan ilyen hangzásra számítottam, az oratory1990 által készített eq profillal pedid a magasak is lecsillapodtak. Sokkal mélyebbre megy mint a hd580 és nekem ez hiányzott úgy érzem
Szerencsére ennél is megvan az az érzés hogy akár egész nap tudnám hordani nagyon kényelmes. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
QbHead #99454 üzenetére
Embert még panaszkodni nem hallottam, hogy az X2HR-ben kevés lenne a mély, de ha biztosra akarsz menni akkor szerintem inkább valami zártat keress (pl. valamelyik Meze 99). Spec én is jobban szeretem a melegebb hangzást, de egyedül a Sony MDR-1A-ban van több mély az itthoni cuccok között, mint az X2HR-ben. Egyebekben meg javasolom a DAC/AMP cseréjét egy Ifi Zen Dac V2-re. Amiben nincs elég mély, abban csinál a Truebass. X2HR-hez nem kell használni azt a gombot (nekem).
Sinesol nagyjából leírta egyébként nyitottban milyen lehetőségeid vannak mélyebbre hangolt nyitott (mármint amiben tényleg van mély is) fejesek között. Hogy teljes legyen a kép, Fidelio vonalon ugyanezt még hozza az X1s, bár mostanában drágább Kínából, mint Európából akciósan az X2HR, valamint a Philips 9600-as is mélyre hangolt. Bár utóbbit az összes összeshasonlító teszt rosszabbnak hozza ki az X2HR-nél.
#99455Ba cy lus: "Különben így görbe alapján nem túl megbízható dönteni, annak gyakran nincs sok köze a valósághoz.
"
+1 -
Ba cy lus
addikt
válasz
QbHead #99454 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Sennheiser-soundhoz, merem ajánlani az új Beyerdynamic DT900 Pro X-et. Egyrészt könnyebb a hajtása, másrészt annak tényleg elég ütős, dinamikus a mélye (nem csak mélyközépben, hanem a szubtartományban is), és egészségesebb tónusa van a DT990-nél. Egy hátránya van, a szorítóerő. Bár ki kell próbálni. Engem kicsit a vintage DT880-ra emlékeztetett olyan értelemben mint egy DT990-től/DT770-től természetesebb V/U-karakter.
Különben így görbe alapján nem túl megbízható dönteni, annak gyakran nincs sok köze a valósághoz.
-
Ba cy lus
addikt
-
Sinesol
veterán
válasz
QbHead #99446 üzenetére
Philips Fidelio X2 HR - Egészen vastag a mélytartomány, miközben a közepek és magasak is a helyükön vannak.
Beyerdynamic DT990 Pro - Itt is van mély bőven, viszont magas is, amit EQ_val esetleg lehuzhatsz, ha nagyon nem bírod.
Ezek inkább V karakterek, a Philips kevésbé, a DT990 jobban, szóval többé-kevésbé háttérben lesznek a közepek a HD580-hoz képest és több is lesz magasból, főleg a Beyerdynamic-al.
Pozitivum, hogy a terük jobb mint a HD580-nak, szélesebb, realisztikusabb.
Más nem is nagyon jut eszembe, ha jelentősebb mennyiségű mélyet akarsz nyitott fejesben 70k-ig. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
QbHead #99446 üzenetére
Fidelio X2HR. Ennél sokkal olcsóbb nem szokott lenni, viszont ősszel relatíve sűrűn akciózzák ilyen 95-99€ árszintre. Vagy használtan.
#99447Melorin: Állítólag a Nad Viso HP50 ilyen, sajnos én nem tudom. Nekem egy mezei M40X is elég jól kizárta a külvilágot, kicsit talán túl szoros is nekem.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
QbHead #85163 üzenetére
- Denon D1200
- M50X -
Sinesol
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest