- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Gabbbb #97429 üzenetére
Én elektrotechnika gyakorlaton szivattam azzal a körülöttünk ülőket, hogy jelgenerátorról 1V-on 18,5kHz színuszt "sugároztam" egy kis hangszóróval. A két osztálytársnőnknek 20 perc múlva megfájdult a feje. Volt, aki szédelgett, hogy "nincs bent levegő", a többiek meg nem vettek észre semmit...😄 Én magam még akkor hallottam a 18,5-et, ma már a 16 is határeset, így 44-hez közel.
-
Rhino666
addikt
válasz
Gabbbb #97046 üzenetére
Szerinted marhaság az, hogy a monitorozáshoz, mixeléshez, mastereléshez a flat karakterisztika az ideális? Mi lehet annál jobb egy hangmérnök szempontjából mintha egy fejhallgató a lehető legsemlegesebb módon adja vissza a rögzített hanghullámokat? Van annál pontosabb módja a rögzített hangok visszhallgatásánál mint az ha egy hangsávot újra felvennének a fejhallgatóból visszajátszva és az eredetivel közel megegyező hangsáv lenne az eredmény? Szerinted a 99% sRGB is marhaság amiért túl pontosan adja vissza a színeket?
-
Molydeus
őstag
válasz
Gabbbb #96865 üzenetére
Pedig esküdni mernék, hogy pár perccel korábban ugyanannál a tesztelésre használt számnál ugyanaz a részlet nem csengett az LS-ről.
De végülis mindegy. Ez a teszt részemről amúgy is csak kíváncsiság volt. A BTR-nek megvan a maga helye és arra kiváló, nem gond, ha a 400i-hez nekem nem passzol.M.
-
törölt tag
válasz
Gabbbb #96749 üzenetére
Volt szerencsém hallani a jobbik (HD800S)Sennheisert. Jól jellemezted.. A jobbik 800S is szerintem egy picit mesterkélten széles színpadot nyújt, de a két (referenciával szemben) kicsit fátyolos , testetlen volt. A referenciák: Audio-Technika ATH ADX5000, és Hifiman HE1000SE. A 800S tulaj véleménye az hogy mindkét füles szebb magasakkal, értelemszerűen jobb, feszes mélyekkel rendelkezik. Hogy az a színpadtér az igazi, amit a 800S nyújt, arról vannak viták a neten. Nem foglalok állást, de magasban középen és mélyben mindkét füles jobb a Sennheisernél.
Természetesen drágábbak is, ez tény, és bizony rontja az esélyeket. Tudom, de valamihez csak kell viszonyítani. Ez a hármunk megállapítása!!! Az ismerős tulajdonát képezte egy Focal Utopia is. Szerinte is felejthető hang, hiába istenítik. Szerintünk is, akik hallották.
A cucc: RME ADI 2 + Violectric V280. Nem éppen a legrosszabb kiszolgálás.
Vitát nem szeretnék indítani, mert ez tényleg a hármunk véleménye.
Az ismerős ma környékezi meg az AVX-en hírdetett ATH ADX5000-est. Hasonló, mint a HD800S, de mindent jobban csinál, és van (háát) kellő mélye, mindenesetre több, mint a Sennheiseré. Rendkívül részletező, nagyon tisztességes hang, nem bassheadeknek, hanem audiofileknek. (magánvélemény) -
Mardel
őstag
válasz
Gabbbb #96545 üzenetére
Én most a Hifiman HE400se-et járatom.
3 óra hallgatás után ráküldtem 2x a headphone burn in tracket picit normál hallgatási hangerő alatt. [link]
Aztán Tidalon a Cambridge Audio test tracks playlistet 1x.
Most Tech N9ne összest hallgatom.
Head-fi fórumán valaki azt írta, hogy hip-hop és dubstep trackekkel járatja be az új fejhallgatókat, mert többnyire a basszus tartomány az ami igazodik a bejáratással. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #96518 üzenetére
Át tudod állítani a szállítást standardra, akkor free shipping. Igaz, + 1 hónap a szállítási idő. Erre menne rá (ha nincs gixer) 399/799Ft vámkezelési díj. Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy nem értestítettek előre, hogy át tudjak 399Ft-ot utalni, hanem egyből bedobtak egy értesítőt, hogy kaptam ajánlott levelet. Majd 799Ft-ért adták át. A másik 3 cuccot, amit Kínából rendeltem az elmúlt fél évben, simán bedobták a postaládába, nem kellett semmit fizetni.
-
Ear001
addikt
válasz
Gabbbb #96350 üzenetére
De nem lesz egyenes. Egyfelől ott a semmire sem való Harman görbe, amire vannak optimalizációk, másodszor a fejhallgató mérése, közte a frekvenciaátvitelé annyira komplikált és változékony műfaj, hogy gyakorlatilag csak durván átlagolt mérések hasonlíthatók egyáltalán össze, és azok biztosan nem azonosak azzal, amit mi, fejre feltéve hallunk.
-
Drenadar
veterán
válasz
Gabbbb #96341 üzenetére
az 599et hirtelenfelindulásból már megvettem kb 2 éve mikor beszart a game one füles, és hétvége volt és még aznap azonnal kellett nekem másik, és éppen az alzában az volt...
szóval ez "sajnos" már megvan. és azon szenvedek hogy megérné e megint kiadni 70 ezret lenne e annyival jobb egy új ?
a K3 -at még nem terveztem lecserélni, egyelőre eléggé bejön és külön tetszik hogy plusz áramforrás nem kell neki, csak usb. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #96177 üzenetére
Az MS5T próba 2,5 éve volt. Azóta azért, ha nem is sokat, de nőtt a tapasztalatom.
#96174Dorien: Nálam kb. 100$ a határ. Annál drágábbat szerintem se érdemes. Aztán előfordul valóban olyan is, hogy egy 15ezres BT fejes szebben szól BT-ről, mint mondjuk egy M40X alaplapról.
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #96086 üzenetére
A HD559-es elég megosztó karakter, már nagyon kíváncsi vagyok a hangjára. Előbbi miatt valószínűleg új vásárlása kizárt, de akkor sem szerencsés egy plüss párnás nyitottat egy műbőr párnás zárttal összehasonlítani.
Objektíve mellette szóljon, hogy elég nagy vákum van a nagyjából 100$ alatti nyitottaknál. Konkrétan egyedüli konkurense hazai rendelésnél a mostmár 20ezerhez közeledő Omnitronic SHP-600, mert az Audio-Technica AVA-400-as on-ear. (Tekintsünk el attól, hogy utóbbi viszonylag könnyen megoldható egy HyperX Cloud textil párnával, ami tök ugyanaz, mint az Omnitronic-é, csak fekete.)
Külfödről rendelve már rózsásabb a helyzet, mert Kínából ennyiért már haza hozzák a Philips SHP9500-ast. Akciósan még hozzá jutsz 3-4 havonta pár napra akcióban 90€-ért HD599 SE-hez, meg az OneOdio Monitor 80-ashoz 80-90$-ért, ami annyira újszülött, hogy még rajta van a seggén a tojáshéj.
Aztán, ha valaki totál begginerként nyitott fejest akar választani, és nem akar rá egy hónapot várni, akkor lehet tippelni, hogy a Sennheiser vagy az Omnitronic névre csillan fel a szeme.
-
Yodamest
veterán
válasz
Gabbbb #96086 üzenetére
Jó hogy sokféleképp látjuk, nincs ezzel baj, nekem pl. volt m40x-em és nagyon nem szerettem. Ahhoz képest, már eleve a nyitott vs zárt különbség miatt az 559 számomra sokkal természetesebb, szellősebb, textúráltabb hangzással bír, sokkal jobb a tér, térbeli elosztás, mindennek nagyobb levegője van és bár az m40x-re is néhol azt hallani, hogy "kiegyenlített", de az 559 szerintem jóval természetesebb hangzású. De ez nem kimondottan az m40x ellens szól csak, szerettem a szintén zárt yamaha mt7-em is, de az sem szólt úgy mint az 559, egész egyszerűen a zártsága miatt, a fülemben csattogtak a hangok, nem volt olyan tere és emiatt a természetessége, kellő lágysága sem volt meg annak sem. (pedig az már árban duplája az 559-nek)
-
btraven
őstag
válasz
Gabbbb #96035 üzenetére
Igen, ezt Zeos is mondta, illetve hallható a 2 sound demo közti különbség. Zeos-é sokkal mélyebb. (remélem nem EQ-za rá a népszerűség miatt
) zeos 2 mikrofont használ jóga matraccal
Valszeg ez a 300$ műfül a gagyi kategória. Ez olyan mint amikor én az alaplapi hangkártyámmal digitalizálok majd programokkal elemzek felvételeket. Többszöri ismétlésnél kiderült hogy megbízhatatlan, gyenge színvonalú az egész. -
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #96042 üzenetére
Ez nem így működik sajnos, ennél lényegesen drágábban is lehet lelketlen. Nyilván ez szinergia kérdése. De érdekes, hogy az erősítő cseréje után lett benne több lélek. Még engem is meglepett kissé.
Az biztos, hogy nem csak a DAC miatt, mert más fejhallgatóval nem feltétlen ennyire "lelkes". -
Zoliee
senior tag
válasz
Gabbbb #96042 üzenetére
"... már majdnem hibátlannak kell lennie.."
Aztán most jön az elengedhetetlen kérdés, ami parttalan vitát eredményez mindig: Mi is az a "hibátlan"?
Én is meghallgattam azt a szóban forgó, papíron hibátlan méréseket produkáló erősítőt. Aztán egy másik, szintén hasonló jó mérési eredményekkel bíró erősítőt választottam. Mert tényleg másképpen szóltak/szólnak.
Aztán most ki dönti el, melyik a jobb? Senki.
Meg kell hallgatnod, hogy a saját láncodban/ízlésedhez melyik passzol jobban.
Ba cy lus írta korábban: (ha jól emlékszem) ha valami relatíve jobb, akkor nincs miről vitázni.
Ha mindkettő ugyanazt mutatja a mérések alapján, akkor mi alapján döntünk?
Én eddig sem próbáltam nagyon meggyőzni senkit, ha nekem valami jobban tetszik, ezután sem fogok. -
csƵ
addikt
válasz
Gabbbb #96004 üzenetére
Én azon lepődtem meg, amikor Horvátországban a majonézek az összes boltban a hűtőben voltak. A Lidl saját márkás majonézei is. Szemben itthon.
Szerencsére van lehetőség külföldről rendelni. Nagyon sok terméket vettem akciósan németből, UK-ből, sógoroktól, és olaszból.
Főleg UK-be és Ausztriába kellett visszaküldeni nem egyet, mert tuti olyan volt leakciózva, amit már visszaküldtek 2 héten belül. De piros pont, hogy ők állták a futárt. -
:AMF:
senior tag
válasz
Gabbbb #95965 üzenetére
Elolvastam jópár felhasználói véleményt róla, mielőtt megvettem az elsőt, de egyszer sem találkoztam a csatlakozóra vonatkozó panasszal. És én sem tapasztaltam sem a 400i-nél, sem a Deva-nál.
Az egyik új DT880-am konkrétan szétesett, amikor kivettem a dobozból. Akkor most rettegni kell a Beyer építési minőségétől is?A Bosshifi fél óra után nyomja a fejemet és a műbőr párnája sem túl jó. A műanyaghatású fakagylókról nem is beszélve, amihez melegragasztóval rögzítették a kábeleket. De 65 dollárért megbocsátom neki ezeket, ahogy a Hifiman okozta "rettegéssel" is együtt tudtam élni.
A Monoprice-nak szerintem csak az eu-s árazása elszállt, a tengerentúli árak jobbak. A "hangban sincsenek a toppon" kijelentés melyik fejesükre vonatkozik? Gondolom hallottál már párat.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #95891 üzenetére
Miért, egy terem (pl. templom) akusztikája mi? Ott tán nincsenek visszavert hangok?
No és a teremből érkező hangok talán nem mennek keresztül a hallójáraton?
A fejhallgató is csak egy miniatűr terem a füledre erősítve. És ugyanúgy behangolják (korrekciós görbe), mint egy hangversenyterem akusztikáját. -
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #95889 üzenetére
a fülzsírdugó biztosan befolyásolta ezt valamennyire, de nem nagyon.
Hát ugye miután eléggé útban van, nem tudja kicsit befolyásolni, az nagyon is befolyásolja. Viszont az agy a hangfeldolgozás során úgy alkalmazkodik, hogy nem hallod a különbséget. Mármint tónusban. Legalábbis miután alkalmazkodott az agy az új helyzethez.
Tehát arról írtam, hogy amiket említesz egyéni biológiai jellemzőket, azokat valószínűleg az agy igyekszik kompenzálni. Mint a fülzsírdugóhoz való alkalmazkodás a felerősített felső-középpel.
Arra próbáltam célozni, hogy minden ember füléhez valamekkora mértékben eltérő kompenzációt kellene alkalmazni, nem csak ízlés kérdése, hogy valakinek X fejhallgató basszusszegény és Y fejhallgató harsány.De miért lenne a fej/fülhallgatózás kivétel? Pl. a fülkagyló formája a valóságban is épp úgy szerepet játszik. Odateszed a füled mögé a tenyered, másképp hallasz. Élőzenét, hangfalat, beszédet, mindent. Eleve miért lenne fülkagylónk, ha az nem játszana szerepet másban, mint a fejhallgatózás? Sokkal hamarabb volt fülkagylónk, minthogy az első fejhallgatót összerakták.
És persze élő zenénél is nem egyformán vagyunk érzékenyek az egyes hangszerek hangjára. A tér egy adott pontján tartózkodva a fülkagylóig mindenkinek ugyanaz a zenekar, ugyanaz az akusztika van, a különbség a fülkagylónktól kezdődik. Ebből kiindulva szerintem fejhallgatóknál sem kell másképp lennie, hogy neked mást jelentsen a semleges hang és nekem mást jelentsen. A hangversenyterem akusztikája sem alkalmazkodik minden egyes emberhez, legalábbis a tér egy adott pontján tartózkodva nem.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #95885 üzenetére
Ha hangszórókat használsz, vagy élőzenét hallgatsz, akkor nyilván igen. De IEM-ekkel és fejhallgatókkal kicsit más a helyzet.
Fülmosás után én nem vettem észre, hogy fejhallgatók hallgatása közben 1-2 hétig ne ugyanazt a(z) - a fülzsírdugó eltávolítása előtti, annak jelenlétéhez kényszerűen alkalmazkodó, a felső-közepen emelő - élesebb hangot hallanám, mint akárhol. -
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #95751 üzenetére
És hány olyan dolog lehet, amit nem mérnek ki, de mi igen (halljuk). Pl. a már linkelt K550 - Susvara összehasonlítás. Meg lehet mondani azokból a mérésekből, hogy a Susvara a magasabb kategóriás, kiműveltebb, valósabb hang? Ha nem tudunk ilyen méréseket mutatni, de halljuk, akkor nem mérjük a hallásunk számára lényegi dolgokat, ki lehet őket dobni a kukába.
Persze lehet azzal jönni, hogy de ezekben a mérésekben is szerepeljen jól. Igen, nyilván ez lenne az ideális eset, a valós meg valószínűleg az, hogy egymás ellen ható paraméterek között igyekeznek egyensúlyozni, boldogulni. Érdemes lenne megkérdezni egy Hifimannél, Audezenél dolgozó mérnököt, hogy ugyan ők miket mérnek ki, hogy csinálnak jó fejhallgatót? Vagy ezek műhelytitkok, amiket nem osztanak meg sehol a publikummal?
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #95624 üzenetére
Korábban volt EU raktára is, az szűnt meg. Én nem próbáltam, de itt a fórumon már rendeltek USA raktárból is, de megy rá szállítási költség, ÁFA, meg vámkezelési költség is. Egyébként most már nem akciós se a 6XX, se az 58X, szóval egyelőre így tárgytalan.
Ami viszont érdekes, hogy mind a kettő Made in Romania. (Nem az esetleges rossz minőségre célzok, hanem a földrajzi közelségre.)
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #95613 üzenetére
Annyira azért nem filléres cucc. Én nem tenném tönkre. Monjuk én minden X@rt meg próbálok menteni.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gabbbb #95611 üzenetére
Hangzásban én meg voltam/vagyok elégedve az Ugreennel is, ebből a sima, gumírozott hosszabbító bírja évek óta. De csak az. A szövettel burkolt csak pár hetet bírt, a farmer borítású (már nem kapni) másfél évet, meg van egy olyan, amit nem tudok összegubancolni. Na, az is kb. másfél évet. Utóbbi nem halt be teljesen, de inkább eltettem tartalékba.
Szerintem a mostani áfa, meg vámkezelési költségek mellett nem éri meg Kínából rendelni, pár száz ft-al lenne olcsóbb, mint a linkelt kácsás. Tegnap is 799.- Ft-ot fizettem a postán átvételkor, mert csesztek emailben előzetesen értesíteni. (Akkor fele ennyi lett volna).Cégnél a régi AT TAD-500-as kábelét szereltem át hosszabbítónak (mivel leszedtem róla), itthon meg egyelőre a fejesekhez kapott gyári kábeleket koptatom.
Pár hónapja azt hiszem valamelyik AudioQuest kábelen gondolkodtam.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
Gabbbb #95582 üzenetére
Most azt nézegetem, hogy van-e olyan "authorized dealer", amelyik €350-ért adna nekem EU-n belüli futározással.
Mindenképpen az EU-ból venném mert így lesz 2 év jótállásod alapból, ha store-ból rendeled ott nem hiszem hogy ez meg van.
-
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Gabbbb #95582 üzenetére
Nem biztos, nekem mostanáig sem lett semmiféle vám, illetve áfa, még csak vámkezelési díj sem felszámolva a Kínából küldött Hifiman fejhallgatómra, és ahogy itt ph-n privátban érdeklődött valaki, ő is hasonló kegyben részesült. Véletlen szerencsének aligha tudható be, mert a vámkezelés maga nem maradt el, még a csomaghoz mellékelt levélben írták is, s hogy majd jön róla számla. De nem érkezett tőlük semmi így több mint 3 hónap után sem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabbbb #95580 üzenetére
Sundara nem volt meg.
400, 400se, 560 v1, v3 , he6 mind igen jok voltak uj arukert.
Sennit en hasznaltan vennek, es nem csak az olcsobbitas miatt.hd600bol en szerettem a regi fekete membranosat.az ezustos membranosat nem annyira. Hifimannel ra kell kerdezni, hogy az angol raktarba kell e meg kuldeni, ha hibas a cucc. Mert az problemas lehet. Ha van eszuk, csinaltak uj raktarat azon kivul.
-
Ixion77
addikt
válasz
Gabbbb #70330 üzenetére
A bőr ha ápolva van, évtizedekig bírja. A műbőr meg összetételtől függ. AKG 551-esen levő műbőr pl. 2 év alatt elkezd repedezni, aztán szétporlik.
Valószínűleg a tervezett avulás is benne van. Olyan ez, mint a nylonharisnya. Az 50-es években az első változatok elnyűhetetlenek voltak. Évtizedekig újszerű állapotban maradt, bárhogy mosták, használták. Ez nem volt így fenntartható üzlet, ezért változtatni "kellett". A maiakat meg kérdezd meg a nőismerőseidet mennyi kell hozzá hogy "felfusson a szem" és mehessen újabb adag műanyag a tengerbe... -
emiki6
veterán
válasz
Gabbbb #70002 üzenetére
Az megvan, hogy ezt a 70001-edik hsz-re írtad?
Piftuka: sejtem... Stúdiós ismerős mondta, hogy a finomhangolást sosem lehet befejezni, csak abbahagyni...
Remusz911: elég sokat kell hallgasd őket, hogy belehallgasd az oktogonba...
(bocs, zavar ha ban ben helyett ba be-t írnak)
-
Ixion77
addikt
válasz
Gabbbb #69478 üzenetére
A 660 lényege pont a könnyebb hajthatóság. Az aktuális 18-30 korosztály többsége már nem szeret elmerülni a részletekben, nem akar erősítőt válogatni, és nem érdekli a kiegyensúlyozott hangzás. A jazz és klasszikus zene meg különösen nem. Nekik készült a 660, ami jobban megy bármiről és ütősebb a hangzása. Nem skálázódik olyan jól mint a 650 vagy 800, de cserébe csúcs csövesek nélkül is kiadja a tudása javát.
-
ribizly
veterán
válasz
Gabbbb #69081 üzenetére
Mivel a legtöbb HD800 mod csupán annyiból áll, hogy a fülpárna alá be kell helyezni (fülpárna lekap, cucc berak, fülpárna vissza) megfelelő anyagból egy bizonyos formát, így semmilyen garanciavesztésről vagy problémás eladásról szó nincsen. Ráadásul a HD800S-ben megtalálható ugyanaz a formai változtatás, csak ott a driver előtti / melletti belső blokk van már úgy kialakítva, mint amit itt utólagos munkával létre lehet hozni. De mint írtam az teljesen elfogadható, hogy valaki a szervezete ezt nem viseli jól.
-
ribizly
veterán
válasz
Gabbbb #69077 üzenetére
Azt viszont itt meg kell(ene) említeni, hogy állítólag (innerfidelity, head-fi) modding-al el lehet könnyedén érni a HD800S hangját és elvileg a HD800 egy kicsivel jobban skálázódik. Persze azokat is megértem, akik azt mondják, hogy egy ilyen drága fejeshez már talán ne kelljen nyúlni, de mégis.
-
Sinesol
veterán
válasz
Gabbbb #68972 üzenetére
Igen, a térre is gondoltam, épp azért nem fogod ugyanazt a felvételt szabadtéren ugyanolyannak hallani mint fejesel, még ugyanolyan hangerőn sem, mivel ahogy említettem a levegőben terjedve a magas hangok egyre jobban kioltódnak a többi frekvenciához viszonyítva.
Szerintem a hangfalas példánál magasak terén az optimális hely azt a helyet jelenti, ahol épp megfelelő mértékűre oltódnak ki a magasok, szóval a korábban említett dolgok valószínűleg bele vannak kalkulálva a dologba. Ha feltételezzük, hogy ahogyan legtöbb mixben, a tesztanyagban is ott a magaskiemelés, akkor egyáltalában nem is kell a problémával túlságosan foglalkozni a gyártónak, egyedül annyi a dolga, hogy minél neutrálisabb legyen a doboz frekimenete. Szerintem ez az optimális eset, mivel a hangmérnököknek is egyszerűbb dolgozni, egy ideálisan neutrális rendszert feltételezve, plusz a doboz gyártójának is könnyebb a dolga, mivel semmilyen kompenzációval nem kell törődnie, csupán minél inkább neutrális rendszerre kell törekednie. Szerintem másképp nem is lehet értelmes végeredményt létrehozni, mert ha mindkét fél mindenfelé el kezd figyelni, akkor sosem lesz értékelhető az eredmény, meg alapjában véve a hangmérnökök sem fognak 50 féle mixet készíteni...
-
Sinesol
veterán
válasz
Gabbbb #68970 üzenetére
A hallasgorbe hangerőtől függően valtozik, ez tény, plusz nekem eleg nehez elhinni hogy az agy kompenzalja az egyenetlensegeket, mivel akkor egyaltalaban nem is tudnal hallasgorbet kesziteni.
Szóval igencsak fontos a hallasgorbet alapul venni.A hangdobozokat pedig nem hiszem hogy kulon felkeszitenék a korabban emlitett dologra, egyszeruen nincs semmi ertelme, hogy igy legyen, mivel mar a keveres szintjen megoldjak a problemat. Eleg elviselhetetlen lenne a vegeredmeny, ha meg a hangdobozokra is raknanak extrán magaskiemelest. Szerintem a meres is eleve ugy tortenik, hogy figyelembe veszik a korabban emlitett fizikai jelenseget, ha jol emlekszem vannak kompenzacios gorbék frekvenciamenet mérésekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest