- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
baluka26 #5637 üzenetére
A tökéletes rendszer két komponenséből az SRH440 már meg is van, ezek szerint csak az E-10-re van szükségem. Már látom a lejtő végét!
De a lejtő még sohasem volt ilyen rövid és egyenes, vagyis ebből az következik, hogy nincs lejtő. Vagy van és ez csak az éppen odavezető "tökéletes út" és kezdődhet minden elölről... -
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #5622 üzenetére
Előtte par héttel megvolt meg a k340em. Lestem is, az mar egész hallgatható volt.
Schawo, ertem en, h szereted, nekem Goldi ilyen. Bármit, tényleg klasszikus, zivesen. Gyari stax erositovel nem tudtam ennyire szeretni. Mak... Punk, klasszikus, jazz, metal. Es ez egy filléres stax még.
Balu: en eletem kerek enélkül. Van elég ember, akik miatt szeretek itt időt eltölteni.
-
RevolutioN2
tag
válasz
baluka26 #5588 üzenetére
Az az egy nagy bajom van, hogy a legközelebbi hely (pest) nekem majd 200 km oda vissza. Egy próbáért ez minden tekintetben drágaság. Tudom, ha ennyit áldozok rá akkor érdemes, meg ne ezen kelljen spórolnom, de azt hiszem meg kell várjam amíg más keresnivalóm nincs arra. Esetleg PÁV vizsga után. Ebbe a kis porfészekbe, de még a 80 km-es körzetében sincs egy hely ahol tartanak ilyen dolgokat. Most meg nincs semmi megszólaltatni valóm
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #5465 üzenetére
HD800-ét nem kaptad meg ?
(#5464) schawo: De miért nem tudnak több ezekhez hasonló, belepiszkálás mentes felvételt készíteni? (Főleg a 2011-esben találtam nagyon szimpatikus felvételeket.)
OK, hogy kell a butított a rádiónak, meg tv-nek, meg... de ugyan akkor kiadhatnának melette közel nyers, nagy dinamika tartományú felvételeket is. -
kolosanyi
veterán
válasz
baluka26 #5171 üzenetére
Persze, csak nem az igazi, hogy beleéltem magam az alacsony árba, erre jön a fekete leves.
(De még így se panaszkodom, egyszerűen pechem volt.)
(#5172) Bodz
Nem lehet, hogy a csomagbiztosítás miatt kapom DHL-lel?(#5173) krichd1
Pont ma hallgattam meg fi:zi'k-nél. Kifejezetten tetszik. Először E10-ről (az lesz majd az én forrásom is, első DAC/AMP-om, így is nagy előrelépés lesz). De azért a Champ az nem volt semmi.Amúgy nagyon kényelmes volt, igaz, csak rövid ideig hallgattam, de szinte észre sem veszem, hogy rajtam van. Egyedül azt sajnálom, hogy kicsit nehezen hajtható (pl a 440-el összevetve, meg utóbbinak a hangja is jobban tetszik egy kicsit, valahogy a mélyek jobban bejönnek, bár most 840-es párnákkal néztem, épp zoli133-ét).
(#5174) gabross
Akkor szerinted ezzel ne foglalkozzak? A levelükre mit válaszoljak? Mert kérik ezeket az adatokat. -
bigmasterg
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #4978 üzenetére
Az a levezetes ennél bonyolultabb, hangszórót nem ellenállás nak tekintette, hanem impedancianak.
Dead:hallottad mar? Mint uzleti modell biztosan legsikeresebb erősítő, de több olyan erősítő tudok, ami jobb nála. De kérdezd meg Balut, Guppyt. Ck3 Panda, champ is jobb nála. Szerintem biztosan.
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #4969 üzenetére
a beyeren kívül nem sok gyártó tervezett 120 ohm-ra (tudtommal 1 sem) és a belyernek is valszeg csak a régebbi modelljei. <-szvsz
amúgy van fent neten egy pár mérés (tudom tudom ...) ahol szépen látni h változik a füles (fülesről láttam mérést) frekimenete az erősítő kimeneti impedanciájának növekedésével,
(ő azt állítja a honlapján h ökölszabály szerűen legalább 8x alacsonyabb legyen az erősítő kimeneti impje mint a fülesé)
nah, második lettem
-
Deadzone41
őstag
válasz
baluka26 #4969 üzenetére
szerintem beyerék pont ezért csinálnak többféle impedanciás revíziójú terméket. fura lenne, ha a 32ohm-ost is 120ohm-ra tervezték volna, mivel a legtöbb hordozható eszköznél 0 közeli kimenőre törekednek a gyártók. a nagyobb modelleknél már el tudom ezt képzelni, hogy legyen értelme megvenni az erősítőjüket. De ha jól tudom frekigörbe változás a hullámos frekijű fejeseket veszélyezteti csak, a 770-é meg elég egyenes.
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #4438 üzenetére
Jelenleg 5 darab dinamikus fejesem van és egy sztatik. Szóval a számok még a dinamikusoknak kedveznek.
A k1000-et meg továbbra sem tervezem eladni._
Egyébként nekem nem volt bajom a hd800-al, sőt még szerettem is. (egyedül vagyok ezzel?)
Csak ntomka olyankor írt rám, amikor keveset fejhallgatóztam. Az egész rendszer visszaépítésén gondolkoztam. Még a cec is volt akkor Bodznál hallgatni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #4438 üzenetére
Bodz Hifimanre vált,ha minden igaz,
Ntomkára meg kiváncsi leszek.
Bigi nem meggyőződésből vett staxot,csak meghoztuk a kedvet egy próbához.Azért jó sok embert megsértettetek,h nem irtátok be a listába.
Hd600at,ha nem hallgatom előtte pár napig a staxot, én még tudom élvezni,egyébként. ahogy LCD3,k1000 után is simán élvezem.Dinamikusok sztem elég nagy torzitással rendelkeznek, ezért szineznek, igy nem feltétlen a drágább lesz az egyénnek jobban tetsző. Staxok is szinesek, egyébként, félreértés ne essék,csak mindezt egy másik dimenzióban csinálják.
-
törölt tag
válasz
baluka26 #4421 üzenetére
Szerintem erre a HD800 a magyarázat (ha jól emlékszem, volt/van?/ ilyened). Mikor annak idején elkezdtem a hifizést a polkokkal (amiről tudni kell, hogy rendkívül nyomulós hanggal rendelkezik; a beyer hozzá képest semmi e tekintetben), én is megfigyeltem, hogy a való életben is minden kis részletre elkezdtem odakapni a fejem.
-
törölt tag
válasz
baluka26 #4367 üzenetére
Akik annyit költenek egy fejhallgatóra, mint amibe a 770 kerül (átlagember szerintem 10-20k között költ, vagy talán még kevesebbet), ott már nem igaz ez az arány.
Ez mindig is így lesz: minél minőségibb cuccal rendelkező embereket nézel, annál nagyobb a komolyzenét, jazz-t hallgatók aránya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest