- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
goamantra
tag
Akkor maradjunk annyiban, hogy engem a hagyományos "dinamikus hangszórós\membrános" fejesek érdekelnének.
Egyébként, úgy tudom, a működési elvüket tekintve a planar és az elektrosztatikus közel áll egymáshoz és a köztudatban manapság is sokan egy kalap alá veszik őket > Idézem> "A HiFiMAN egyike azon kevés cégeknek, akik a síkmágneses Planar technológia elkötelezettjei. A hangszóró működési elve hasonló az elektrosztatikus membránokhoz, lényegében két mágneses réteg közé helyezik a hangkeltő felületet."
Szal nem nagyon értem miért ilyen apróságokon akadsz fenn, ahelyett, hogy próbálnál a kérdésemre válaszolni..
Azt meg végképp nem értem, miért tereled a beszélgetést a DAC/amp irányába.. Ha az érdekelne, akkor abban a topicban tettem volna fel a kérdést és nem itt..Nem hiszek abban, hogy általánosságban(!) a fejhallgató hangkarakterét Döntően(!) a DAC és Amp formálja... Egy vérszegény, száraz hangú, magas kiemelt füles mellé hiába teszel bármilyen vasat, nem lesz belőle dögös hang.. Ahogy egy dús\meleg hangú fejesből (pl Senn HD650) sem lesz a 'széles, tágas, nyitott hangtér' bajnoka.. Nekem ez a tapasztalatom, mindamellett, hogy jópár kábel, DAC és amp megfordult már nálam. Ha te ezt NAGYON másképp látod, akkor légy szíves kímélj meg a kommentjeidtől, mivel csak egymás mellett fogunk elbeszélni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
- Eladó a képen látható Gamer PC!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest