- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
-
törölt tag
Aztán ha kijön a D10200 akkor mit csinálsz?
1) Arányosan szorzódik minden korábbi pontszám, tehát ha volt egy fejes, ami 10 pontos, kijött az új, azt 12-re értékelik, akkor minden eddigi pontszám 10/12-del szorzódik.
2) Vagy egyszerűen meghagynák referenciának a korábbit, aztán az addigi pontszám fölé mennének azzal, ami jobb nála. Olyan sok ilyen úgysem lesz egy ideig. Ha meg mégis, mert valami forradalmi áttörés jön, akkor még mindig lehet referenciát cserélni, akkor az 1-es pont lép érvénybe.
És amúgy ettől még mindig lehetne árkategórián belül külön értékelni, elhelyezni, viszonyítani, sőt akár erre helyezni a nagyobb hangsúlyt.
Nem az a gond, hogy ez nem lenne megoldható, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon, hanem hogy marketingszempontból nem előnyös, ha egy abszolút skálán reálisan el van helyezve adott cucc, mert mindenről azt kell kommunikálni, hogy az kiváló.
-
p76
senior tag
Az egészen mókás tud lenni amikor valamiről írnak (szponzorált) review-t hogy csodálatosak a magasak, gyönyörűek a mélyek, középen meg igazán kiváló. Aztán hozzáteszik a végén hogy a maga (olcsó) árkategóriájában.
Akkor azt hogy kell érteni? Hogy igazából mindene pocsék? -
Köszi, megpróbálom valamikor valahol meghallgatni.
Dorien: Köszi, régóta szemezek egy Hifiman fejessel.
Viszont most a HE400i világos hangja pozitív vagy negatív jelentéssel bír? Illetve a HE4XX-et javaslod?
Bocsi, csak nekem sikerül kétféleképpen is értelmezni a javaslatodat.
Ba cy lus: Pont arra gondolok, hogy a mélyebb doboknak ne csak a felsőbb frekitartományban lévő része hallatszon, hanem legyen teste is. Nem vagyok vérbeli audiofül, legalábbis a szakzsargont nem vágom nagyon, így elképzelhető, hogy ezt nem szakszerűen foglamaztam meg. -
Yodamest
veterán
Ja azt csak úgy értettem inkább, hogy ez a hifiman már nagyon komoly cucc az alacsony (küllföldi) ára ellenére. Ennél jobb nekem már nem kellene.
Egyébként viccesek ezek a füles tesztek... (most attól eltekintve hogy mennyire a marketingre mennek rá és mennyire eladni akarnak inkább, mint valós tapasztalatokat közölni, bár csak van 1-2 őszinte is köztük na mindegy...)
Amit mondani akarok ezzel, hogy minden általam kinézett fülesről csak szuperlatívuszokban beszélnek mindenhol, mindegyiktől elvannak ájulva, mindegyik instant main daily füles lesz a tesztelőnél, így nehéz őket rangsorolni, sőt már már komikus irányt vesz a szememben.
Most ha őszinte tesztelőkből indulunk ki, akik nem reklámból csinálják teszem azt, akkor a végértékelésnél azért annyit hozzátehetnének, hogy mondjuk milyen ársávban értik azt, hogy 10/10 és hogy "mindennél" jobb. Mert jelenleg úgy tűnik, hogy kb egy árkategóriában van vagy 8 minden mást verő fejhallgató, ami áránál 2X többet ér hangban, maga mögött hagyva a "mezőnyt" és ez így elég komikusan hangzik kimondva.
-
Yodamest
veterán
Pont mielőtt olvastalak, előtte kezdtem el felfigyelni a NAD HP50-re, lehet az nekem való lenne.
A meleg hangzás nem probléma egyébként, sőt! szóval itt tisztázni kell valamit: a forrás nálam egy Xonar STX II hangkari, ami analitikus, hideg, precíz forrás, nem színez semerre. Ehhez kell is hogy legyen teste vagy melegsége a fejhallgatónak, mert amúgy olyan lesz az egész mint egy műtőasztal. Én a színezettségnek a kiugró formáit nem szeretem tehát a V, U satöbbi alakokat a frekigörbén. Ha alapvetően meleg karakterű a hang összképe az még nálam + pont is tekintve a forrásomat. A legtökéletesebb egy színezetlen, de alapvetően meleg hangképű füles lenne.
Dorien a betyár mindenit visszaolvastam az a550z neked aztán beadta rendesen, igencsak magasztaló hozzászólásaid vannak róla, lehet őt rendelem be a Yamaha mellé aztán döntök. Engem a "jobban szerettem mint az MT220-at" mondattal már megvettél.
-
Dorien
veterán
A zeneiség magasan ott van az A1000Z-ben meg a két Final fejesben is. Inkább olyan az élmény, mint amikor a sima mozi után beülsz az IMAX 3D-be és hirtelen azt sem tudod, hogy merre nézz, annyira gazdagon árad minden tartományban a zenei információ. Ez nyilván a hibrid felépítésnek (balanced armature + dynamic driver) köszönhető. Aztán egy idő után visszarakva a régi fejest minden baromi tompának, mosottnak, egyhangúnak tűnik - a mély nem elég mély, a magas nem elég magas, a közepek nem annyira részletgazdagok, mint a Pandora IV-nél.
A karcos magasok szerencsére kb. fél óra alatt eltűntek, szóval még tesztelem.
Duuurva egy darab, az tuti...
Fericske: Köszi a tippet! Egyelőre még nem vágok bele a sztoriba. Elég sok fejes felhalmozódott nálam és valamitől szabadulni kéne.
-
Ez az a fejhallgató (hp50) ami itt többeknek már az első pillanattól kezdve kényelmetlen, a többiek pedig a talán szokható kategóriába sorolták, de mindenki sajnálja mert hangra jó lenne? Mindaddig azt hittem egy aune x1s miatt, hogy én allergiás vagyok a magas hangokra amíg nem hallgattam meg egy sennh hd25öst, akkor egy LCD-2 classic mellett nagyon tetszett, hogy ez igen, milyen szép magasai vannak.
Az mit jelent, hogy kifinomultabb? Lágyabb, kevésbé üt a mély?
-
Nekem éppen k712, k702 van, és előtte R70X volt.
Valami könnyebben hajtható kéne feszesebb mélyekkel. Amiket írtál róla tetszik, kérdés a composite jó hozzá? Azért az msr7 a kiszemelt mert azt néztem ki aprón. 35ért adná a kollega.
A tervem, hogy eladom a k712őt, gustard h10et és veszek valami fejest a composite mellé, elég az nekem. Túlzásnak érzem a jelenlegit, keveset vannak használva. Időm pedig lenne.
-
Kohautech
junior tag
R70x is meg volt hallgatva, (sőt az összes audio technica fejes majdnem) egy demo nap alkalmával . de az nagy csalódás volt, főleg annyiért amennyibe kerül . Abból a kis “csapatbol” akik akkor jelen voltak egybe hangzó vélemény alapján m70X volt a legjobb a zártak közül , nyitottak közül meg ad1000x. R70x kb a 40k kategóriában “lenne” a helye a hallottak alapján .
-
törölt tag
az volt a kiindulási alap, hogy tetszik neki a Q701 tere és hangképe.
Az egyik, igen, ez volt, a másik meg ez:
Most kezdek komolyabban foglalkozni a fejhallgatós témával. Tehát kezdőknek számítok meg ezen a fronton.
A DT880-nal való tapasztalat után már lehet nem az AKG-k "tere" lenne számára sem a követendő. -
törölt tag
Főleg? Én nem nagyon vagyok elragadtatva a nyitott AKG-k terétől, szerintem egy rakás fos az egész. Épp tegnap néztem meg a tér terén sokak által istenített K702-t. Szerintem az egyszerűen nem tér. Nagyságot én nem érzékelek azon, különösen mélységet nem, csak valami totális káoszt.
Maiai közül egy DT880 tere szerintem összehasonlíthatatlanul jobb. -
s4tch
veterán
Kapásból: sokkal jobb artist rádiók és javaslatok (tapasztalat, mindkettőt évekig fizettem elő, most tidal van), okosabb playlistek, és objektíve nagyobb választék. Ezen kívül állítólag a deezer valamivel kellemesebben, melegebben szól, míg a tidal szerintem is kicsit vékonyabb, hidegebb, szúrósabb, mintha cd-t vagy arról készített saját ripet hallgatna az ember ugyanazon a láncon. Ja, és a deezer mobil appjában tudtommal van dlna, még ha csak a béta verzióban is. A tidalon ilyen alap funkció még nem elérhető.
Ezzel együtt nekem megfelel a tidal, kézre is áll már, de távolról sem hibátlan.
-
kromatika
veterán
Nekem az AT fejesek közül az R70X tetszett a legjobban.Igen én is hasonlatosan halottam.Kevés a magas.Anno a Sabre-s, Aune X1S el is azt volt számomra,pedig az azért húz magasba.Ami miatt el adtam végül is,mert a füles tere nekem kicsi volt.Ez sem jellemző a nyitott AT fejesekre. Próbáltam meg emelni kicsit a gyári párnát,de sajnos az sem sokat segített. Zoliee.#80918 +1
-
bkercso
nagyúr
nem próbál meg rendes színpadot ábrázolni, hanem a fejhallgatót tünteti el a képletből, olyan mintha a fejed közepén szólna a zene, semmi távolság nincsen.
Pontosan ezért a hatásáért használnak crossfeed-et. Kifelé hangosan szólhat és ez áthallik a másik füledre: mindkét füllel hallod mindkét csatornát, mint hangfalnál.A marketinges csapat szégyene lehet, hogy ezzel nem dicsekednek el mindenhol! Bár én nem hallottam még ilyen tapasztalatot fejhallgatóról.
-
ribizly
veterán
Óh. Na most megfogtál. Az R70x-et nem erőltetem, mert van HD6xx-em és egy hasonló karakterű fejesre nincs igazából szükségem. Viszont AD900x-et hallottam az itthoni rendszeren és bevallom őszintén (akkor írtam is), visszakerült a radarra ez a széria. Persze lehet csalóka a dolog (ahogy Te is említed) és közük nincs egymáshoz ezeknek a fejeseknek, csak egy szériába tették őket és jobban járnék egy AD900x-el... ami lássuk be anyagilag is sokkal kellemesebben hangzik.
Aztán lehet nem lesz ebből semmi, mert igazából semmi sem indokolja, hogy ilyenekre költsek. Mondjuk az biztos, hogy ha szerzek egy AD2000x-et kinti áron és ahhoz képest feltenném valamivel olcsóbban, akkor nem sokáig kellene hirdetnem, így sok rizikót nem vállalnék.
@(#80669) Sefter
Nem kell úgy meglepődni, de amúgy lehet jogos, mert nem annak a fele. Csak az itthoni árának a fele.
[link]
[link] -
törölt tag
[link] Erre kérdeztem rá a DAC topikban, hogy megtenné e mert olvasgattam róla külföldi fórumokon, hogy 1-2 év után jöhetnek gondok zúg, elment valamelyik csatorna, vagy simán meghalt. Válasz: hangzásra tesztekben rosszul szerepelt.
Olcsó de nem olyan olcsó, hogy beleférjen nekem a rossz hangkép meg a 1-2 év után megeshet, hogy lehet majd kukázni.
Valaminek annyi az ára akkor annyi az ára és nem veszek félárban 20-30K pendrive meg cigis doboz méretű csodákat mert az pénzkidobás. -
törölt tag
Teszt róla. [link]
Ezt már átbeszéltük. Sokra mégy a vezetékes átvitellel ha olcsó pontatlan hangképű a cucc
ami hajtja. 70-100K Dac AMP párost sokan nem raknak alá ami kellene.
Meglepődtem mikor mondták a DAC topikban, hogy 100K alatt nem szokott ajánlgatni.
Na jó mondom hagyjuk olcsóbban?
Erre 70K az ahol már érdemes róluk beszélni újonnan. [link] [link] -
Dictator^
veterán
Mármint? Tudom, hogy mindegy, nem tudom, hogy az alsóbb kategóriás lapokban milyen Realtek chip van, azért írtam le, hogy ebben már az 1220 -as van.
A másik, hogy akkor lehet jobban járnék ha egy Cloud II-t vennék mondjuk, amihez van USBs hangkártya, így kikerülném a jackről felvett zajt?
(Van különbség minőség szempontjából, hogy mondjuk közvetlen jack, vagy USB-be van dugva a fejhallgató?)Most vettem észre, hogy ha a front kivezetésbe dugom a fülest, akkor nem zúg... ?! wtf ?
-
RetepNyaraB
veterán
Persze, csak a tudat, hogy egy szépen bejáratott készüléket teszel a fejedre. Egyébként van olyan fülesem (kínai csoda, ofkórz), amelynek kellett a két hét a pincében, mert előtte hallgathatatlan volt a magas regisztere, meg egy hét után is és ez nem audiofil nyáladzás, hanem konkrétan fájt minden cintányér leütés.
-
törölt tag
Az iPhone is Kínában készül, de attól még nem kínai. Szinte mindig van minőségbeli különbség az eredeti és az utángyártott alkatrészek között,
A slusszpoén az, hogy valamikor az utángyártott javára. Nokia Lumia hátlapból szereztem be utángyártottat töredékáron ebayről, jóval jobb minőséget kaptam, mint az eredeti, ami recsegős és törékeny volt, ez meg sokkal masszívabban is áll a telefonon.
Meg csomó ilyen objektív védő kupakot párszázért, azok sem eredeti alkatrészek, de valamelyik még masszívabb is, mint az eredeti Nikon, általában meg hozza ugyanazt a szintet.
-
darvinya
titán
Bocs, de miért hiszik az emberek, hogy hazai forgalmazó nem onnét, a kínai gyártóktól szerzik be az alkatrészeket.
Mindent Kína gyárt már, amit nem azoknál árcédula 3-4-5-6 jegyű dolláros.
Ennyit senki nem fog kiadni.
Az a legviccesebb, mikor preferált márkánál átcsomagolt kínai termék, csak uv fény variációval kell megvilágítani, s egyből felbukkan letörölt származási hely. -
ribizly
veterán
Én azt gondolom, hogy ez is sokat tud változni egy megfelelő forrással meg zenei anyaggal. Aminap hallgattuk össze ezt a kombót:
Audio-gd NFB-11
SMSL SAP8
AKG K7xx
ATH-AD900x
HD6xxEgy olyan koncertfelvételt vettünk elő, ami nagyon jól állt az AD900x-nek meg a K7xx-nek, ráadásul a SAP8-ról kapott mind a kettő valami olyan pluszt, amitől jött a mosoly. Ezen a teszten pl. a HD6xx elvérzett, hiába való hozzá az NFB, valahogy ez a zene nem állt jól neki.
-
alphamooncam
őstag
Annál azért sokkal értékesebbnek gondolom a hozzászólásaidat, hogy csak úgy letiltsalak.
( Fájdalom küszöb a személyeskedés. Nálam. Ilyen meg nem volt, ez csupán unalmas.
Tapasztalatom az hogyha sokszor el is mondják ugyanazt - sulykolás -, attól az még nem lesz feltétlenül igaz )(#77547) OPiiPO : Bagoly mondja verébnek...
( Keress vissza a sajátjaid közt )
-
alphamooncam
őstag
Lenne egy ötletem, mert kezd kissé unalmassá válni az AT AD900X kritizálása. SZVSZ már mindent leírtál ezzel kapcsolatban amit lehetett.
Szóval mi lenne, ha kicsit hanyagolnád szerencsétlen fülest, mert már kezd a könyökömön kijönni, mennyire nincs más témád, és persze a véleményed, köszönő viszonyban sincs többünk, de legalábbis az én véleményemmel - mégsem hangoztatom ezt folyamatosan.
Köszi.
-
Exodius
őstag
De azért megmosolyogtam azokat a zenéket, amiket már szénné hallgattam, erre jön a kis hazug 900X és mutat még pár dolgot, ami ott volt, csak az 500X elfedte valahogy és nem jött ki. Mert hazudik, de jól csinálja. Csak a magasaknál bukik le, de ott már sértőn.
"hogy ne legyen zavaró emelés/hiba, és élvezetes legyen a produkció"
Ezzel nem tudok nem egyet-érteni.
-
Exodius
őstag
Viszont ki tudja, hogy a 900X számomra zavaró magasait hogyan lehetne orvosolni. Ha ő már az a kategória, aki alá igen is kell a vas, mert maradt még benne, akkor a kis jövevény csak durvább lehet, még jobb. Akitől vettem, német srác az egyébként 2000X-re váltott.
Te miről hallgattad a 900X-et és most milyen fejesed lett a 900 meg 2000 után?
-
-
kromatika
veterán
Nálam R70x és HP 50 is a magas hangoknál vérzett el.Lehet hogy a forrásaim (tempotec Serenade,és audio gd r2r) vel már nem igazán voltak természetesek pl a hegedű magas hangjai,ill a trombiták magasai is tompák voltak.Főleg klasszikus zenéknél jött ez elő.Mert ugye ezek a források enyhén melegek,és kissé mélybe húzók. Pl a serenade-val ,jobban szólt a Yamaha HPH-MT7 a Nad nál.(és még olcsóbb is) És sokkal kényelmesebb is.És nem csak én szerintem.
Ettől függetlenül szerintem is kiváló fejes a HP50 és az R70X is. De azt a véleményt nem osztom hogy 100 000 alatt, zártban nincs jobb hang mint a NAD HP 50
-
elprimo
tag
Akkor fogalmazzunk a te szavaiddal, az r70x pont azért nem tetszett mert a fejemben szólt minden hang , nagyon nem lehet beazonosítani a hangok pozícióját ,távolságát legyen az zene , játék , film bármi . Volt mindennel próbálva . Illetve a közvetlensége is 1 óra után fárasztó . Erre mondtam hogy egyáltalán nem a nyitott hangzású fejesek köze tartozik mert ennek pont az ellentettje egy jó nyitott. Meg ezen kívül a hangok nagyon össze voltak mosva, kevés részlet volt hallható, és a magasak nagyon a háttérben voltak a másik két tartományhoz képest . Na en így hallottam , nekem nem tetszett , attól függetlenül ha ez másnak bejön , használja egészséggel
Szerintem ezt ki is veséztük
Ettől függetlenül az összeszerelése , minősége , és kényelmébe nem tudtam belekötni .
-
elprimo
tag
Neked bejön / bejött ezt nem lehet vitatni , mindenki azt fogja hallgatni úgy is ami neki tetszik. Nálam elvérzett technikailag , és nem igen sorolnám a nyitott hangzású fejhallgatók közé sem, mivel ha csukott szemmel tennék rám a fejest akkor azt mondanám hogy egy 50k-s zárt fejes van rajtam . Tulajdonképpen egy kakukktojás , ami teljesen az ellentétje az ad900x sorozatjának. Míg azok egy nagy terű, könnyed , levegős, felül csilingelős, alul kicsit vékony hangzású , addig az r70x egy nagyon kis terű, mosott, magas hiányos , mélyben nagyon ütős darab.
-
Dave™
nagyúr
Még annyival kiegészítem, hogy elsőre nagyon megragadó tud lenni, emlékszem eleinte jobban tetszett az AD2000-nél is. Az sem a természetesség csúcsa, de jelentősebb emelései nincsenek, inkább hullámzik. Biztosan én is változtam meg az ízlésem is, pl. a NAD HP50-et is jobbnak tartom, mint az MSR7-et (amit nagyon szeretek), meg a kedvenc AT-m az R70x, ami egy kakukktojás, hiszen ez a legkevésbé AT karakter, sokkal jobban hasonlít a HD600/650-re, mint akármelyik ATH-AD-re.
-
Gzula[HUN]
addikt
Teljesen más karakter lett tőle, nagyjából úgy, ahogy írtad. Erősebbek lettek a mélyek, eltűnt a közép. Először egy kicsit megijedtem, de mivel nálam nagyjából V karakterisztikára van beállítva minden, ezért mindent 0-ra vettem az EQ-n. Így jött össze a végeredmény, amivel meg vagyok elégedve. Igazából pont az volt a bajom, hogy túl hideg hangzása volt a Pio-nak.
Kényelemre amúgy a gyári párnánál sokkal jobb, még ez a kínai "gagyi" is, bár azért 12-13 dollárba ez is belekerült, más ennyiért fejhallgatót vesz. És elég durván szigetel is, hiába plüss a belseje.
Elmondhatom, hogy most már MAJDNEM olyan szépen szól, mint a TAD500
-
alphamooncam
őstag
Jól értetted kb.
Arányaiban sok a mély a magasakhoz és persze a közepekhez képest, ezért úgy éreztem hogy a mérleg lefelé billen, és nincs egyensúlyban az egész.
Van kalibrált mikrofonom - ugyan nem fejeshez való - és mértem is már párat, de a meghallgatást semmi sem pótolja, az értékítéletemet a mérési eredmények összességében nem befolyásolják maximum támpontot adnak.
Mindent összevetve én annyira nem tartom a HP50-et mindenkinek feltétel nélkül ajánlhatónak, de tényleg nem akarok senkit megbántani, ez csak egy vélemény, az én véleményem.
-
Dorien
veterán
Gondolom a te füled nem fér el teljesen a párnák alatt és így nem keletkezik vákuum, amiben ennyire felerősödik a dobok hangja. Vagy teljesen más az általunk használt hangerő és zene.
Speeedfire: Csak ne feszegesd, mert könnyen el lehet törni a mechanikát. Gondolom a recsegő-ropogó példányok is így keletkeztek...
-
Dorien
veterán
Az ATH középmagas kiemelés az tény, csak én ezt nem agresszivitásnak élem meg, hanem élénkségnek. Nálam az agresszív az inkább az AKG, Beyer-féle kemény, precíz hangzás, az élesen, szúrósan kiemelt magastartomány, meg az ütős mély, amikor a dobok hangja nagy hangerőnél csak úgy odab@sz a dobhártyádnak, lásd erősített DT990 Pro, Sony MDR-1A, a NAD Viso HP50 meg kb. mindenről ezt produkálja...
Gzula: Vannak 10-20k körül annál sokkal jobb fejhallgatók is. Shure SRH440, Pioneer SE-MS5T
-
Dorien
veterán
Próbáltam a HP50-et nagyobb állásban, gondolhatod. Ez nekem az önfeledt zenehallgatáshoz satu. Utána egy komfortélmény feltenni az A550Z-t.
Az Audio-Technica fejesek (A és AD széria) karaktere nem agresszív. Ez lenne az utolsó szó, amivel jellemezném őket. Inkább játékos, könnyed, légies, szórakoztató, élő.
-
Dorien
veterán
Teljesen más karakter? Azt én nem mondanám... Szerintem az A1000Z hasonló karakter kicsit színesebb, de sokkal élőbb megszólalásban. Nekem az E10-ről is sokkal nagyobb élményt ad, mint a HP50 a nagy láncról, a kényelemről meg ne is beszéljünk. Szóval nálam az teljesen más liga.
-
jocoka75
tag
Szia!
Elöször is köszönöm szépen a véleményed , segítségedet .
Két fejhallgató közül szeretnék választani , a lényeg hogy jók legyenek a mély és a magas hangok dinamikus legyen .
Szeretem a gép zenét általában mindenevő vagyok , a kemény rockot kivéve azt nem hallgatok .Szerinted a két fejhallgató közül melyiket válasszam melyik szól szebben ?-audio technica ATH-M50x vagy amit korábban is ajánlottál az MSR7 .
Előre is köszönöm a választ
-
-
Zoliee
senior tag
A végén még igazad lesz: decemberben vettem a hp50-et, és azóta rosszul használtam. 2 kattanásig húztam ki oldalanként és úgy is hagytam. Ma este gondoltam nagyobbra veszem. 4 kattig oldalanként, (így olyan mintha túl nagyra állítottam volna, azonban most fekszenek fel tökéletesen a párnák), és megjöttek a mélyek, meg a hiányolt plusz dinamika. Azt hiszem marad, most már határozottan tetszik a kapott hang.
Bodz: köszönöm, meghallgatom. Emiki6-nak nagyon nem tetszett valamiért a 7200, bár ez frissebb verzió ahogy látom. -
ribizly
veterán
Én is kedveltem mind a DT770 mind a HP50 hangját. Bár igaz, hogy én is a HP50-et választottam volna, ha kényelemben felért volna a másikhoz. Nálam a kényelem előbbre való.
A HD6xx-es kollégát (troll) meg itt volna az ideje ignorálni, mert feleslegesen duzzasztja az off és inkompetens kommentekkel a topic-ot. Jobb is, ha nem lesz ott a találkozón.
-
Bodz
nagyúr
Jelen...
Bár nyilván jobban tetszik a HP50.
-
Remus389
veterán
Minek ez a negativizmus, irigykedsz?
Nem hinném hogy 3 hetet tölt el a vámon, sőt még az 1 hét posta is túlzás, hisz Írországból jön. Lehet már szerdán megkapom.
Hagyjatok már ezzel az erősítővel, elég erős hangkártyám van hozzá. Oké, talán ki lehetne még préselni belőle egy kis pluszt, ha veszek 130 ezerért erősítőt, de lehet azt mondom, hogy nem éri meg.
-
Adrián0419
tag
Szóval ha jól rakom össze az opciókat:
NAD HP50 45 körül, nekem kicsit noname és nem a legszebb, de olcsó és elvileg szépen szól.
ATH-MSR7b 80-ért, szól olyan szépen mint az elődje, jól is néz ki és nem is nyikorog
AKG 845BT, vezeték nélküli+kábeles hasonló árban, de semmi infó róla+vezeték nélküli kerülendő azt mondjátok
Sennheiser Momentum 2 100 körül, drága de gondolom megéri az árát.Ti melyiket választanátok egy iszonyatosan zenemániás ember helyében?
Ár/érték arányt tekintve, meg mondjuk strapabíróságot is kalkulálva. Most már nagyon szeretném elkerülni a meghibásodást.
Arról esetleg nincs infótok hogy ezek a fejesek hogy kezelik a magas hangokat? Mondjuk kifejezetten a hegedűre gondolok, az is mérvadó lehet a zúzás mellé.. -
Adrián0419
tag
Na jó értem én, ha nincs értelme felmennem olyan magas árra én hiszek nektek.
Most már a NAD és az ATH-MSR7 között vacilálok. Azt olvastam hogy NAD nem kompatibilis androiddal, ez igaz?AT-ről ezt olvastam: Sajnos mégsem nevezhetjük tökéletesnek a készüléket, hiába a sok tartozék, a kellemes hangkép és a jó anyaghasználat, az aprónak tűnő összeszerelési anomáliák nagyon zavaróak lehetnek a mindennapi használat során, a nyikorgások és a jack csatlakozó műanyag borításainak lötyögései kifejezetten kiábrándítók.
Ezekből tapasztaltál valamit?
-
Sinesol
veterán
Igen, kicsit torz a kép, hogy sokan az itthoni ára miatt magasabb kategóriának hiszik, miközben 40-50k-s kategóriában versenyzik valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest